Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hepsi benim yüzümden hem regliden hem annemlerin gelişi hem kardeşimin askerden dönüşü bu hafta berbattı

Burada herkes bana çok zayiflamissin diyor. Annem kızıyor yeter öleceksin. Abim zayıflamışsın yüzün kirismis yaşlanmıssin diyor. Başka bir arkadasta gülünce yanakların kirisiyor demişti. Acaba gerçek ten yuzummu kirismis. Daha önce dolgun dü şimdi zayıfladım diye mi kirisik görünüyor.
Amaan bosvereyim alısirlar artık bu yüze.

Hiç takma cnm onlar konuşur

***3. Takım 515.Etap***

Kahverengi211: (68,2/68/0,2/%0,29)
BtRt : (58,8/57,6/1,2/%2,04)
Gencanne68 : ( 79/78,5/0,5/%0,63)
Kkli_kadin : (66,9/69,1/+2,2/%-3,29)
Kaydasay77 : (67,2/68/+0,8/%-1,19)
fahriyeaba : ( 76,6/76,9/+0,3/%-0,39)
Furha63 : (58,9/58,5/0,4/%0,68)
Sismaniye (69,6/68,7/0,9/%1,29)
20_KELEBEK : (59,5/58,9/0,6/%1,01)
bayandipali : (62/61/1/%1,61)

NzLi : (74,6///%) bildirimde bulunmadı

3.Takım ortalaması : % 0,243

Evet bu hafta çok sıkalım kızlar bende de kaçamak oldu baktım esnek davranılıyor bende esniyorum..Takım ruhu etkiliyor.Bir kaçamak hakkımız olsun inş..

Geldim geldiiiiim yeni uyandım kusuruma bakmayın kahvaltı bile edemedim bugün
Zerosima Uyandığım gibi aç karna su dahi içmeden ilk lavaboya gittim sonra tartıldım, geçen hafta 68,7'dim, bugün 68,4 çıktım.
4 gün diyeti tamamen bozmama rağmen iyi gibi yine de kilo almadığım için çok çok memnunum

Acil bi güncelleme: Geçen haftaki postuma baktım yanlış mı hatırlıyorum acaba diye. Yine 68,4 çıkmışım yani yanlış hatırlamışım!! sabitim
Ama kilo alsam daha kötü olurdu. 7 günün 4 günü tamamen çöp oldu ki bu da iyidir (kendini avutmaya çalışıyor)

Son düzenleme:
Evet bu hafta çok sıkalım kızlar bende de kaçamak oldu baktım esnek davranılıyor bende esniyorum..Takım ruhu etkiliyor.Bir kaçamak hakkımız olsun inş..

Zaten en güzeli o cnm haftada bir ödül hakkı çok sıktığın zamanda devamı gelmiyor bu hafta herkeste olmasa da ufak tefek kaçamaklar vardı evet mesela ben cuma ya da pazar günü yapıyorum ödül günümü en iyisi ve rahatı bu oluyor :)

Yani cnm ama bu hafta daha iyi kilo vereceksin eminim menülerin güzel gidiyorr

3. Takım 515.Etap free liste

Sahgull : (68,8///%)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (68,5/68/0,5/%0,73) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (81///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
keklikek: (69/68,4/0,6/%0,87) yeni üye başl trh 17.04.2017 başl kg 69 hedef kg 54

cylnslymn cnm sen kaldınn

Yani cnm ama bu hafta daha iyi kilo vereceksin eminim menülerin güzel gidiyorr

Teşekkür ederim ama bu hafta o 4 günü bozmasam çok daha iyi olacakmış, an itibariyle sabit kiloda olduğumu öğrendim
Yine de motivasyonumuz bozulmasın, böyle devam eheh
Asıl listeye girdim değil mi? :))

Aslinda nzli nin ozel durumu nedeniyle ortalamayi etkilememesi lazim bu durumun. Yok mu bi kurali bunun?
Umarim @NzLi kendini biraz daha iyi hissediyordur

Aslinda nzli nin ozel durumu nedeniyle ortalamayi etkilememesi lazim bu durumun. Yok mu bi kurali bunun?
Umarim @NzLi kendini biraz daha iyi hissediyordur
cnm normalde izin var ama gecen hafta listedeydken bildirmemiz gerekiyordu
ozamanda öyle bi durum yoktu
yapacak bişey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…