Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

27.04.17, Perşembe
Kahvaltı(12.00)
: 4-5 kaşık yulaf ezmesi üzerine 1 kaşık bal ve tarçın
Öğle yemeği(15.00): 7 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt.
Ara öğün(16.30): 2 adet eti form bitter çikolatalı bisküvi, yeşil çay
Akşam yemeği(18.00): 4 kaşık tavuk sote, 1 kase yoğurt
Spor: 30 dk dans, 15 dk ip atlama, 30 dk egzersiz, 45 dk kondisyon bisikleti OnDeryaa
Su: 2.5 - 3 litre

Bugün hayli bir geç kalktım normale göre bu yüzden öğünlerim biraz aksadı. Günlük planım böyle, sadece akşam yemeğim kaldı. Yaklaşık 2 litre suyu çoktan içtim. Sporlara başlayacağım hemen:)
Ekmeği tamamen çıkarmaya çalışıyorum öğünlerimden -ki bugün bu yönden başarılı oldum. Normalde bir dilim yerdim ana öğünlerimde ama, yoğurt varken hiç mi hiç gereği olmadığını fark ettim. Sadece az yağlı omletin yanına zorunluluktan yiyeceğim bundan sonra sanırım.
Ve spora yazdığım kondisyon bisikleti mini olanlardan, çok az efor gerektiriyor ama elimden geldiğince hızlı tempoda sürüyorum.

Son düzenleme:
Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Öncelikle geçmiş olsun.
Yeni yaşın hayırlı olsun. Hayatta her şey istediğin yönde ilerlesin.

Çok güzel cnm

7.Gün

Sabah:
8:30 limonlu su
11:00 sade neskafe
Öğle:
13:50 az kıymalı patlıcan(4 kaşık)
2 kaşık bulgur pilavı
3-5 çatal turşu
2sıkım çiğ köfte
2 tatlı kaşığı irmik helvası
Akşam:
Su: 2.5 oldu ama geceye 4 bile olur
Regliden mütevellit bel karın berbat bi haldeyim. Oğlumun da ateşi çıkıp çıkıp düşüyo yatıyoz ana oğul.

Kızlar öğlen lavaş yazmayı unutmuşum çeyrek lavaş. Yada tırnak pide mi diyorlar lokantada ondan yedim

Selam kizlar menumu yazayim ;

Sabah kucuk bir sanvic ekmegi arasina domates peynir biber

Oglen; kucuk bir tabakta enginar dana etli arapsaci yogurt

Aksam; tavuklu arapsaci kucucuk bir dilim ekmek

Cok otlu bir gun oldu disarda da aynisini yedim evde de :)

Gun ici sade turk kahvesi 1lt su

Kizlarrr nasilsinizzz bakalimmm
Menum sabah 1 bardak sutlu protein icecegi
Ogle 3 ceviz 1 parca tavuk haslama yogurt dere otu
Aksam ispanak yumurtali yogurt 1 avuc cilek 2 dlm etimek
Spor 1 saat plates 20 dk yuruyus

Kızlar bugün benim doğum günüm ve regl oldum sabah işe geldiğimde her şey normale birden tansiyonum düştü gözüm karardı acile götürdüler serum yedim rahatladım hala iş yerindeyim kizlar
Doğum günün kutlu olsun cnm
Çok geçmiş olsun dikkat et neden düştüki

Ben de ders çalışıyorum malum hafta sonu sınav var. Kızım geldii anne aşşaa aşşaa diyor pott pott diyor montunu giyecekmiş :) dayanamadım sanırım hazırlanıp dışarı çıkacağım.
Kıyamam ben ona
Bugun bende işten erken çıktık gezdik kızlarla baya ısındı hava insan yerinde duramıyor

Selam kızlarr

Yahu bu işten cıkıp bide gezmeye giden kadınlar nasıl beceriyo bu işi anlamadım ben pert oluyorumm

Güya bide erken cıktım ama istanbul malum yolda geçiyor cogu eve yeni girdim vee çokk yoruldum

10 dk cık egzersiz yaptım dayanamadım sporsuz kapatmaya

cok gecmis olsun canim cok sukur bende bugun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…