Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlarr

Yahu bu işten cıkıp bide gezmeye giden kadınlar nasıl beceriyo bu işi anlamadım ben pert oluyorumm

Güya bide erken cıktım ama istanbul malum yolda geçiyor cogu eve yeni girdim vee çokk yoruldum
Valla ben bekarim, evde is guc yapmiyorum evimle isim arasi da 10dk ama ben bile beceremiyorum su isten cikip gezme isini :) farkli bir enerji istiyor demek

Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
sanada gecmis olsun canim gurubumuzun regl gunu bugun bende dahil

@Zerosima bende doğum günümü bacılarımla kutluyayim dedim 30 oldum bacilar
Doğum günün kutlu olsun canım. Ben 30. Yaş gnümü güzel kutlucam. Hani 1 yaş doğm gnleri yapıyorz ya çocuklara. Aynen öyle evi süslicem püslicem pasta yaptrcm müzik eğlence:)) 30 a güzel bi giriş yapayım dimi ama

Bende derdimi bir anlayıp çözüme kavuştursam senin derdin belli ama bizde ortada bişey yok ne yapacağımı bilmiyorum..
Senin neyin Var tatlım gönül meselesi mi
Selam kızlarr

Yahu bu işten cıkıp bide gezmeye giden kadınlar nasıl beceriyo bu işi anlamadım ben pert oluyorumm

Güya bide erken cıktım ama istanbul malum yolda geçiyor cogu eve yeni girdim vee çokk yoruldum
Evet istanbul trafiği yoruyor insanı sen neresindesin istanbulun

Kıyamam ben ona
Bugun bende işten erken çıktık gezdik kızlarla baya ısındı hava insan yerinde duramıyor
Evet zaten 1 saat kudurdu hiç yerinde durmadı. Neyse ki şimdi uyutuyorum yorulmuş baya erkenden yatıyor :))

Menü

Sabah
3 dilim kepek ekmek 7 zEytin domates salatalık biber dereotu. Beyaz peynir 1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez

Âra
Sade türk kahvesi 3 kuru incir avuç içi kadar kuru üzüm

Aksam
1 tabak yesil fasulye 5 zelil biber 1 küçücük börek 1 dilim ekmek 1 yk tahin pekmez 1 bardak kefir 2 ısırık simit

3 lt su
Spor malesef yok minikimle uğraşıyorum ve bugün misafirim vardi

Menümü de yazayım kızlar

Sabah 11.30
Şekersiz türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1.5 kk peynir
1 domates

Akşam
Ton balığı
Salata

Su 2lt 3ü geçer
Spor 90 dk yürüyüş
OnDeryaa

İyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah yok
Oglen saat13te 2yumurtadan omlet 10 tane zeytin 2dilim salatalik
1kupa adacayi limonlu
Aksam
1tabak etli kuru fasulye
Bol salata
2litre su
1porsiyon
Cilek erik
Spor yok cok agrim oldugu icin yapamadim

Çok mutsuzum çoookk
Hepinizden özür diliyorum kızlar.
Yarın fena bi artı çıkıcağım için.
Regl de oldum ama karnım hiç bu kadar şiş olmamıştı. Kafayı yiycem
Haftaya en azından eski kiloma gelmeye çalışıcam. Ya hayatım bunun üstüne oldu resmen takıntı oldu. Abartı bi takıntı hemde tek düşündüğüm bu. Ben hiç mutlu değilim

Kizlar ben de dayanamadim spor yaptim. 10dk zumba leslie ile 1 mil (15 dk) stepper ile 15 kalori (3 dk falan )

ben de artidayim canim ama yedigim icin degil reglden dolayidir uzulme normaldir

Selamlar herkese
Menüm
Sabah
2 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Nescafe
Türk kahvesi
Şekersiz çay

Öğle
Bakla yemeği küçük bir porsiyon susuz
Bir kase kadar yoğurt

Akşam
1 bardak ayran
1 kase marul salata
1 adet köfte

Su 3 lt

Kizlar alintilar yapmistim gitmis cylnslymn dogum gunun kutlu olsun. Canim yemek yemek tutku olmus sende de benim gibi ama inan degmiyor. Az bi sure mutlu olucaz diye butun hafta mutsuz oluyoruz. Ben 4 gun sabit gelince oyle kizdim ki kendime. Abartmak yok artik.
Eksiler geldikce tum gun mutluyuz yemek yemenin anlik zevki de olmayiversin.

iş çıkışı gezmeyi bilmemde.iş çıkışı yemeğe insan ağırladım.yarın akşamda misafirim var. şimdi ona hazırlık ypıyorm.birazdan evi temizlicem. ayrıca 3günde kız akadaşlarm gelio. onlarla istanbulda her yere gidicez. salı günü iş tekrardan. bilmiyorm nasıl dayanıcam. ama şu günleri 24 saat yapmasak mı. dünya daha yavaş dönse etrfnda da bizde bi günü doya doya yaşasak

Sabah
Haslanmis yumurta
Yesil elma

Ara bi isirik yulafli biskuvi

Ogle
7-8 az yagli kofte
Marul,domates
Ayran

Ara sutlu turk kahvesi

Aksam
Cacik, yesillik salatasi

Cay 2 bardak

Su 1 lt
Spor
1 saat(yuruyus,eliptik,kurek)

Gece nöbetimden herkese selamlar
Oğlum yine ateşli benim karnım ağrıyo hem bekunis hem regl ama tartıda eksi yerine artı var halâ şaşkınım bekunis de işe yaramadı daha ne yapıyim ama benim merak ettiğim bağırsakta bişey kalmadığına göre bu yerleşen kilo mudur. Yoksa ödem midir? Bacaklarımdan anlıyorum aslında biraz ödem olmuş ama üç beş gün bi kaç menü ile yerleşir mi kilo ona kafam takıldı. Canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…