Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlarr ben elimden gelwni yaiyomm ama olmuyorrrr sor yapiyorum yememe dikkat ediyorum demek bir yerlerd yanlisimmm varrrrrr yarindan itibaren 5 gun yogurt diyeti yapicammm

Kizlarr ben elimden gelwni yaiyomm ama olmuyorrrr sor yapiyorum yememe dikkat ediyorum demek bir yerlerd yanlisimmm varrrrrr yarindan itibaren 5 gun yogurt diyeti yapicammm
Canım sana tavsiyem git bi kan tahliline baktr
D vitaminine
B12 vitaminine
Demirine
Açlık ünsilinine
3 aylık şekerine (hga1c)
Açlık kan şekerine
Troidlere
Kolesterole filan baktır.
Bazı testleri aile hekimi yapmıyor direkt devlet hastanesine git.
2. Olarak da herzaman yazıyorum sana ama benim dediğim gibi hiç beslenmedin.
Meyveyi ekmeği çıkar hayatından akşam meyveyi çok yiyorsun bence.
Az yemekle de kilo verilmez sabah güçlü bir kahvaltı yapmazsan metabolizman yavaşlar.
Protein ağırlıklı bir kahvaltı yağ yakımını hızlandırır.
Akşam da et/ bakliyat /etli sebze/ salata yoğurt şeklinde beslen.
Doyana kadar ye.
1 portakal yiyeceğine 1 tabak daha kurufasülye ye doymadıysan mesela.

Canım spora yeni başladın sanırım değil mi bu süreçte hemen kilo vermeni bekleme zaten spor yapınca kaslar ödem yapıyor. Vücut spora alışması gerekiyor. Eğer ki ciddi kaçamakların yoksa tek sebep budur. Şok diyet yapmanı tavsiye etmem canım sen sağlıklı beslenmeni bir de sporunu yaptın mı gerisi mutlaka gelecektir.

aynen tahlillerde önemli meyve kesinlikle akşam yenmemeli dediğin gibi canım

Canım spora yeni başladığğın için ilk haftalarda onun ödemi olduğundan artı çıkıyorsun bence sakın şok diyetlere yönelme zamanla nasıl eksilere düştüğünü göreceksin

Aynen katılıyorum cnm spor yaptıkta sonra içilen su bile ödem yapıyor vücutta onun etkisi çok

***3. Takım 515.Etap***

Kahverengi211: (68,2/68/0,2/%0,29)
BtRt : (58,8/57,6/1,2/%2,04)
Gencanne68 : ( 79/78,5/0,5/%0,63)
Kkli_kadin : (66,9/69,1/+2,2/%-3,29)
Kaydasay77 : (67,2/68/+0,8/%-1,19)
fahriyeaba : ( 76,6/76,9/+0,3/%-0,39)
Furha63 : (58,9///%)
Sismaniye (69,6/68,7/0,9/%1,29)
20_KELEBEK : (59,5/58,9/0,6/%1,01)
bayandipali : (62/61/1/%1,61)

NzLi : (74,6///%)

3.Takım ortalaması : %

@NzLi bu hafta bildiremez sanırım yazsam da ayıp olur yanii şu durumda @Furha63 cnm sende bildir kilonu

3. Takım 515.Etap free liste

Sahgull : (68,8///%)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (68,5/68/0,5/%0,73) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (81///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
keklikek: (69///%) yeni üye başl trh 17.04.2017 başl kg 69 hedef kg 54

cylnslymn ve keklikek kızlar sizlerde bildirin kilolarınızı

Haklisin canim dedigin tahlilleri 3 ay oncesi yaptirdim hic bir sorun yok dendi beslenmem yanlisss bencede aksam meyve saatim hic kacmaz mesela

Insallah zaten kilo kaybim yok ama inceliyorum pantolonlarim baya bol geliyo alt karnim resmen sis duruyordu su an dumduz resmen inceliyorum ama zayiflamitorum

Tam 10 kilo verdim,2 ay oldu baslayali.
Artik insallah haftaya nickimi degistiririm.
Bki normal kilo gosterene kadar (68.3) sismanim cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…