Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ooo akşam bayağı fazla olmuş özellikle pilav cnm hadi baklava ödül diyelim diğerleri normal akşam hiç olmamışş

Günaydınnn kızlarrr kaçamağı az bir hafta sonu olsun inşallah

Dun menumu yazmadim
Sabah 2 dlm ekmek yumurta salata peynir
Ogle bamya 1kase yogurt
Aksam tavuk doner durum ayran
Spor 1 saat plates 45 dk yuruyus

Tebrikler kızlarrr

20_KELEBEK ve @Furha63
Ayrıca tebrik bireyselde de dereceniz var

Notamızı sildirdik
Ayy çok şükür kızlar bak isteyince oluyo yani

Çok tebrik ediyorum kızlar takımdaki herkesi tebrik ediyorum. Özelikle furha ve kelebek

Evet pilavlı bir gün olmuş ama miktarlar az cnm
Evet tane tane yedim çatalla bi kaşık koydum tabağıma öğlen öimisafir vardı. Akşam da annemlerde bi dilim ekmek yemiş gibi oldum sanırım ki bu da makul. Karbonhidrat da lazım. Menümden mutluyum aslında çünkü annemin tartısında 66.5 -67 arası çıktım. Eski tip olduğundan tam bilemesem de bi düşüş olduğu ortada. İkimizünküde aynı tartıyor çünkü. O yüzden çok mutluyum. Onlar menemene ekmeği banarken ben limonlu su içtim
İnsana şevk geliyo kilo verdiğini görünce yaa. İnşallah akşama da korurum bu azmi

Ooo akşam bayağı fazla olmuş özellikle pilav cnm hadi baklava ödül diyelim diğerleri normal akşam hiç olmamışş

oLMADI CANIM FARKINDAYIM BANA NE OLUYORSA ZATEN YA HAFTASONU OLUYOR YA ANNEME GİDİNCE .Evimde düzenimi tutturuyorum dışarda da tutturamıyorum annemdede .Bugün iş yerinde mantı var yemem inş. Sonra hafta içi full aç geziyorum

İnşallah cnmm
Tabiki karbonhidratta lazım vücuda bende yerdimm yiyorum yanii

Aç gezme cnm sağlıklı şeylerden tüketten tıka basa doy örneğin yoğurt salatalık domates sınırsız ye :)

Hiç acıkmamıştım ama domates gözüme çok güzel gözüktü masum diye yedim. Yedikçe ağzıma attım olanlardan ayak üstü öğle menüsünü de atlatmış oldum. (Domates biber peynir bi kaç çatal da melemen)
Akşama Allah Kerim. Sanırım ilk kez hafta sonu artı çıkmıycam yaa
Yarınki pikniği de atlatabilirsem tabi

Selam kizlar, nasilsiniz. Ben bugun yolculuktayim adapazarina gidiyorum. Regl oldum inanilmaz sanci icindeyim. Sicak bir yandan araba kalabalik sanci bir yandan. Pek diyet beslenemedim su saate kadar

Hoşgeldin cnm. Geçmiş olsun. Herkes hasta bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım.
Nasılsın kilonu koruyor musun. Bebeğin nasil. İyidir insallah
İyiyim ya yoldaşım şükür mezun oldun sende malesef mezun olunca memlekete gittim döndük bir haftadır hastayız bu grip değil nasıl bişeyse bildiğin sürünüyoruz geçsin artık çok sıkıldım bir kilo fazlayım canım sanırım yatmaktan şiştim =( sen nasılsın bebişler nasıl

Ah kuzum kiyamam. Nolms bnm arkdsma boyle. Gecmis olsuuuuun. Minnos kizin nasil bakim
2 buçuk yaşına kadar hasta etmedim derken minnakı eşimin teyzesinin oğlu gripti ondan geçti sanırım süründü yavrum o toparladı bize geçti iyileştim sanıyorum yine hastayım bu nasıl bişey çözemedim ki inşallah geçsin çok sıkıldım ben

Sen bu hafta 12 den vurmuşsun kujum bende detoks suyu hazırlayacağım bir kalkarsam maşallah bitti bitiyor

Yediğin pirinç miktarı gayet makul canım
1 dilim ekmek= 2-3 kaşık pilav.
Hayatımızın tüm döneminde pilav olmadan olmayacağına göre dengeli şekilde tüketmekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Karbonhidrat dengelemesi önemli.

Çok şükür canim mezun oluyorum.
Bebisler ellerinden öpsünler teyzesi. Çok sukur şimdilik iyiler

Bugün aksam dışarda yicem
ve yarın sabah şirketin anneler günü kahvaltı organizasyonu var
bu saate kadar gayet sağlıklı geçirdim.
Akşama mutlafa sporumu yaparım.
Geçen hafta hafta sonu sporu bana iyi geldi.
Birde ara öğün yaptım bu hafta o da iyi geldi. bu hafta da umarım iyi sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…