Cnm kıyamam yaÇok açım bi ara yaptım. Dünkü yemeğin etlerini seçtim bi kaşık tane tane yedim onları.
Şimdi de bitki çayı içiyorum. Akşamı da atlatırsam inşallah eksi gelicek. Bu sefer sizi üzmem inşallah
Cnm tartıdan önceki gün kurabiye olmamıs inş yarın etkilemezKizlarrr nasilsinizzz ben geldim
Sabah 1 yumurta bir dlm ekmek biraz peynir yesillik salata yedim
Ogle 1 kase yogury 1 elma 1 salatalik yedim
Ara 1 dereotlu kurabiye
Aksam ispanak yogurtliycam salata
Spor 1 saat yuruyus
Kız senin tartıda bi tuhaflık mı var benim kafam karıştı. Geçende 67.küsürdün sonra tartıldın 68.5 çıktın bende şaşırdım yazamadım o günKizlar ac karninada 68.5tum tok karninada 68.5um. Ozaman 68.5um haha:))
Ay sinirim bzldu.iyiki listede degilim.direk atilirdim:)
Evet aksam tartildim 67lerdeydi.sabah kalktm 68.5tu. Bence sacmalio. Sporda iki kadinla tanismistim. Ondn rica ediyimde bi gun.onunkiyle tartiliyim:) ay sinirlerm bzldu. Cidden var bizde bi haller. Icten ice stres oluyorm ama bir yandan hunharca yemekte istiyorm.gecen hafta izindeyken tikir tikir indi kilo.snra yine cktiKız senin tartıda bi tuhaflık mı var benim kafam karıştı. Geçende 67.küsürdün sonra tartıldın 68.5 çıktın bende şaşırdım yazamadım o gün
Kaptanim diyet kurabiyeudiCnm tartıdan önceki gün kurabiye olmamıs inş yarın etkilemez
Güzel cnmMenümü yazayım kızlar
Sabah 10.00
Fix menüm
Akşam 17.30
1 salatalık
3 köfte
1 kase biberli yoğurt
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Kuzu bi salata yeseydin haş tavuklu falan aksamSabah:
8:20 limonlu su
10:00 milkshake
Öğle:
12:35 2 ısırık salatalık 3tanecik Antep fıstığı
Ara: 15:30 bi kaşık et(sulu yemeğin içinden) 15:45 bitki çayı
Akşam:
18:00 50 ml(yarım çay bardağı ) light süt
Su: 4 litre
Spor: 1 saat
Afiyet olsun güzel cnmMerhaba kizlar menum;
Sabah bir dilim ekmek havuc yarim haslanmis yumurta domates salatalik
Oglen; semiz otu yemegi cacik
Aksam; yumurtali arapsaci sarımsakli yogurt
Gun ici 2lt su sade turk kahvesi uc dort tane turna yemisi
SüperKızlar menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday
5 adet yeşil zeytin
1 adet çilek
Ara
Türk kahvesi
Çay
Öğle
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
1 adet yeşil elma
Ara
Türk kahvesi
Nescafe
Akşam
1 tahta kaşığı bamya yemeği
4 yk yoğurt
3 lt su
Cnmdikkat et hastalanmaBaş ağrısı var sanırım açlık etkiledi. Ben çocukları yatırıp yatağa gireyim en iyisi. Çünkü yemekten ve kendimi tutamamaktan korkuyorum.
Hadi hepinizi öptüm
Sabah
4Bardak su
S.siz cay
1Kk peynir
5zeytin
Dereotu maydanoz
5biber
Oglen
1kase mercimek
Salata
Aksam
1dilim tam tahilli
1yumurtadan omlet
1Kk peynir
4biber
Cnm aç tok en az 1 kilo farkeder moralinizi neden bozuyorsunuz boşuna tartılıpBen de yarin arti cikacagim sanirim. Azonce dayanamadim tartildim inanamadim. Karnim kocaman gaz var sanirim. Moralim bozuldu yine.
5dk kardio 20dk karin ve basen hareketleriOnDeryaa
olur canı neden olmasınchemistry_eng OnDeryaa Kaydasay77 baslangic ve guncel kilolarimiz hemen hemen ayni. Kendi aramizda da yarisalim mi
Bugün eski kıyafetlere girebiliyor olmak nası mutlu etti anlatamam. Bi pantolon vardı bacağm geçmiyordu içine şimdi beline 4 yerden pens attım. Onu mu giysem bunu mu giysem karar veremiyorm :)) hepsi oluyor yuppii yaaSon 4-5 kilosu kalanlar için bi şans ramazana kadar hedef koyun ve mezun olun rahat bir ramazan ve sonunda istediğiniz elbiseyi kıyafeti giyebileceğiniz bir bayram hayal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?