Cnm ucuz kıyafet bol çeşit ümraniye çarşı olabilirHaftasonu İstanbul'a gidiyoruz.
Bi nikah var 12'de Çamlıca tepesine gitçez. Nikahtan çıkıp. Sonra akşama kadar nereleri gezelim Anadolu yakasında. 2kez gittim İstanbul'a ama Anadolu'ya gitmemiştim. Kızlar fikir verin bana. Şöyle ucuzcu filan bulursam bayaa bi kıyafet almam lazım mesela.
@chemistry_eng canım ne diyon sen ne taraftasın. Bi kahve içek
Canım benim orda mutlu olsan zaten böyle şeyler düşünmezdinPeki simdi ne olacak?
Merhaba kizlar ben size durumumu anlatiym bu defa. Hemde icimdeki herseyi dokeyim.
Gitmek mi kalmak mi. Aslinda 1 dakika bile durmak istemiyorum burda.
Ya gidicem annemin yaninda destekcisi olucam. Zira annemin 2 cocugundan baska hicbirseyi kalmadi artik. Biri Istanbulda okuyor. Digeri gurbette yasamis olmak icin yasiyor.
Bastan kisaca ozet geceyim en iyisi.
7 Yillik Fransa hayatimda hayatimin en buyuk pismanligini yasadim. Cunku ben hayatimi doya doya yasayan etrafima nese sacan bir kizdim. Gozumun isigi sondu diyebilirim. Ne Turk kulturunde kalabildim nede Fransiz kulturune alisabildim. Anlayacaginiz sevemedim buralari ve etrafimdakileri. 7 yilim sabretmek savasmak icerisinde gecti.
Esimle de sorunlu bir evliligimiz var. Aradaki kultur farki beynime beynime vuruyor.
Simdi ben ya burda kalip bu zindan hayati hasta olana kadar cekicem icimdeki annemi tek birakmanin verdigi vicdan azabiyla. Ya da alip cocuklari Turkiyeye annemin yanina yerlesicem. Gelmek isteyen gelir. Kimseye muhtac degiliz cok sukur elimdeki imkanlari esime de sunucam.
Turkiyeye gidersem annemin elinden tutucam. Ama burda kalirda hasta olursam ne annem tutabilir elimden nede baska kimseler.
Aslinda kararim net. Burda kalmam cok sacma. Turkiye de isimde hazir diyebilirim.
Mesele burdaki benim donus savasimdan bu uzuntumun icinde sag salim cikabilmek.
Anneme zarar vermeden.
Oyle iste yazmak istedim.
Canım benim orda mutlu olsan zaten böyle şeyler düşünmezdin
Ama işte çocuklarda var onlarında düzenleri değişecek
İyi düşünüp kararver hakkında en hayırlısı olur inşallah
Belki eşinde gelir hepbirlikte mutlu olursunuz
Anne iyi olursa cocuklarida iyi olur. Benim esimden beklentim fedakarlik. Evliligin onemli bir kurali. Ben cok seyden fedakarlik yaptim ama olmadi olmuyor.
Dun biraz konustuk. Acik acik niyetimi belli ettim. O gelmekten yana degil. Ama sen kafana koymussun diyor. Ne git diyebiliyor nede kal. Ailece toplanip konusulmasi gerekiyormus. Guya karar verilecek. Kararimi ben coktan verdim. Onlarin demesiyle kalmam ki.
Bunun kararını ikiniz verceksiniz kime danıscak kiAnne iyi olursa cocuklarida iyi olur. Benim esimden beklentim fedakarlik. Evliligin onemli bir kurali. Ben cok seyden fedakarlik yaptim ama olmadi olmuyor.
Dun biraz konustuk. Acik acik niyetimi belli ettim. O gelmekten yana degil. Ama sen kafana koymussun diyor. Ne git diyebiliyor nede kal. Ailece toplanip konusulmasi gerekiyormus. Guya karar verilecek. Kararimi ben coktan verdim. Onlarin demesiyle kalmam ki.
İnşallah tartıyı etkilemez o dondurmaMerhabalarr menum;
Sabah esmer ekmekle kasarli domatesli tost
Oglen peynirli salata bir top sakizli dondurma ( bu dondurma isi salatadan sonra inanilmaz bagirsak calistiriyor bitki cayi falan halt etmis resmen)
Aksam; bir bardak karisik meyveli yogurt
20:00 sütlü sade nescafe
Geçmiş olsun cnmSabah
Mide bulantisi hala
Yarim simit bastirsin die.ne yumurta ne baska bsy yiyemedim bulantidan.
Oglen
1Kepce meecimek
Salata
Yogurt
Ara
Turk kahvesi
1tane eti form
Aksam
Salata
Su
1.5litre
Bulantidan ck icemedim.dun sifir kol acik ayakkabiylaydm.istanbulda 2 gundur cok soguk.mide gitmis bnm
Kuzum sen baya kararlisin. Bir de toplanilip neyin karari verilcekki.evlilik 2 kisilik deil midir. 2Kisi ne karar verirse odur. Toplanilip karar verildigine gore sizin isler biraz dha buyuklere bagli sanirim. Ordaki sartlar iyidir fakat sevgi tum sartlardan daha baskadir haklisin. Esini seviyo musun kuzum. Seviyosan bukdr gozunu karartmaAnne iyi olursa cocuklarida iyi olur. Benim esimden beklentim fedakarlik. Evliligin onemli bir kurali. Ben cok seyden fedakarlik yaptim ama olmadi olmuyor.
Sabah
Mide bulantisi hala
Yarim simit bastirsin die.ne yumurta ne baska bsy yiyemedim bulantidan.
Oglen
1Kepce meecimek
Salata
Yogurt
Ara
Turk kahvesi
1tane eti form
Aksam
Salata
Su
1.5litre
Bulantidan ck icemedim.dun sifir kol acik ayakkabiylaydm.istanbulda 2 gundur cok soguk.mide gitmis bnm
cok cesaretsiz bir insan bakalim ne olacak yasayip gorecez ailesi tmm dese gelicek benceBunun kararını ikiniz verceksiniz kime danıscak ki
Ailesinin ağzına bakıyo galiba biraz
Cnm belliki gelsede sana burdada huzur vermiycek, en ufak olumsuzlukta homurdancak
Erkekler kadınlar kadar fedakar değil malesef
Sen kararını evliliğinden yana vermen lazım gibi tamam mı devam mı
Kuzum sen baya kararlisin. Bir de toplanilip neyin karari verilcekki.evlilik 2 kisilik deil midir. 2Kisi ne karar verirse odur. Toplanilip karar verildigine gore sizin isler biraz dha buyuklere bagli sanirim. Ordaki sartlar iyidir fakat sevgi tum sartlardan daha baskadir haklisin. Esini seviyo musun kuzum. Seviyosan bukdr gozunu karartma
Yok kuzum. Yuzde 99 oranli koruma:)) tabi Allahin isine lafimiz yok.yuzde 1ligi kismet ederse basimizin ustune:)Hamile olmayasin :)
Menu iyi ama protein cok az olmhs
Haklisin canim. Sevgi neydi...sevgi emekti...sevmek yetmiyor canim anlayis gostermek fedakarlik etmek saygi gostermek lazim deger vermek lazim aslinda bizim mevzu cok derin anlatmakla bitmez sizleride sikmak istemem
Tabii ne olacagi belli olmaz. Mide bulaninca hemen akla gelir ya hamilelikYok kuzum. Yuzde 99 oranli koruma:)) tabi Allahin isine lafimiz yok.yuzde 1ligi kismet ederse basimizin ustune:)
Ama usuttm yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?