Süper diyetisyen eşliginde diyet yapman. Diyetin nasil 6 ögünmü yoksa dahami az.24 yasindayim 75 kilo ile diyetisyene basladim suan 66 kiloyum diyetisyene decam ediyorm
Kilo azaldikca zorlasiyordur. Benim yerlesik kilom 62 idi. 62 ye kadar boyle kacamakla falan inerim diye dusunuyorum ama ondan sonra 100 gr icin 100 takla atanlar grubundan olucam galibaBen hala geçen haftaki kilomu göremedim ki.
Bi kaç kaçamak o kadar nasıl etkiler anlamadım
Malesef çok sık değil canım küçük kızım var onunla ilgileniyorumMerkez canım yakınız ama yinede gelgit yapıyormusun merkeze
Şey benim boyum 1.50 de ondan birazda:)aYNIYIZ CANIM BENDE 66 İLE BAŞLAMIŞTIM ŞİMDİ 60 AMA BEN 52 İSTEMİYORUM HEDEFİM 55 56
Teşekkür ederim
Maşallah Allah bağışlasın :)Malesef çok sık değil canım küçük kızım var onunla ilgileniyorum
Şey benim boyum 1.50 de ondan birazda:)
Malesef çok sık değil canım küçük kızım var onunla ilgileniyorum
24 yasindayim 75 kilo ile diyetisyene basladim suan 66 kiloyum diyetisyene decam ediyorm
Cnm azda olsa tartı öncesi lokma kaçamak istemiyorum yani perşembe ekstra dikkat lütfensABAH
YARIM DİLİM EKMEK
DOMATESLİ YUMURTA
1 KURU İNCİR
ÖĞLEN
3 4 PARÇA ET
3 4 PATATES
ARA
1 KURU İNCİR
2 3 ÇATAL KAKAOLU PASTA
AKŞAM
SÜT SADDECE TATLI YEDİĞİM İÇİN
Aman cnm akşam dikkat yarın tartı malumKızlar eve yeni girdim okul gezisi. Sonra Pazar'a gittim. 1bardak suyla kaldım sabahtan beri.
Gelir gelmez ilk iş 1 litre su içtim. Akşama kaynanamlar geliyo. Tutuştum hazırlık yapıyorum. Gece yazarım inşallah.
Cnm malesef menü yazmak şart ve sağlıklı beslenmekHoşbuldum canım, neler yapmam gerekiyor bilgi verirmisin yalnız ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yediklerime o kadar işim gereği enerjiye ihtiyacım var çünkü.o yüzden menü yazmam çok doğru olmaz sanırım
Teşekkür ederiz ellerine emeğine sağlıkMerhaba 3. takımcım,
500. ve 517. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-38#post-51414423
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Artı gelirsen çok kızıcam sanaÇok sessizsiniz bu gece
Benim gibi kaçamağınız mı var da susuyosunuz
Bugün berbat bi gün geçirdim. Eşim sağolsun okudu beni. Nazarlandım dünkü fesat misafirim yüzünden
biraz dışarı çıkardı kahve içtik alışveriş filan derken düzeldim kendime geldim çok şükür. Menümü yazmıycam. Haberiniz olsun. Sporum öğlen 1saat yürüyüş. Su 1.5hadi 2 yapayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?