Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah rahmet eylesin canim. Sizede sabir versin.

@NzLi canim basin sagolsun. Allah sabir versin.
Cok zor gercekten. Yani empati yapmak bile oyle zor ki. Allah mekanini cennet etsin. Annecigine sabir ve saglikli uzun omur versin.
Biz burdayiz.gel dertleselim. Bu surec kolay degil. Yazmazsan konusmazsan icinde birikir.biriktirme kuzum. Acini yasa.yasa ki ilerde dha zor olmasin yuzlesmesi.

Şuan 3. Durumdayız ama bildirimde bulunmayan 5 takım var sabırsızlıkla bekliyorum. :)

terbik ederim cnm çok istikrarlıydın
takımımızada herzaman olumlu katkıda bulundun
koruma sürecindede aramızda ol mutlaka
Saol kaptanm sizlerin de sayesinde. Koruma nasıl olacak onu nasıl yapacağız burda.

Günaydınn kızlar hepiniz süper kilolar vermişsiniz maşallah :)

BtRt ve @Furha63 tebrik ederim kızlar mezun oluyormuşsunuz süpersinizz korumada da burda olun geri almayın kilocukları :)
İnşallah almayız önümüzdeki hafta biraz yemeli geçebilir ama sonra telafi ederim elbet. Sağolasn cnm

Allah sabır versin canım. Sizlerin başı sağolsun. Acını hafifletsin rabbim. Çok üzüldüm.

Sabah:

9:00 limonlu su
10:20 1salatalık 1zeytin 1lokma peynir iki yudum form çay
10:55 Türk kahvesi

Öğle:

13:50 1 kaşık pilav 1 kaşık haşlama kuşbaşı 2 çatal tavuk döner. yarım bardak ayran
16:50 bi kaşık tavuklu pilav. 1 salatalık

Akşam:

20:15 1kaşık pilav 3-4 kaşık etli türlü(kabak patlıcan)

Su: 3litre

Spor: 1saat yürüyüş-koşu

Bugün de heryerde pilav yaa

Çok şükür mezun olduk cnm bnm. Sağolasın. Sen nasılsn geçmiş olsun. Biraz daha iyisindir inş
Yehhu süper ilerledin sağlıklı beslenmen ve bilgin takdire şayan tekrar tebrik ederim ben bugün tekrar kötü oldum sesim de gitti iyileşemiyorum çabuk geçsin =(

Yehhu süper ilerledin sağlıklı beslenmen ve bilgin takdire şayan tekrar tebrik ederim ben bugün tekrar kötü oldum sesim de gitti iyileşemiyorum çabuk geçsin =(
Bala limon sık bol bol şurup niyetine ye. Boğazına sürekli vicks sür sar 2 güne geçer

Sabah
1kase yogurt
3Cilek
5badem
Uzerine tarcin

Oglen
3Kofte
1Kepcemercimek
2corba kasigi kadar makarna ya vardir ya yoktur
Yogurt
Salata

Aksam
2tane salatalik

Su
1Litre detoks
2.5litre su

Ah kuzum kiyamam. Nolms bnm arkdsma boyle. Gecmis olsuuuuun. Minnos kizin nasil bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…