Öncelikle geçmiş olsun.Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
27.04.17, Perşembe
Kahvaltı(12.00): 4-5 kaşık yulaf ezmesi üzerine 1 kaşık bal ve tarçın
Öğle yemeği(15.00): 7 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt.
Ara öğün(16.30): 2 adet eti form bitter çikolatalı bisküvi, yeşil çay
Akşam yemeği(18.00): 4 kaşık tavuk sote, 1 kase yoğurt
Spor: 30 dk dans, 15 dk ip atlama, 30 dk egzersiz, 45 dk kondisyon bisikletiOnDeryaa
Su: 2.5 - 3 litre
Bugün hayli bir geç kalktım normale göre bu yüzden öğünlerim biraz aksadı. Günlük planım böyle, sadece akşam yemeğim kaldı. Yaklaşık 2 litre suyu çoktan içtim. Sporlara başlayacağım hemen:)
Ekmeği tamamen çıkarmaya çalışıyorum öğünlerimden -ki bugün bu yönden başarılı oldum. Normalde bir dilim yerdim ana öğünlerimde ama, yoğurt varken hiç mi hiç gereği olmadığını fark ettim. Sadece az yağlı omletin yanına zorunluluktan yiyeceğim bundan sonra sanırım.
Ve spora yazdığım kondisyon bisikleti mini olanlardan, çok az efor gerektiriyor ama elimden geldiğince hızlı tempoda sürüyorum.
Çok güzel cnm
ben de ayni sorunun cevabini merak ediyorum acikcasi :)Bu akşam spor yapım mı yapmıyım mı benim sporlar gece 11-12 civarı oluyor sabah tartıyı etkiler mi çok napayım kızlar
Yapma bence cnm kasların dinlensinBu akşam spor yapım mı yapmıyım mı benim sporlar gece 11-12 civarı oluyor sabah tartıyı etkiler mi çok napayım kızlar
Doğum günün kutlu olsun cnmKızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Sizede geçmiş olsun cnmHastaneden çıktık. Eve geldik. Lokantada yedik bişeyler
İnşallah sabaha kadar daha bişey yememeye çalışcam bakalım ne olur
Kıyamam ben onaBen de ders çalışıyorum malum hafta sonu sınav var. Kızım geldii anne aşşaa aşşaa diyor pott pott diyor montunu giyecekmiş :) dayanamadım sanırım hazırlanıp dışarı çıkacağım.
Zehram noldu sanaRehavet çökmedi de bana bu sıralar pek iyi değilim açıkçası
cok gecmis olsun canim cok sukur bende bugun oldumHanımlar hastanedeyiz görümcemin kızı ameliyat oldu babaları olmadığı için velisi biziz bi nevi sahip çıkıyoruz benim oğlumda hasta gelmişken ona da bakıldı. Kahvaltı Yok bol bol su içiyorum dayandığım yere kadar. Arada bi neskafe içtim şekersiz kremasız bi kupa. Şimdilik iyim. Adet oldum çok şükür ama hastanede hazırlıksız yakalandım maalesef
Herkese süper iradeli kaçamaksız bi gün diliyorum.
Ben bu sabah tartıda Cuma'ya göre artı 2.3 kg çıktım bugün onu 1 yapsam kârdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?