Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler
Sabah 1bardak kahve sutlu
Saat10da 1bardakcay 1parca peynir
Saat14te 1tane sarma 1tane kucuj biber dolmasi
Saat19da firinlanmis tavuk budu salata
1.5su
30 dakika yuruyus
Regll oldum vok koyu agrilarim var

Menüler güzel kızlar

Keşke kek olmasaydı onun dışında fena değil ama pilavda fazla olmuş sanki

sABAH
AVUÇ İÇİ KADAR GÖZLEME
ŞEKERSİZ ÇAY

ÖĞLEN
4 5 KAŞIK TAVUK SOTE

ARA SAAT 3
PEYNİR
YARIM POĞAÇADAN BİRAZ FAZLA

AFEDERSİNİZ AMA SABAHTAN BERİ İSALİM KIZLAR O YÜZDEN SÜREKLİ AÇLIK HİSSEDİYORUM

Sabah
1Kk peynir uzerine keten tohumu
5zeytin
Bol maydanoz
1beyaz haslanmis yumurta
Eti formun dumduz olan biskuvisi var ya tatsiz tuzsuz ince.2tane ondan. Uzerie peynir ezip oyle yiyorm

Oglen
1Kepce ezogelin
Salata
Yogurt

16.00da
Sirkette kucuk bir eglence yapildi.
3tane mercimek kofte.1kucuk kare seklindeydi borek yedm.oyuzden aksam yok.

Su
2litre oldu.daha devam eder.

Spora inmem lazim.eger bir aksilik cikmazsa insallah.onuda yazarm.

sahgull canim ben yarin 1aylik izne ayrilabilir miyim.ramazan bnm icin cok duzenli oruc tutarak gecemeyebiliyor. Burda insanlar tutarken ben duzenli tutamadigim icin kendimi kotu hissedebilirim. Clsma sartlari fln cok yapamiyorm cnku. Herkesn kendi meselesi tabi ama. En azndn 1 ay sonra donsem daha hos olur sankim

selam kızlar
menüm,
Sabah
1 wasa
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin

Ara Türk kahvesi
Çay

Öğle
Taze fasulye vardı 4 yk aldım ama 2 yk yedim
1 porsiyon yoğurt (pul biberli)

Ara
Türk kahvesi

Ara
2 ceviz
5 çig badem

Akşama
Bir kase cacık
Tavuk göğsü ızgara (100 gr)

su 4 lt tamamlanır

ya bende aynı düşüncede idim. Bende düzenli olarak devam edemiyorum

selam kızlar nasıl gidiyor tartıdan önceki son gün
menüleri sabırsızlıkla bekliyorum
4 gün 1 kg verdim bugün 2 aldım heralde berbat bi gün misafirler Yen'i gitti. Benden menü beklemeyin iki bekunis içip bol su eşliğinde yarına bugünküleri atmayı hedefliyorum

Hayır neden öyle düşünüyosun ki. Herkes oruç tutmak zorunda diye bişey mi var. Benim de sağlığım elvermiyor bazen. Ki tuttuğum zaman da ayı gibi yediğimden burda sizlerin motivasyonunuz kırılmasın diye kendimi tutmaya çalışıcam. (Ne kadar olursa artık). Yine de moralinizi yüksek tutun burası bizi bağlıyor birbirimize karşı sorumluluklarımız var. Ve çok güzel atlatıcaz gör bak

bEN YİNE SEN AZ GİRİYORSUN DİYE PEK GELMEZ OLDUM ANINDA CEVAP YAZMAYINCA 60 DA KALDIM CANIM MOTİVASYONUMDA AZALDI BAZI SAATLER ANLAŞALIM AYNI ANDA GİRELİM BANA YARDIM ET PLEASE
Yoksa beni beğenmiyor musunuz.
Ben burdayım hergün bacım gel bana gel.
Kaptan yoksa yardımcısı burda aşk olsun

yOK CANIM SANADA GELİRİSİM AMA @Zerosima daha çok menülerimi yorumladığı için birde motivasyonum düşssede özelce ilgileniyor ondan canım :) tamam bundan sonra sende yorum yap menülerime :)

Evet canım sen çok yogunsun birazda sıkılmış olabilirsin haklısın

bEN YİNE SEN AZ GİRİYORSUN DİYE PEK GELMEZ OLDUM ANINDA CEVAP YAZMAYINCA 60 DA KALDIM CANIM MOTİVASYONUMDA AZALDI BAZI SAATLER ANLAŞALIM AYNI ANDA GİRELİM BANA YARDIM ET PLEASE

Ben genelde burda olmaya çalışıyorum da bildirim gelmeyince ya girmeyi unutuyorum ya da işim çok yoğun oluyor

Doğru diyosun ben menüleri hiç değerlendirmiyorum. Artık daha dikkatli olayım görürsünüz

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim yakın zamanda 15 kilo verdim halen 5 kilo fazlam var vermeye de devam etmek istiyorum bu yarışmaya nasıl katılabilirim bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…