Hoşbuldum canım, neler yapmam gerekiyor bilgi verirmisin yalnız ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yediklerime o kadar işim gereği enerjiye ihtiyacım var çünkü.o yüzden menü yazmam çok doğru olmaz sanırımHoşgeldin canim.
Benim menüm
Sabah
1 yumurta haşlama
2 sosis
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates salatalik
1 avuç kuruyemiş
Ara
1 bardak süt
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak nohut yemegi
Salata
Yogurt
Su 2 litre
Spor 1bucuk saat yürüyüş
Selam kizlar menum;
Sabah esmer ekmekle yarim tost
Oglen; taze fasulye cacik kucucuk ekmek kosesi
Ara; 4 hurma
Aksam; karisik meyveli yogurt bir bardak
Sabah cornflakes yarım muz
Sütlü Türk kahvesi
Ögle yarım tost
Menemen
Ara mandalina
Kakaolu süt
Akşam sebze çorbası
güzel geçmesine sevindim. Menü de güzel. Fazla abartmamışsınDun gece 1de fln geldk.cok eglendik. Fakat menu olarak ne yazabilirm dusunuyormda. Cikamadim isin icinden.cok bsy yemedim ztn midem cok bulandi.suan hala bulanio.
Sabah
2Bardak limonlu su
1yumurtadan omlet
1Kasik lor
1salatalik
Yarim dilim tam.bugday ekmek
Oglen
Yarim tabak doner
Salata
Ara
Turk kahvesi
Eti form misirli var ya 1 tane
Aksam
Bol salata yedim.gavurdag salatasi roka salatasi mevsim salatasi vs:)
1Kasik patlican yogurtlusu
1tane kalamar
1 2 tane karides
1kucuk cubuk seklinde levrek marin
Kibrit kutusu kadar pesto soslu balik
Su
2.5litre
Olsun canım sen yine de yaz. Biz bi bakalım nasıl besleniyorsun. Neler yapıyosun. Spor var mı işin ne :))Hoşbuldum canım, neler yapmam gerekiyor bilgi verirmisin yalnız ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yediklerime o kadar işim gereği enerjiye ihtiyacım var çünkü.o yüzden menü yazmam çok doğru olmaz sanırım
döner ekmekli mi. Menü gayet güzelGunaydın kızlar dunden berı ınternettımızde sorun var bugun hedıye 4gb gonderdıler oyle gırebıldım
Dunku menum
Sabah sutlu turk kahvesı
Oglen 13te sucuklu 2tane yumurta
1parca suzme peynır 9adet zeytın domates salatalık
Saat16da erık1kase bıtkı cayı
Saat17 301avuc cerez kuru uzum
Saat19dakase yogurt ceyrek doner
Saat21de erık 1bardak ayran
2lıtre su
2saat yuruyus
HarikaGünaydınlar
menüm
Sabah:
Türk kahvesi
Ara
1 gün kurusu
1 ceviz
Öğle:
Tavuk sote 3 yk
1 kase cacık
ARa 14:30
Türk kahvesi
16:30
2 gün kurusu
3 cig badem
Akşam
Sadece yoğurt
Ara Türk kahvesi
Spor günün toplamı
45 dk eliptik
25 dk pilates
3,5 lt su
Tamam canım haklısın yoksa nasıl fikir alıcam :)Menüler çok güzel kızlar
güzel geçmesine sevindim. Menü de güzel. Fazla abartmamışsın
Olsun canım sen yine de yaz. Biz bi bakalım nasıl besleniyorsun. Neler yapıyosun. Spor var mı işin ne :))
döner ekmekli mi. Menü gayet güzel
Harika
Ben hala geçen haftaki kilomu göremedim ki.Sukur eksiye dusebildim.
Yarin birazcik daha eksilse yeter. Bu hafta 3 gun neredeyse diyetsiz gecti.
Spor hak getire.
Kendini tanitabilirsin canim. Ne iş yapıyorsun? Menünü yazman iyi olur sağlıklı beslenmeniyorsan zaten doyana kadar yiyebilirsin. Nerede yaşıyorsun mesela ben ankaraHoşbuldum canım, neler yapmam gerekiyor bilgi verirmisin yalnız ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yediklerime o kadar işim gereği enerjiye ihtiyacım var çünkü.o yüzden menü yazmam çok doğru olmaz sanırım
Tabiki tanıtayım.Antalya da yaşıyorum ,optisyenim ama seçeneklerde yoktu bende öğrenciyi işaretledim :) Çok düzenli yiyemiyorum dükkanın durumuna göre değişiyor malesef yemek saatlerim,bu aya kadar spor yapıyordum ama artık yoğunluktan gidemiyorum.27 yaşımdayım 66 kiloyum ilk hedefim 60 sonra 52 önceden 79 dan 52 ye inmiştim umarım yine başarırım.Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)Kendini tanitabilirsin canim. Ne iş yapıyorsun? Menünü yazman iyi olur sağlıklı beslenmeniyorsan zaten doyana kadar yiyebilirsin. Nerede yaşıyorsun mesela ben ankara
Antalya merkez mi ben Alanyadayım =)Tabiki tanıtayım.Antalya da yaşıyorum ,optisyenim ama seçeneklerde yoktu bende öğrenciyi işaretledim :) Çok düzenli yiyemiyorum dükkanın durumuna göre değişiyor malesef yemek saatlerim,bu aya kadar spor yapıyordum ama artık yoğunluktan gidemiyorum.27 yaşımdayım 66 kiloyum ilk hedefim 60 sonra 52 önceden 79 dan 52 ye inmiştim umarım yine başarırım.Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Merkez canım yakınız ama yinede gelgit yapıyormusun merkezeAntalya merkez mi ben Alanyadayım =)
hoşgeldin canım kaptanlarımız birazdan yardımcı olacaktır. ilk sayfada kurallar var okuyup kabul etmen gerekiyor. 2 haftalık deneme süresi oluyor. Menü ve sporlarını paylaşıyorsun. Birlikte zayıflıyoruz.Selam kızlar bende yeni geldim ne yapmam gerekiyor
Ilk sayfayi okuyup canim eger kabul ediyorsan kendini tanitabilirsin. Hoşgeldin bu arada:))Selam kızlar bende yeni geldim ne yapmam gerekiyor
Hoşgeldin canim insallah hep beraber hedefe ulaşacagız.Tabiki tanıtayım.Antalya da yaşıyorum ,optisyenim ama seçeneklerde yoktu bende öğrenciyi işaretledim :) Çok düzenli yiyemiyorum dükkanın durumuna göre değişiyor malesef yemek saatlerim,bu aya kadar spor yapıyordum ama artık yoğunluktan gidemiyorum.27 yaşımdayım 66 kiloyum ilk hedefim 60 sonra 52 önceden 79 dan 52 ye inmiştim umarım yine başarırım.Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Tabiki tanıtayım.Antalya da yaşıyorum ,optisyenim ama seçeneklerde yoktu bende öğrenciyi işaretledim :) Çok düzenli yiyemiyorum dükkanın durumuna göre değişiyor malesef yemek saatlerim,bu aya kadar spor yapıyordum ama artık yoğunluktan gidemiyorum.27 yaşımdayım 66 kiloyum ilk hedefim 60 sonra 52 önceden 79 dan 52 ye inmiştim umarım yine başarırım.Aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?