- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Valla ben bekarim, evde is guc yapmiyorum evimle isim arasi da 10dk ama ben bile beceremiyorum su isten cikip gezme isini :) farkli bir enerji istiyor demekSelam kızlarr
Yahu bu işten cıkıp bide gezmeye giden kadınlar nasıl beceriyo bu işi anlamadım ben pert oluyorumm
Güya bide erken cıktım ama istanbul malum yolda geçiyor cogu eve yeni girdim vee çokk yoruldum
sanada gecmis olsun canim gurubumuzun regl gunu bugun bende dahilKızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Doğum günün kutlu olsun canım. Ben 30. Yaş gnümü güzel kutlucam. Hani 1 yaş doğm gnleri yapıyorz ya çocuklara. Aynen öyle evi süslicem püslicem pasta yaptrcm müzik eğlence:)) 30 a güzel bi giriş yapayım dimi ama@Zerosima bende doğum günümü bacılarımla kutluyayim dedim 30 oldum bacilar
bu arada dogum gununde kutlu olsunKızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Senin neyin Var tatlım gönül meselesi miBende derdimi bir anlayıp çözüme kavuştursam senin derdin belli ama bizde ortada bişey yok ne yapacağımı bilmiyorum..
Evet istanbul trafiği yoruyor insanı sen neresindesin istanbulunSelam kızlarr
Yahu bu işten cıkıp bide gezmeye giden kadınlar nasıl beceriyo bu işi anlamadım ben pert oluyorumm
Güya bide erken cıktım ama istanbul malum yolda geçiyor cogu eve yeni girdim vee çokk yoruldum
Evet zaten 1 saat kudurdu hiç yerinde durmadı. Neyse ki şimdi uyutuyorum yorulmuş baya erkenden yatıyor :))Kıyamam ben ona
Bugun bende işten erken çıktık gezdik kızlarla baya ısındı hava insan yerinde duramıyor
ben de artidayim canim ama yedigim icin degil reglden dolayidir uzulme normaldirÇok mutsuzum çoookk
Hepinizden özür diliyorum kızlar.
Yarın fena bi artı çıkıcağım için.
Regl de oldum ama karnım hiç bu kadar şiş olmamıştı. Kafayı yiycem
Haftaya en azından eski kiloma gelmeye çalışıcam. Ya hayatım bunun üstüne oldu resmen takıntı oldu. Abartı bi takıntı hemde tek düşündüğüm bu. Ben hiç mutlu değilim
Kizlar ben de dayanamadim spor yaptim. 10dk zumba leslie ile 1 mil (15 dk) stepper ile 15 kalori (3 dk falan )
Canim yemek yemek tutku olmus sende de benim gibi ama inan degmiyor. Az bi sure mutlu olucaz diye butun hafta mutsuz oluyoruz. Ben 4 gun sabit gelince oyle kizdim ki kendime. Abartmak yok artik.Çok mutsuzum çoookk
Hepinizden özür diliyorum kızlar.
Yarın fena bi artı çıkıcağım için.
Regl de oldum ama karnım hiç bu kadar şiş olmamıştı. Kafayı yiycem
Haftaya en azından eski kiloma gelmeye çalışıcam. Ya hayatım bunun üstüne oldu resmen takıntı oldu. Abartı bi takıntı hemde tek düşündüğüm bu. Ben hiç mutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?