Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin cnm hayırlısı ile kucağına al gel inşallah biz buradayız çok bir kilo alımında olmamış ama zaten emzirme döneminde tıkır tıkır gider :)

Akşam hemen telafiye gittim sütle geçiştirdim.Bırakmıcam inş..

Aman cnm bırakma kendini kaçamak mı yaptın yeniden başla ama sakın bırakma

Burdayım canım hemen gevşeme geldimi gruba yazıyorum desteğe ihtiyaç duyuyorum. Kaçamak yapsamda sanırım az yemeyi başarıyorum. Döner yedim yarım ama hemen 1 saat yürüyüş yaptım.Dün öğlen az börek yedim akşam sütle geçiştrdim.Tartı sabah 60 ama ilk zamanlar gibi olmak istiyorum.Hiç kaçamaksızdım

Döner bende yiyorum diyetteyken mesela içini yerdim ekmeğin ucundan yerdim sadece

dün cumartesi ise çarşamba da dün oluyor. Bugün perşembe börek offf kafam karıştı devreler yandı galiba bende

Hoşgeldin cnm hayırlısı ile kucağına al gel inşallah biz buradayız çok bir kilo alımında olmamış ama zaten emzirme döneminde tıkır tıkır gider :)
İnşallah kaptanım sabırsızlıkla eylül ü bekliyorum önce miniğimi kucaklamak sonra aranıza dönmek için

cylnslymn canım siz nasıl oldunuz annenler geldi mi. Ne karar verdin
Daha anneler gelmedi kuzum ablamla konuştum bi daha yine aynı şekilde davranırsa gelip beni alın dicem saat kaç olursa olsun ailem beni almaya gelecek bu son şans yani bakalım umarım düzelir düzelmezse biter ben elimden geleni yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…