Allah rahmet eylesin canim. Sizede sabir versin.merhaba kizlar hepinizden Allah razi olsun.
Acimiz cok derin ve cok taze. Beklenmeyen bir olumdu. 53 yasindaydi babam daha saclari beyazlamamisti bilekardesimin mezuniyeti icin Istanbulda bulusacaktik bu yaz. Ama kismet degilmis baba evinin kapisina kilit vurduk geldik Istanbula. suan kardesimin ogrenci evindeyiz. Annem tek kalmamak icin kardesimin yanina geldi. Bende sali donuyorum Fransaya.
kiymetini bilin annenizin babanizin. tenleri sicakken opun doya doya. Ben babama doyamadim. Soguk yuzunu optum sevdim. Cok zor kizlar. Yuregime hancerler saplandi.
Saol kaptanm sizlerin de sayesinde. Koruma nasıl olacak onu nasıl yapacağız burda.terbik ederim cnm çok istikrarlıydın
takımımızada herzaman olumlu katkıda bulundun
koruma sürecindede aramızda ol mutlaka
Saol canm benim. İnşallah siz de çabucak mezun olacaksnzTebrik ederim canim. Azim ve irade ile basardin
Çok şükür mezun olduk cnm bnm. Sağolasın. Sen nasılsn geçmiş olsun. Biraz daha iyisindir inşKızlar istikrarlı ilerleyişiniz mutluluğa ulaşmış fazlasıyla hak ettiniz kutlarım
Allah sabır versin canım. Sizlerin başı sağolsun. Acını hafifletsin rabbim. Çok üzüldüm.merhaba kizlar hepinizden Allah razi olsun.
Acimiz cok derin ve cok taze. Beklenmeyen bir olumdu. 53 yasindaydi babam daha saclari beyazlamamisti bilekardesimin mezuniyeti icin Istanbulda bulusacaktik bu yaz. Ama kismet degilmis baba evinin kapisina kilit vurduk geldik Istanbula. suan kardesimin ogrenci evindeyiz. Annem tek kalmamak icin kardesimin yanina geldi. Bende sali donuyorum Fransaya.
kiymetini bilin annenizin babanizin. tenleri sicakken opun doya doya. Ben babama doyamadim. Soguk yuzunu optum sevdim. Cok zor kizlar. Yuregime hancerler saplandi.
Yehhu süper ilerledin sağlıklı beslenmen ve bilgin takdire şayan tekrar tebrik ederim ben bugün tekrar kötü oldum sesim de gitti iyileşemiyorum çabuk geçsin =(Çok şükür mezun olduk cnm bnm. Sağolasın. Sen nasılsn geçmiş olsun. Biraz daha iyisindir inş
Bala limon sık bol bol şurup niyetine ye. Boğazına sürekli vicks sür sar 2 güne geçerYehhu süper ilerledin sağlıklı beslenmen ve bilgin takdire şayan tekrar tebrik ederim ben bugün tekrar kötü oldum sesim de gitti iyileşemiyorum çabuk geçsin =(
Yiyorum kujum tekrar yiyim sağolasınBala limon sık bol bol şurup niyetine ye. Boğazına sürekli vicks sür sar 2 güne geçer
Ah kuzum kiyamam. Nolms bnm arkdsma boyle. Gecmis olsuuuuun. Minnos kizin nasil bakimYehhu süper ilerledin sağlıklı beslenmen ve bilgin takdire şayan tekrar tebrik ederim ben bugün tekrar kötü oldum sesim de gitti iyileşemiyorum çabuk geçsin =(
Hoşgeldin cnm. Geçmiş olsun. Herkes hasta bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım.Yiyorum kujum tekrar yiyim sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?