canımmmm inşallah hayırlısıyla gelsin kuzu hemen bir hafta sonra burdayım :) hatta gebelikte de ara ara kendimi hatırlatayım gelipevet ciddi bi kilo alımı yok kuzum ama 78 de başlama için fazla bi kilo olunca eylülde burdayım inşaallah bu alan bana iyi gelmişti 2 ay gibi bi sürede 8 kilo verdim geçen kasım ocak dönemi... bu arada tebrikler sende çok iyi ilerliyorsun canım
Kızlar hiç rahatlamayın çünkü geri alış veriş kadar uzun sürmüyor
66 küsürle izne ayrıldım veee kısa sürede 70 i gördüm tekrar
O yüzden tam hedefe ulaşıp sabitlemek lazım yoksa böyle hersene kilo derdiyle uğraş dur
Geçen senede 61 görmüştüm en buyuk hatam yarıda bırakmak, bu rahatlama
Cnm çok kahvaltı olmamış
Hafta içindede kaçamaklad vardı
Takılman normal yoksa tıkır tıkır gider
Menü harika cnm
valla artı gelirsen sarıkart yolda
Aman cnm bırakma kendini kaçamak mı yaptın yeniden başla ama sakın bırakma
Al benden de o kadar. 10 kilo verince oldu bana da. Daha dogrusu hedef yarilaninxa oluyorgaliba :)
Ha gayret ikimize de.
Burdayım canım hemen gevşeme geldimi gruba yazıyorum desteğe ihtiyaç duyuyorum. Kaçamak yapsamda sanırım az yemeyi başarıyorum. Döner yedim yarım ama hemen 1 saat yürüyüş yaptım.Dün öğlen az börek yedim akşam sütle geçiştrdim.Tartı sabah 60 ama ilk zamanlar gibi olmak istiyorum.Hiç kaçamaksızdım
Birbirimize kızalım hani istediğin kiloya düşünce nickin değişecekti :) unutma
Bende 55 olcam inş birgün
dün cumartesi ise çarşamba da dün oluyor. Bugün perşembe börek offf kafam karıştı devreler yandı galiba bendeCumartesi sabah
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
öğlen
avuç içi kadar börek lorlu
ara kuru üzüm
avuç içi kadar çilek
akşam 1 bardak süt
3 hurma
Çarşamba yarım dönere, dün böreğe rağmen tartıda 60 ı gördüm .
68.3 olunca degistirecegim istedigim kiloya kadar bekleyememBirbirimize kızalım hani istediğin kiloya düşünce nickin değişecekti :) unutma
Bende 55 olcam inş birgün
İnşallah kaptanımHoşgeldin cnm hayırlısı ile kucağına al gel inşallah biz buradayız çok bir kilo alımında olmamış ama zaten emzirme döneminde tıkır tıkır gider :)
dün cumartesi ise çarşamba da dün oluyor. Bugün perşembe börek offf kafam karıştı devreler yandı galiba bende
Bugun saf protein yapicam odemim gitsin..
Sporumu da ogle olmadan tamamlayacagim insallah
Hatirlatmisken ben de iceyim bi bardak :)Bende 1 litre su içmişimdir herhalde ılık :)
Daha anneler gelmedi kuzum ablamla konuştum bi daha yine aynı şekilde davranırsa gelip beni alın dicem saat kaç olursa olsun ailem beni almaya gelecek bu son şans yani bakalım umarım düzelir düzelmezse biter ben elimden geleni yaptım.cylnslymn canım siz nasıl oldunuz annenler geldi mi. Ne karar verdin
İnşallah kaptanımsabırsızlıkla eylül ü bekliyorum önce miniğimi kucaklamak sonra aranıza dönmek için
SÜPERR OZAMAN YARIN EKSİohh bugün cuma günkü kiloma düşmüşüm
tatlım ikinci sarıkartla diskalifiye oluyorGünaydın kızlar.
Kaptanım bişey sorcam sarı kart alınca ne olur. Sonra sı ne
Anladınız siz
Bütün gün nasıl durdun hiç bişey yemeden. Yoksa gündüz mü uyudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?