Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cnm ucuz kıyafet bol çeşit ümraniye çarşı olabilir
Hem tesettür giyim orda bol
Kadıköyde pek yok
Çanlıcadan daha yakın ümraniyeye inebilirsiniz

Canım benim orda mutlu olsan zaten böyle şeyler düşünmezdin
Ama işte çocuklarda var onlarında düzenleri değişecek
İyi düşünüp kararver hakkında en hayırlısı olur inşallah
Belki eşinde gelir hepbirlikte mutlu olursunuz

Sabah
Mide bulantisi hala
Yarim simit bastirsin die.ne yumurta ne baska bsy yiyemedim bulantidan.

Oglen
1Kepce meecimek
Salata
Yogurt

Ara
Turk kahvesi
1tane eti form

Aksam
Salata

Su
1.5litre
Bulantidan ck icemedim.dun sifir kol acik ayakkabiylaydm.istanbulda 2 gundur cok soguk.mide gitmis bnm

Anne iyi olursa cocuklarida iyi olur. Benim esimden beklentim fedakarlik. Evliligin onemli bir kurali. Ben cok seyden fedakarlik yaptim ama olmadi olmuyor.

Dun biraz konustuk. Acik acik niyetimi belli ettim. O gelmekten yana degil. Ama sen kafana koymussun diyor. Ne git diyebiliyor nede kal. Ailece toplanip konusulmasi gerekiyormus. Guya karar verilecek. Kararimi ben coktan verdim. Onlarin demesiyle kalmam ki.

Dipnot
Cocuklarim Turkiyeyi cok seviyorlar ve orda cok mutlular.Ve burda gormedikleri ilgiyi sevgiyi orda goruyorlar.

Merhabalarr menum;

Sabah esmer ekmekle kasarli domatesli tost

Oglen peynirli salata bir top sakizli dondurma ( bu dondurma isi salatadan sonra inanilmaz bagirsak calistiriyor bitki cayi falan halt etmis resmen )

Aksam; bir bardak karisik meyveli yogurt

20:00 sütlü sade nescafe

Bunun kararını ikiniz verceksiniz kime danıscak ki
Ailesinin ağzına bakıyo galiba biraz
Cnm belliki gelsede sana burdada huzur vermiycek, en ufak olumsuzlukta homurdancak
Erkekler kadınlar kadar fedakar değil malesef
Sen kararını evliliğinden yana vermen lazım gibi tamam mı devam mı

İnşallah tartıyı etkilemez o dondurma

Geçmiş olsun cnm
Zencefilli limonlu çay iç
İyi gelir

Kuzum sen baya kararlisin. Bir de toplanilip neyin karari verilcekki.evlilik 2 kisilik deil midir. 2Kisi ne karar verirse odur. Toplanilip karar verildigine gore sizin isler biraz dha buyuklere bagli sanirim. Ordaki sartlar iyidir fakat sevgi tum sartlardan daha baskadir haklisin. Esini seviyo musun kuzum. Seviyosan bukdr gozunu karartma

Iyı aksamlar kızlar
Sabah sutlu turk kahvesı
Saat13te sucuklu omlet 10 tane zeytın 1parca suzme peynır
Domates salatalık
3kupa rezene cayı
Aksam

Taze fasulye 1tabak
Saat21de 1avuc cerez
2bardak cay
1.5 su spor 30 dakıka

Hamile olmayasin :)
Menu iyi ama protein cok az olmhs

cok cesaretsiz bir insan bakalim ne olacak yasayip gorecez ailesi tmm dese gelicek bence

Kizlar yarin sabit cikabilirim ama inanin odemden falan olur. Cok ivir zivir yedim, kalorileri fazla degil ama odem yapabilir.
Yapmazsa -400 belki.

Menum
Sabah 1 yumurta 1 kk beyaz peynir
Ara sutlu kahve, bir diyet bar
Ogle 3 domates, 1 kase sebze corbasi
Ara elma, mandalina
Aksam 2 tavuk but 1 bardak ayran, salata

sevmek yetmiyor canim anlayis gostermek fedakarlik etmek saygi gostermek lazim deger vermek lazim aslinda bizim mevzu cok derin anlatmakla bitmez sizleride sikmak istemem

sevmek yetmiyor canim anlayis gostermek fedakarlik etmek saygi gostermek lazim deger vermek lazim aslinda bizim mevzu cok derin anlatmakla bitmez sizleride sikmak istemem
Haklisin canim. Sevgi neydi...sevgi emekti...
Bosuna dememisler.

Sanirim sürekli yazma sarti var ve ben galiba deneme süresini gecemiycem cok yogun calistigim icin genel anlamda aktif olmam cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…