Eeemaaaaan bosver:))) bnmde ufukta isik yok. Artidayim sanirim.Kızlar ben bi bekunis içip yatıyorum. Misafirleri yolcu ettim. Belim bacağım berbat. Tartı berbat. Bekunis paklar beni
Ay evet ya.internete bi yazsam ztn. Hemen hamilesnz yazar:)Tabii ne olacagi belli olmaz. Mide bulaninca hemen akla gelir ya hamilelik
Bütün gün bişey yemedim. Akşam kayınpederim çikolata almış bana. Aç kurtlar gibi bi paket yedim. Dünküler yetmiyormuş gibi artı çıkıcağım kesin ama o artı 3 kilo değil de 1kilo olsun diye çabam şuanEeemaaaaan bosver:))) bnmde ufukta isik yok. Artidayim sanirim.
Canim snn nsl bukdr kilo farkin oluo cok ilginc.benim ac karnina aksam tartildgmla sabah tartildgm arasnda 400gram fln anca vardirBütün gün bişey yemedim. Akşam kayınpederim çikolata almış bana. Aç kurtlar gibi bi paket yedim. Dünküler yetmiyormuş gibi artı çıkıcağım kesin ama o artı 3 kilo değil de 1kilo olsun diye çabam şuan
Aman diyim Esra kaptan duymasın beni topa koyar
İşte hele senle kıyas edince ben diyorum kesin uzaylıyım. Kız 400 Nası olsun hiç bişe yemesem bile onca su nere gider. Gece yatağa girerken wc den sonra don atlet 69 sabah aynı yine WC'den sonra 67.5 benim kapasite aşmış kendini ben şok.Canim snn nsl bukdr kilo farkin oluo cok ilginc.benim ac karnina aksam tartildgmla sabah tartildgm arasnda 400gram fln anca vardir
Ama bak ben soyle yapiyorm.isyernde aksam 6ya kdr 2 2.5litre yapiom ya.cikmadan 30dk once 3bardak su iciyorm.e oglen yemegi12de yendi.sindirim 4saatlik bsy.acikmis oluom ztn.eve geliyorm lavaboya gidiyorm.ustumu giymeden once tartliom.sabahla ck bi fark olmuo.İşte hele senle kıyas edince ben diyorum kesin uzaylıyım. Kız 400 Nası olsun hiç bişe yemesem bile onca su nere gider. Gece yatağa girerken wc den sonra don atlet 69 sabah aynı yine WC'den sonra 67.5 benim kapasite aşmış kendini ben şok.
Şuan 70.5 valla kafayı oynatıcam
Sen yarin sabah 67 yada 66kusur cikarsin canimİşte hele senle kıyas edince ben diyorum kesin uzaylıyım. Kız 400 Nası olsun hiç bişe yemesem bile onca su nere gider. Gece yatağa girerken wc den sonra don atlet 69 sabah aynı yine WC'den sonra 67.5 benim kapasite aşmış kendini ben şok.
Şuan 70.5 valla kafayı oynatıcam
Hımm akşam yemeğinden önce tartılayım o zaman yarın bakayım bideKizlar yarin tatil. Oyzdn oturuyorm oyle.
Ama bak ben soyle yapiyorm.isyernde aksam 6ya kdr 2 2.5litre yapiom ya.cikmadan 30dk once 3bardak su iciyorm.e oglen yemegi12de yendi.sindirim 4saatlik bsy.acikmis oluom ztn.eve geliyorm lavaboya gidiyorm.ustumu giymeden once tartliom.sabahla ck bi fark olmuo.
Hahaaa imkansız. Bu sabah 68 diSen yarin sabah 67 yada 66kusur cikarsin canim
Tarti bende takinti oldu.esim ck tuhaf karsilio bu durumu:)Hımm akşam yemeğinden önce tartılayım o zaman yarın bakayım bide
alla yatağın önünde tartı. Eşim de takıntı gibi oldu ondan bana sarmıyor. Ama ben üzülünce moralim bozulunca çok kızıyo stres yapma yarın gitçek yediysen tadını çıkar diyo. Ama stres yaparsan kalıyo diyo adam çözmüş de gel de bana söz geçirTarti bende takinti oldu.esim ck tuhaf karsilio bu durumu:)
Hahahaha:))) gercekten esin hakli.stres yaparsan veremiyor insan. Oyzdn bugun gitmezse yarin gider die dusun. Esimde dun diyorki ye canim bak arkdslrnda yaninda. O herseyden yedi. Bakamadim bi an onun tabagina:)))))V
alla yatağın önünde tartı. Eşim de takıntı gibi oldu ondan bana sarmıyor. Ama ben üzülünce moralim bozulunca çok kızıyo stres yapma yarın gitçek yediysen tadını çıkar diyo. Ama stres yaparsan kalıyo diyo adam çözmüş de gel de bana söz geçir
Hayirr etkilemez. Tamtersi salatanin uzerine yiyince insanin bagirsaklari bozulmak uzere oluyor. Sadece bir top azicik sade dondurma az sekerli. İnan ki bagirsaklarimi calistiriyorİnşallah tartıyı etkilemez o dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?