Evet tatlım çok düzensiz
Yani diyetle hiç ama hiç alakası yok
Menülerini düzeltmen lazım
Aksi takdirde bu menülerle burda olmaz tatlımm benim sonuc olarak bi yarışma ortamı burası
Bütün hafta eksi bir kg iken busabah Cuma ile aynı çıktım moralim bozuldu. Sabah ne gelicek endişeliyim. Okula giderken çok tempolu yarımsaat yürüdüm dönüşte normal hızla çocukla geldim 55 dk sürdü ikisini ben toplam 1 saat ten sayıyorum. Akşama filan spor yapmıyayım. Yemeği yememeyi düşünüyorum. Sırf grup için artı çıkmamam lazımtatlım ikinci sarıkartla diskalifiye oluyor
artıdamısın
Yarisalim tabisi ama ben kilo veremiyorm 1 aydir. Cok kek bir rakibim:)chemistry_eng OnDeryaa Kaydasay77 baslangic ve guncel kilolarimiz hemen hemen ayni. Kendi aramizda da yarisalim mi
Bi hafta sonra olur mu benim kafamı toplamam(annemlerinyolcu edip ) konsantre olmam lazım.haftaya Cuma da geçsin bi asılıcam son kezchemistry_eng OnDeryaa Kaydasay77 baslangic ve guncel kilolarimiz hemen hemen ayni. Kendi aramizda da yarisalim mi
Noluyor bize noluyor cancan ya. Dagildik valla. Eskiden cikmazdik buralardan.smdi 24 saat yetnioki bana.zaman bulupta giriyimmBi hafta sonra olur mu benim kafamı toplamam(annemlerinyolcu edip ) konsantre olmam lazım.haftaya Cuma da geçsin bi asılıcam son kezoldu oldu yoksa bırakıcam bu işleri
Ben yine burdayım yine çıkmıyorum. Ama diyet nerde bilmiyom.Noluyor bize noluyor cancan ya. Dagildik valla. Eskiden cikmazdik buralardan.smdi 24 saat yetnioki bana.zaman bulupta giriyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?