Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet tatlım çok düzensiz
Yani diyetle hiç ama hiç alakası yok
Menülerini düzeltmen lazım
Aksi takdirde bu menülerle burda olmaz tatlımm benim sonuc olarak bi yarışma ortamı burası

Evet hiç motivasyonum kalmamıştı. Şimdi motive doluyum diyebilirim. Çok iyi gidiyor neredeyse, bir tık daha zorlamam lazım:))

Dün stajyer öğrenci olarak iş eğitimine gittim, konferansla çeşitli bilgiler sunularak 2 tane teste tabi tuttular. Saat 8.30'dan, 16.30'a kadar orada olduğumuz için, pek bir şey yiyemedim. İkramları vardı bize özel hazırlanan, ama kurabiye gibi ürünlerdi yemek istemedim. Kafeteryaya gitmemize de izin verdiler ama çok sıra vardı ve pek aç hissetmiyordum. Sağlıklı yiyecek var mı dikkat etmedim -elbette ki vardır- ama pilav ve makarnaları görünce ondan da vazgeçtim.

Eve gelince hemen akşam yemeği yedim. Türlü, biraz dengelemesi açısından çok az kızartma ve yoğurt. İki dilim de tam buğday ekmeği yemiştim.
1.5 litre su içtim, hep dışarıda olup genelde yürüdüğüm için (1 saat falan) spor yapmadım.
Ara öğündeyse meyve yedim.

Uyku düzenimi düzeltmişim gibi görünüyor. Dün erken yatıp bugün erken kalktım ve eski düzenime geri döndüğüm söylenebilir. Kahvaltıyla başladım, dengeli yemeye devam ediyorum. Notları buraya yazacağım gün sonunda

Öğle yemeğinde kızartma vardı.
Bir kase mercimek çorbası içtim yanında biraz yoğurt yedim.
Çorba da kalorili ama kızartmayla kıyasladığımda daha masumdur.

tatlım ikinci sarıkartla diskalifiye oluyor
artıdamısın
Bütün hafta eksi bir kg iken busabah Cuma ile aynı çıktım moralim bozuldu. Sabah ne gelicek endişeliyim. Okula giderken çok tempolu yarımsaat yürüdüm dönüşte normal hızla çocukla geldim 55 dk sürdü ikisini ben toplam 1 saat ten sayıyorum. Akşama filan spor yapmıyayım. Yemeği yememeyi düşünüyorum. Sırf grup için artı çıkmamam lazım neler oluyor bize gülüm neler oluyor banaaaaa off. Bi şımardım heralde yedim olacağı buydu

kızlar bende tık yok ya.geçen hafta 67.7yi gördüm.şuan 68.5 nsl oluo bu iş.regl bitmedi daha 2.günü. ay ne biliyim hüsraaan ya. içimdende artık diyet miyet gelmiyor. 65olsam bırakıcam. ama niye böyle anlamadm.haftayadan umutluyum.çünkü yeter artık 1aydır sabit

chemistry_eng OnDeryaa Kaydasay77 baslangic ve guncel kilolarimiz hemen hemen ayni. Kendi aramizda da yarisalim mi
Yarisalim tabisi ama ben kilo veremiyorm 1 aydir. Cok kek bir rakibim:)
Mutfak alisverisimde gelenden gidenden aksadi.buhaftasonu adam akilli malzemelerimi aliyimda duzneime doniyim.ay gulersin ama evde yumurta bile kalmamis.misafirdi oydu buydu derken haftaici arkdslrla bulustk hep eve ugrayan kim acaba:)
Cumadan itibaren yapabiliriz canim.bnde eski halime donim ya artik

Sabah
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay
lor

öğlen
1 tabak yeşil fasulye
az kuru üzüm

ama önemli olan akşam anneme gidicem inş az yerim :)

Bi hafta sonra olur mu benim kafamı toplamam(annemlerinyolcu edip ) konsantre olmam lazım.haftaya Cuma da geçsin bi asılıcam son kez oldu oldu yoksa bırakıcam bu işleri
Noluyor bize noluyor cancan ya. Dagildik valla. Eskiden cikmazdik buralardan.smdi 24 saat yetnioki bana.zaman bulupta giriyimm

Şuan ölesiye yemek istiyorum ama yapamam yarın sarı kart almamak için bugün bu cezayı çekmem şart
Pazar günü tutmayın beni kahvaltıya gidicez. Ordan da arkadaşlarla buluşcaz.
Bu açlığa onun için dayanıcam.
Evet yapabilirim ne olmuş

Dün akşam tartıda 71.5 tu siz benüm moralimi düşünün artık yerlerdeyim dipteyim sondayım...

kızlaaarrr noluyor size bakayım nerde o azimli takım arkadaşlarım benim. Moral bozmak yok kaçamak yaptık diye dünyanın sonu gelmedi ki kaldığımız yerden tam gaz devam. Kendimizi diyetteyiz moduna sokmadan da bu iş olur. Psikolojik olarak etkilemeyin lütfen kendinizi ve beynimiz neye odaklanırsak bizi ona yaklaştırır. OnDeryaa ve chemistry_eng nerede sizin o güzelim sporlarınız. Yapmayın arkadaşlar o kadar emek verdiniz. Olmazsa bırakırım gibi sözler oluyor mu hiç.

Çok açım bi ara yaptım. Dünkü yemeğin etlerini seçtim bi kaşık tane tane yedim onları.
Şimdi de bitki çayı içiyorum. Akşamı da atlatırsam inşallah eksi gelicek. Bu sefer sizi üzmem inşallah

Eklentiler

• IMG_9310.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
Kizlarrr nasilsinizzz ben geldim
Sabah 1 yumurta bir dlm ekmek biraz peynir yesillik salata yedim
Ogle 1 kase yogury 1 elma 1 salatalik yedim
Ara 1 dereotlu kurabiye
Aksam ispanak yogurtliycam salata
Spor 1 saat yuruyus

Dun menumu yazmayi unuttum
Sabah kahve 4 5 ceviz
Ogle patates salatasi ayran
Aksam 1 tabak kurufaaulye yigurt
Spor 1 saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…