Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah:

8:30 limonlu su
10:30 yarım açma(3-4ısırık)

Akşam:

19:30 Fırında susuz patlıcan kabak yemeği
2-3 kaşık pilav
Bi kase salata
21:00 çikolata
21:50 2fotm çayı bi kupaya koydum

Su:2.5 litre
Spor: 2 saat yürüyüş

Kızlar ben bi bekunis içip yatıyorum. Misafirleri yolcu ettim. Belim bacağım berbat. Tartı berbat. Bekunis paklar beni

Eeemaaaaan bosver:))) bnmde ufukta isik yok. Artidayim sanirim.
Bütün gün bişey yemedim. Akşam kayınpederim çikolata almış bana. Aç kurtlar gibi bi paket yedim. Dünküler yetmiyormuş gibi artı çıkıcağım kesin ama o artı 3 kilo değil de 1kilo olsun diye çabam şuan
Aman diyim Esra kaptan duymasın beni topa koyar

Bi insan bi günde nasıl bu kadar kilo alır yaa. Ben uzaydan mı geldim. Yaa ne bu be

Canim snn nsl bukdr kilo farkin oluo cok ilginc.benim ac karnina aksam tartildgmla sabah tartildgm arasnda 400gram fln anca vardir

Canim snn nsl bukdr kilo farkin oluo cok ilginc.benim ac karnina aksam tartildgmla sabah tartildgm arasnda 400gram fln anca vardir
İşte hele senle kıyas edince ben diyorum kesin uzaylıyım. Kız 400 Nası olsun hiç bişe yemesem bile onca su nere gider. Gece yatağa girerken wc den sonra don atlet 69 sabah aynı yine WC'den sonra 67.5 benim kapasite aşmış kendini ben şok.
Şuan 70.5 valla kafayı oynatıcam

Kizlar yarin tatil. Oyzdn oturuyorm oyle.
Ama bak ben soyle yapiyorm.isyernde aksam 6ya kdr 2 2.5litre yapiom ya.cikmadan 30dk once 3bardak su iciyorm.e oglen yemegi12de yendi.sindirim 4saatlik bsy.acikmis oluom ztn.eve geliyorm lavaboya gidiyorm.ustumu giymeden once tartliom.sabahla ck bi fark olmuo.

Sen yarin sabah 67 yada 66kusur cikarsin canim

Hımm akşam yemeğinden önce tartılayım o zaman yarın bakayım bide

V
Tarti bende takinti oldu.esim ck tuhaf karsilio bu durumu:)
alla yatağın önünde tartı. Eşim de takıntı gibi oldu ondan bana sarmıyor. Ama ben üzülünce moralim bozulunca çok kızıyo stres yapma yarın gitçek yediysen tadını çıkar diyo. Ama stres yaparsan kalıyo diyo adam çözmüş de gel de bana söz geçir

Hahahaha:))) gercekten esin hakli.stres yaparsan veremiyor insan. Oyzdn bugun gitmezse yarin gider die dusun. Esimde dun diyorki ye canim bak arkdslrnda yaninda. O herseyden yedi. Bakamadim bi an onun tabagina:)))))

Hanımlar kuralları okuyunca anladımki burası bana göre değil,daha doğrusu beslenme tarzondan dolayı değil.Sıkı sıkıya diyet ve düzenli beslenmem olursa buraya gelicem tekrar.Ama iş şartlarımda bu mümkün değil bazen iki öğünle kapatıyorum günü.Onuda elimden geldiğince orantılı yapmaya çalışıyorum ama yarış ortamına uymuyor tabi.Çoğunuzun yazılarını okudum çok imrendim Maşallah hepinize en kısa sağlıkla kilolarınızdan kurtulmanızı dilerim.Ayrıca yardımlarınız içinde teşekkür ederim hoşçakalın

Günaydıııınnnnnn
Tartı bildirimimi öğlen yapsam olur mu. Tuvaleti bekliyorum
Şuan artı 900 de bi umudum var işte birazcık

Günaydınn kızlar bol eksili bir gün olsun ben tartılmadım açıkçası moralim bozulacak diye bir kaç gündür çok dengesiz besleniyorum şişlikte var belli yani artı olduğum :)

@NzLi cnm hakkınıza hayırlısı neyse o olsun iyi düşün taşın inşallah doğru kararı verebilirsiniz ve sakın aileleri toplayıp karar alma o ne öyle evlilik 2 kişiliktir eşin tek başına karar veremiyor mu ailesini topluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…