- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Valla bacimmm incevikk olmussun masallahhh
Bennn varimmmm canimmmmBu hafta kendine güvenen bu sarı kartı kaldırabileceğimize inanan ve derece yapıcam diyen azimli hatunlar el kaldırsın. Bakalım 3-5 kişi de olsak bi yarışa girelim birbirimizi dürtelim uyaralım. Yada belli bi program bulup hepimiz ona uyalım. Ne dersiniz.
Bende aldim aspir yagi 15 gundur kullaniyorumm bende pek ise yaramadiii ama pes etmk yok wise bitene kadar yolu varrr 1 kg yag eritsee karrKiz sen ne ara aldn onu:) banane banane bende alcam:)
Halam da soyledi bana kullanmis yatmadan once bir tatli kasigi ama pek faydasini gormemis. Karaciger enzimleri cok yuksek cikmisti onu birakmis sonra normale donmus degerler. Belki de oyle denk geldi bilinmez ama herkese yaramayabilirBende aldim aspir yagi 15 gundur kullaniyorumm bende pek ise yaramadiii ama pes etmk yok wise bitene kadar yolu varrr 1 kg yag eritsee karr
İyi bence. 120 dk ne sporu yaptin oyle massallahSabah:
8:53 limonlu su
9:10 yarım haşlanmış yumurta
11:20 bi küçük salatalık
Öğle:
12:00 kiraz saplı çay
13:15 Çocuğun dondurmasından 2-3 yedim
14:15 fırında 2 diyet sebzeli mücver bi kaşık köz biber patlıcan sos
14:35 yeşil çay
Akşam:
18:15 iki ısırık açma(çocuğunkinden)
Su: 3.5 litre artı 3 bitki çayı
Spor: 120 dkşimdilik eklenirse yazarım
Bende sevindim Allah hayirli etsinn mutluu olun insallahCanım biz iki firmayıda biliyoruz. Görüşmeye gidecek burda sınava girdi zaten daha önce tahminimizce olumlu olacak.Ama eşim ilk gittiği yeri daha çok istiyor orasıda olumlu olumsuz bu hafta dönecek.Pazartesi öteki firma gel başla derse ne olacak direkt işe alırsa . Acaba pazartesi ilk istediği yere gitse olumlu olumsuz bu hafta dönüş yapacaktınız başka yerden de arıyorlar netleştirelim derse abes mi olur
Aklimdannn gecenn soruyu sormussunnn zayifayacaz diye bogulmayalimmmCilek ananas yulaf ok. Yulafi kuru kuru nsl yicez:)
Nasil kulanmis o ben sabah ac karnina 1 tati kasigiEki Görüntüle 1991901 Çok araştırdım buna güvendim ben doğal
Kargo dahil kapıda ödeme 250 ml 35₺
Arkadaşımda bi haftada 4 kg verince bununla hemen aldım
öğlen çocuğu almaya gidiyorum ya yarım saat gidiş(tempolu) 1 saat dönüş(çocukla yürüdüğüm için onu da yarım saatten sayıyorum hergün) bide aspir yapını içip bi saat sonrası çıktım. Yarım saat çok tempolu yürüyüş yarım saat de bütün aletleri kullandım. Oldu iki saatİyi bence. 120 dk ne sporu yaptin oyle massallah
sabah öğle akşam yemekten yarım saat önce bi tatlı kaşığı (ister öylece ister limonlu suya katarak) içmiş içiyor da. Ben de bugün internette spordan önce için yazdığından öyle içtim ama nasıl ter attım nasıllllNasil kulanmis o ben sabah ac karnina 1 tati kasigi
sağol canım anladım. MaalesefPERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:
1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.
anaa 3. Olmuşum ya :)BİREYSEL DERECELER
1..........3,30......Zereno (2. Takım)
2..........2,36.....Semurcan (4. Takım)
3..........2,17.....Kkli_kadin (3. Takım)
OnDeryaa tebrikler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?