Çok geçmiş olsun cnm. Allah 2sine de tez zamanda şifasını versin inşallahHanımlar hastanedeyiz görümcemin kızı ameliyat oldu babaları olmadığı için velisi biziz bi nevi sahip çıkıyoruz benim oğlumda hasta gelmişken ona da bakıldı. Kahvaltı Yok bol bol su içiyorum dayandığım yere kadar. Arada bi neskafe içtim şekersiz kremasız bi kupa. Şimdilik iyim. Adet oldum çok şükür ama hastanede hazırlıksız yakalandım maalesef
Herkese süper iradeli kaçamaksız bi gün diliyorum.
Ben bu sabah tartıda Cuma'ya göre artı 2.3 kg çıktım bugün onu 1 yapsam kârdır.
Hanımlar hastanedeyiz görümcemin kızı ameliyat oldu babaları olmadığı için velisi biziz bi nevi sahip çıkıyoruz benim oğlumda hasta gelmişken ona da bakıldı. Kahvaltı Yok bol bol su içiyorum dayandığım yere kadar. Arada bi neskafe içtim şekersiz kremasız bi kupa. Şimdilik iyim. Adet oldum çok şükür ama hastanede hazırlıksız yakalandım maalesef
Herkese süper iradeli kaçamaksız bi gün diliyorum.
Ben bu sabah tartıda Cuma'ya göre artı 2.3 kg çıktım bugün onu 1 yapsam kârdır.
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli yumurta
şekersiz çay
ara
2 adet kuru incir
şekersiz çay
öğlen
1 yemek kaşığı patates yemeği
1 kepçe bulgur pilavı yaklaşık 4 5 yk
tuzsuz ayran
kırmızı ette vardı yemekte yedim
akşamıda hafif geçiricem bir kepçe çorba arada da süt içicem yine
Dün spor yapamadım inş bugün yaparım
suyumda 2 lt yakın olmuştur. tartıda sabahları 61 im yarında inş öyle çıkarımkızlar eksi 1 kg bu hafta yine
tAKIM NERDESİNİZ NE YAPUYORSUNUZ HERKESE BİR REHAVET ÇÖKMÜŞ GİBİ
Slm kızlar nasilsiniz
Çok çok geçmiş olan canım. Büyük ihtimalle akşam ve bu sabah kuvvetli yememişsindir canım.Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Ben de ders çalışıyorum malum hafta sonu sınav var. Kızım geldii anne aşşaa aşşaa diyor pott pott diyor montunu giyecekmiş :) dayanamadım sanırım hazırlanıp dışarı çıkacağım.
Doğum günün kutlu olsun canımm. Yeni yaşın sana mutlu güzel bir hayat getirsin geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Tartı öncesi keşke bulgur yemeseydin cnm
Rehavet çökmedi de bana bu sıralar pek iyi değilim açıkçası
Bakıyorumda kimse memnun değil hayatından..Bizde halen iş bulamadık taşınmayada ikna edemedim eşimi. Aynen devam yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?