Tebrik ederim canim bize de nasip olsun.Günaydın
Geçen hafta 59.000
Bu hafta 57.300
Şükür bitti.
Kızlar mezun olucam inşallah. Darısı sizlere olsun
Kızlar ben mezuniyetten sonra memlekete gittim ordan grip kapıp döndüm ben böyle grip görmedim =( bir haftadır bildiğin sürünüyorum ve hala tam gaz devam bu süreçte dışardan yedik tabi bunun maliyeti olucak =(
Yarim kilo fena degil ki tatlim.Gecen hafta 76.9
Bu hafta 76.4
Fark 0.5
Kica bir karinnnla gune merhaba dedim sun bise yemedimmm neyin kafasini yasiyor bu vucut cozemedimmmm veeee biktimmmmmmmm
Kızlar istikrarlı ilerleyişiniz mutluluğa ulaşmış fazlasıyla hak ettiniz kutlarımGünaydın
Geçen hafta 59.000
Bu hafta 57.300
Şükür bitti.
Kızlar mezun olucam inşallah. Darısı sizlere olsun
Sağol kujum inşallah daha iyileşmedim ama en azından yemek yapabilirim iyileşince iki hafta sıkacağım canımGeçmiş olsun cnm
1 hafta dikkat edersen yerleşmez cnm :)
maşallah kız sana supersınGecen cuma 68.3
Bu cuma 66.4
Fark 1.9:)
sanada maşallah kızkilo bildirimimi hemen yapayım çok mutluyum
geçen hafta : 58,9
bu hafta : 57,1
fark : -1,80
hoşgeldın canım gecmiş olsun sana dert etme 1yada 2kilosorun degıl bence rahatlıkla verırsınKızlar ben mezuniyetten sonra memlekete gittim ordan grip kapıp döndüm ben böyle grip görmedim =( bir haftadır bildiğin sürünüyorum ve hala tam gaz devam bu süreçte dışardan yedik tabi bunun maliyeti olucak =(
cok guzelTarti sasirtti beni bugun :)
68.1 gecen hafta
67.1 bugun
Fark 1 kg
bence bir hafta daha dayan canım mezun ol izne çıkıp gelmek kilo almanı kolaylaştırmaz mısahgull
62. 700 le başladım. Hesapladım 57 300 çıktı yanlış mı hesaplamisim. Off ya mezun olmicak miyim.
O zaman izne ayrılabilir miyim. Ara vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?