Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun cnm. Allah 2sine de tez zamanda şifasını versin inşallah

Geçmiş olsun cnm dikkat et suyla kahveyle ayakta kalınır mı bişeyler ye

Tartı öncesi keşke bulgur yemeseydin cnm

Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar

Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Çok çok geçmiş olan canım. Büyük ihtimalle akşam ve bu sabah kuvvetli yememişsindir canım.

Ben de ders çalışıyorum malum hafta sonu sınav var. Kızım geldii anne aşşaa aşşaa diyor pott pott diyor montunu giyecekmiş :) dayanamadım sanırım hazırlanıp dışarı çıkacağım.

Doğum günün kutlu olsun cnmm
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et

Ben de ders çalışıyorum malum hafta sonu sınav var. Kızım geldii anne aşşaa aşşaa diyor pott pott diyor montunu giyecekmiş :) dayanamadım sanırım hazırlanıp dışarı çıkacağım.

Gezin cnm gezin iyi olurr

Doğum günün kutlu olsun canımm. Yeni yaşın sana mutlu güzel bir hayat getirsin geçmiş olsun dikkat et kendine

Hastaneden çıktık. Eve geldik. Lokantada yedik bişeyler
İnşallah sabaha kadar daha bişey yememeye çalışcam bakalım ne olur

Bakıyorumda kimse memnun değil hayatından..Bizde halen iş bulamadık taşınmayada ikna edemedim eşimi. Aynen devam yani..

Bende derdimi bir anlayıp çözüme kavuştursam senin derdin belli ama bizde ortada bişey yok ne yapacağımı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…