Tebrikler kizlarr :) darisi basimizaa :)515.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1.BtRt ------------->>> % 2,04
2. B bayandipali -------->>> %1,61
3.Sismaniye --------->>> %1,29
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
ıCnm akşam ara öğün yapman lazım
Az değilde bol bol ama sağlıklı şeyler yemen lazım
Canım öğlen neden Yok bide sabah erken yapıyosan öğleye kadar bi ara öğün ekle ikindi menüsü oluştur hem emziriyosun hem bu kadar azSabah
2 yk melemen. 7 zEytin peynir közlenmiş biber 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 3 dilim kepek ekmek
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir
Aksam
Şehriye yoğurt corbaşı 1,5 tabak
Közlenmiş biber 5.6 tane
1 yk tahin pekmez
1 kare peynir
Ara yani şimdi
1 bardak kefir
3 fındık
1 yeşil elma
Yatana kadar 3 lt su
Çok devrik yazmışım şimdi okuyunca anladımCanım öğlen neden Yok bide sabah erken yapıyosan öğleye kadar bi ara öğün ekle ikindi menüsü oluştur hem emziriyosun hem bu kadar azyeşillik kat menülerine bol bol ye meyveyi gündüz yemeye çalış yeşillik akşamki arada ye ikindi de de kuruyemiş yersin. Üç ana öğün mutlaka olsun bide tabi
Yine artı çıkarsak kart mı alırız. İnşallah bu hafta çok dikkat edicem ama antibiyotik beni bozacak diye korkuyomOnDeryaa Kaydasay77 ve F fahriyeaba
Kızlad haftaya mutalaka eksi gelmeniz lazım hadi bakalım daha fazla gayret
Benim sali gunu 45 dk eksik :)Spor çetelesi
chemistry_eng :
20_KELEBEK : 40-20-50-42-46-30-
@Gencanne68 : 60-55-46-55-55-
N Nurumcan94 :
Kaydasay77 :60-60-80-120-90-90-
BtRt : 50-90-
Sismaniye : 30-45-10-120-60-
@Furha63 : 40-70-
Kahsen :
keklikek : 80-120-
OnDeryaa : 15-90-40-60-60-10-70
F fahriyeaba :60-80-90-120-80-
Kahverengi211 : 20-27-
Zerosima :
B bayandipali : 20-33-
@NzLi :
H HedefVeBasari : 60-
Sporu eksik olan varmı cuma -cuma arası birazdan topluycam gece veya sabah açıklarım yazmayanları bekliycem
Antibiyotik bisey yapmaz yaw. En fazla bagirsagini bozar o da gelsin eksiler demek :)Yine artı çıkarsak kart mı alırız. İnşallah bu hafta çok dikkat edicem ama antibiyotik beni bozacak diye korkuyom
Ne bileyim acayip şişim üç katı bi göbek var 7 aylık gibiyim şuanAntibiyotik bisey yapmaz yaw. En fazla bagirsagini bozar o da gelsin eksiler demek :)
yediklerimi birbir paylasiyom cogu zamanda orucluydum adetim gecikince ondan oldu heraldeOnDeryaa Kaydasay77 ve F fahriyeaba
Kızlad haftaya mutalaka eksi gelmeniz lazım hadi bakalım daha fazla gayret
Cnm akşamki aran gayet iyiSabah
2 yk melemen. 7 zEytin peynir közlenmiş biber 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 3 dilim kepek ekmek
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir
Aksam
Şehriye yoğurt corbaşı 1,5 tabak
Közlenmiş biber 5.6 tane
1 yk tahin pekmez
1 kare peynir
Ara yani şimdi
1 bardak kefir
3 fındık
1 yeşil elma
Yatana kadar 3 lt su
tebrikler kizlar supersiniz vala515.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1.BtRt ------------->>> % 2,04
2. B bayandipali -------->>> %1,61
3.Sismaniye --------->>> %1,29
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Sen su keki böreği pilavı bırak antibiyotik bişey yapmaz boll da su içYine artı çıkarsak kart mı alırız. İnşallah bu hafta çok dikkat edicem ama antibiyotik beni bozacak diye korkuyom
Kuzum izindeyim ya öğlen ancak.kahvaltı yapabiliyorum.bebis gece boyunca uyanıyor öğlene kadar uyu uyan ancak kalkıyoruz ondan sabah akşam var sabah dediğimde 12 felan.oluyorCanım öğlen neden Yok bide sabah erken yapıyosan öğleye kadar bi ara öğün ekle ikindi menüsü oluştur hem emziriyosun hem bu kadar azyeşillik kat menülerine bol bol ye meyveyi gündüz yemeye çalış yeşillik akşamki arada ye ikindi de de kuruyemiş yersin. Üç ana öğün mutlaka olsun bide tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?