- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Teşekkür ederim ama bu hafta o 4 günü bozmasam çok daha iyi olacakmış, an itibariyle sabit kiloda olduğumu öğrendim
Yine de motivasyonumuz bozulmasın, böyle devam eheh
Asıl listeye girdim değil mi? :))
kızlar faranjit olmuşum.doktordan glioyrm.telefon bzk.bilgsyr gördkçe yazıcam. pek iyi değilimterliyorum akşama misafirim var.
Kaç gün cnm cumaya dönersen sorun olmaz
Geçmiş olsun canım.kızlar faranjit olmuşum.doktordan glioyrm.telefon bzk.bilgsyr gördkçe yazıcam. pek iyi değilimterliyorum akşama misafirim var.
Geçmiş olsun cnm kıyamam sanakızlar faranjit olmuşum.doktordan glioyrm.telefon bzk.bilgsyr gördkçe yazıcam. pek iyi değilimterliyorum akşama misafirim var.
Tmm cnm izne gerek yok ozaman idare ederiz
Canim. Benim herkes diyor zayiflamissin.diyet yaptığımı bilmeyenler de diyor. Yüzün çökmüş. Biraz önce yengemlere gittik o da dedi bu ne hal yüzün çok çökmüş ama vücudun gayet güzel olmuş diye sevindim açıkçası.@Furha63 bana da yuzun cokmus diyenler varnedense hep diyet yaptigimi bilenler.
Ki 68 kiloyum senin gibi zayif da degilim :)
Benim de herkes zayiflamissin diyor. Ama diyet yaptigimi bilenler +olarak yuzuun cokmu diyorCanim. Benim herkes diyor zayiflamissin.diyet yaptığımı bilmeyenler de diyor. Yüzün çökmüş. Biraz önce yengemlere gittik o da dedi bu ne hal yüzün çok çökmüş ama vücudun gayet güzel olmuş diye sevindim açıkçası.
Cnm akşam ara öğün yapman lazımSelam kızlar biliyorsunuz ben emziren anneyim 2 gündür listemi paylaştım sizle ama sanki bugün sütüm azaldı. Acaba az mı yiyorum. Daha doğrusu az yiyorum da bol su içiyorum yine de bu etkiler mj ki bilen var mj. Mesela akşam 7 den sonra midem kazınsa da bişey yemiyorum acaba koru mu ediuorum
Onlar hiç bitmiyor cnm aldırmamak lazımm@Furha63 bana da yuzun cokmus diyenler varnedense hep diyet yaptigimi bilenler.
Ki 68 kiloyum senin gibi zayif da degilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?