Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bennn varimmmm canimmmm

Merhaba kizlar menum;

Sabah kucuk bir cavdar ekmegi kosesi yarim haslanmis yumurta domates salatalik iki dilim salam

Oglen; enginar, dana etli arapsaci yogurt (hepsi kucuk bir kucuk tabakta) iki dilim cavdar ekmegi

Aksam; tavuklu arapsaci yogurt

20:00 cilekli yogurt

Bende aldim aspir yagi 15 gundur kullaniyorumm bende pek ise yaramadiii ama pes etmk yok wise bitene kadar yolu varrr 1 kg yag eritsee karr
Halam da soyledi bana kullanmis yatmadan once bir tatli kasigi ama pek faydasini gormemis. Karaciger enzimleri cok yuksek cikmisti onu birakmis sonra normale donmus degerler. Belki de oyle denk geldi bilinmez ama herkese yaramayabilir

İyi bence. 120 dk ne sporu yaptin oyle massallah

Bende sevindim Allah hayirli etsinn mutluu olun insallah

PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:

1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.

İyi bence. 120 dk ne sporu yaptin oyle massallah
öğlen çocuğu almaya gidiyorum ya yarım saat gidiş(tempolu) 1 saat dönüş(çocukla yürüdüğüm için onu da yarım saatten sayıyorum hergün) bide aspir yapını içip bi saat sonrası çıktım. Yarım saat çok tempolu yürüyüş yarım saat de bütün aletleri kullandım. Oldu iki saat

Nasil kulanmis o ben sabah ac karnina 1 tati kasigi
sabah öğle akşam yemekten yarım saat önce bi tatlı kaşığı (ister öylece ister limonlu suya katarak) içmiş içiyor da. Ben de bugün internette spordan önce için yazdığından öyle içtim ama nasıl ter attım nasıllll

sağol canım anladım. Maalesef

BİREYSEL DERECELER

1..........3,30......Zereno (2. Takım)

2..........2,36.....Semurcan (4. Takım)

3..........2,17.....Kkli_kadin (3. Takım)

OnDeryaa tebrikler cnm
anaa 3. Olmuşum ya :)

İyi geceler arkadaşlar
Menüm
Sabah 08:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 adet yeşil zeytin
Çay

Ara 10:00
Türk kahvesi

Öğle 13:00
Tavuk sote beş çatal kadar
Bir kase cacık
1 adet yeşil elma

Ara 14:30
Türk kahvesi
15:00 şekersiz çay
16:00 Nescafe
17:00 yeşil çay

Aksam 19:30
1 adet fırınlanmış tavuk but
4 yk yoğurt

Ara 5 erik 1 adet salatalık

Misafirlerim vardı hiçbir pasta ve tatlıdan yemedim off o profiterol gözümde kaldı ama yiyip pişman olacağıma yemeyip mutlu oldum

3.5 lt su

Sabah 7:30 cornflakes
10:00 3 Haslanmis yumurta(kizim yemedi oninkini de ben yedim) domates, salatalik zeytin yesil siyah 10 tane, 1 kk beyaz peynir
11:30
Sutlu kahve
Tahilli biskuvi
18:00 7-8 antep fistigi (kavrulmamis)
Aksam 19:30
Sulu kofte 5 kofte 2 dilim patates
Ayran 1.5 bardak
Domates,biber
21:00 Yarim bardak sutlu turk kahvesi
Spor hic yok malesef cok ev isi yaptim
Gezdim disarida
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…