Iyı geceler
Anca gırebıldım
Sabah yok
Oglensaat12de 1kurabıye 1pogaca
Turk kahvesı
Aksam saat 17de 1kase corba 1parca tavuk gogsu
2lıtre su
1saat yuruyus
Tebrikler kızlarrr
20_KELEBEK ve @Furha63
Ayrıca tebrik bireyselde de dereceniz var
Notamızı sildirdik
çok kötü bir cuma menüsü ile geldim
kahvaltı
yarım dilim ekmek
az peynir
ara
2 baklava
öğlen
yarım dilim ekmek
4 5 çatal yeşil fasulye
akşam
büyük porsiyon bulgur pilavı üstü kavurma
telafi için 1,5 saat egzersiz spor yaptım inş sporumla dengelemişimdir
aylardır çikolata ve tatlı yemiyorum.Gofret dışında iyi cnm
Dun menumu yazmadim
Sabah 2 dlm ekmek yumurta salata peynir
Ogle bamya 1kase yogurt
Aksam tavuk doner durum ayran
Spor 1 saat plates 45 dk yuruyus
aylardır çikolata ve tatlı yemiyorum.
dün çok canım istedi cuma olması sebebi ile yedim malesef
Ayy çok şükür kızlar bak isteyince oluyo yaniTebrikler kızlarrr
20_KELEBEK ve @Furha63
Ayrıca tebrik bireyselde de dereceniz var
Notamızı sildirdik
Evet tane tane yedim çatalla bi kaşık koydum tabağıma öğlen öimisafir vardı. Akşam da annemlerde bi dilim ekmek yemiş gibi oldum sanırım ki bu da makul. Karbonhidrat da lazım. Menümden mutluyum aslında çünkü annemin tartısında 66.5 -67 arası çıktım. Eski tip olduğundan tam bilemesem de bi düşüş olduğu ortada. İkimizünküde aynı tartıyor çünkü. O yüzden çok mutluyum. Onlar menemene ekmeği banarken ben limonlu su içtimEvet pilavlı bir gün olmuş ama miktarlar az cnm
Ooo akşam bayağı fazla olmuş özellikle pilav cnm hadi baklava ödül diyelim diğerleri normal akşam hiç olmamışş
Evet tane tane yedim çatalla bi kaşık koydum tabağıma öğlen öimisafir vardı. Akşam da annemlerde bi dilim ekmek yemiş gibi oldum sanırım ki bu da makul. Karbonhidrat da lazım. Menümden mutluyum aslında çünkü annemin tartısında 66.5 -67 arası çıktım. Eski tip olduğundan tam bilemesem de bi düşüş olduğu ortada. İkimizünküde aynı tartıyor çünkü. O yüzden çok mutluyum. Onlar menemene ekmeği banarken ben limonlu su içtim
İnsana şevk geliyo kilo verdiğini görünce yaa. İnşallah akşama da korurum bu azmi
oLMADI CANIM FARKINDAYIM BANA NE OLUYORSA ZATEN YA HAFTASONU OLUYOR YA ANNEME GİDİNCE .Evimde düzenimi tutturuyorum dışarda da tutturamıyorum annemdede .Bugün iş yerinde mantı var yemem inş. Sonra hafta içi full aç geziyorum
İyiyim ya yoldaşım şükür mezun oldun sende malesef mezun olunca memlekete gittim döndük bir haftadır hastayız bu grip değil nasıl bişeyse bildiğin sürünüyoruz geçsin artık çok sıkıldım bir kilo fazlayım canım sanırım yatmaktan şiştim =( sen nasılsın bebişler nasılHoşgeldin cnm. Geçmiş olsun. Herkes hasta bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım.
Nasılsın kilonu koruyor musun. Bebeğin nasil. İyidir insallah
2 buçuk yaşına kadar hasta etmedim derken minnakı eşimin teyzesinin oğlu gripti ondan geçti sanırım süründü yavrum o toparladı bize geçti iyileştim sanıyorum yine hastayım bu nasıl bişey çözemedim ki inşallah geçsin çok sıkıldım benAh kuzum kiyamam. Nolms bnm arkdsma boyle. Gecmis olsuuuuun. Minnos kizin nasil bakim
Yediğin pirinç miktarı gayet makul canımEvet tane tane yedim çatalla bi kaşık koydum tabağıma öğlen öimisafir vardı. Akşam da annemlerde bi dilim ekmek yemiş gibi oldum sanırım ki bu da makul. Karbonhidrat da lazım. Menümden mutluyum aslında çünkü annemin tartısında 66.5 -67 arası çıktım. Eski tip olduğundan tam bilemesem de bi düşüş olduğu ortada. İkimizünküde aynı tartıyor çünkü. O yüzden çok mutluyum. Onlar menemene ekmeği banarken ben limonlu su içtim
İnsana şevk geliyo kilo verdiğini görünce yaa. İnşallah akşama da korurum bu azmi
Çok şükür canim mezun oluyorum.İyiyim ya yoldaşım şükür mezun oldun sende malesef mezun olunca memlekete gittim döndük bir haftadır hastayız bu grip değil nasıl bişeyse bildiğin sürünüyoruz geçsin artık çok sıkıldım bir kilo fazlayım canım sanırım yatmaktan şiştim =( sen nasılsın bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?