Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İşte Harika bir menü

Akşama kesinlikle karbonhidrat alma canım. Suyu da 2.5'u geçirmeye çalış olur mu

Yerimiz var mı bilmiyorum. Ama ilk sayfadaki kurallarımızı oku. Hergün giricem düzenli mesaj yazıcam diyorsan kuralları kabul edersen tabi buyur gel iki haftalık deneme sürecine sokalım seni şahgull kaptanım gelince doğru bilgiyi verecektir. Ben spordan sorumlu kaptan yardımcısıyım sporlarını düzenli görmek isterim 10 dk bile olsa yaz bana olur mu. Hadi ilk sayfayı oku bak bakalım sana uyarsa başla canım. sakura28

Selam kizlarr;

Menum; sbah rendelenmis havuc dereotu yarim haslanmis yumurta 30sn de agzima tepebildigim kadar :)

Oglen; 3 tane kucuk kabak cicegi dolmasi, bir garniturlu enginar yogurt

Aksam; mantarli fırında tavuk butu bir tane

Ara; iki hurma bir kuru kayisi

Gun ici bir bucuk lt su sade turk kahvesi

Sabah sutlu turk kahvesi
Oglen
1parca peynir 3catal omlet 5tane zeytin 1ta e ceri domates
Aksam
2parca goyus etti
1tabak taze fasulye
Erik kayisi
1litre su
30 dakika yuruyus

Bende regl oldum ikindi de sabah
Tartildimmmm artilarrki ne artilarrr meger bundanmis menummm
Sabah 2 dlm ekmek salata peynir biraz bal
Ogle tavuk sqlata 1 dlm ekmek
Aksam yogurt tere salatalik

Spor 8000 adim 1 sa yuruyus evde yarim saat aerobik kizlarrr ben inceliyorum ama kilo vermiyorum esim cok zqyifladin diyor

ya bende aynı düşüncede idim. Bende düzenli olarak devam edemiyorum

Kızlar herkes oruç tutucak diye bi kaide yok
Daha öncede tutan tutmayan arkadaşlar birbirimize destek olduk ramazanı en az hasarla atlattık suanda öyle olmalı bence
Bende sağlık sorunlarından bazen tutamadığım oluyor tutanlar oruç menüsünü tutamayanlar normal menüsünü yazıcak değişe bişey olmayacak

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim yakın zamanda 15 kilo verdim halen 5 kilo fazlam var vermeye de devam etmek istiyorum bu yarışmaya nasıl katılabilirim bilgi verirseniz sevinirim
Hoşgeldin cnm ilk sayafada kuralarımız var okursan sevinirim çok bişeyde kalmamış hedef kilona listeye girmedende verebilirsin bizimle

Afiyet olsun cnm güzel

Süperr

Sabah
1 yumurta az peynir ile omlet

Ogle
Karnibahar yemegi, yarim kase yogurt
Yarim turp, yarim domates

Ara 1 wasa 1 tk fistik ezme , sutlu kahve

Aksam
Kiymali patlican yemegi(bol kiyma az patlican yedim)
1 bardak ayran

Kakaolu sut

Su 2 lt
Spor 45 dk

Hoşgeldin cnm ilk sayafada kuralarımız var okursan sevinirim çok bişeyde kalmamış hedef kilona listeye girmedende verebilirsin bizimle
açıkçası liste biraz zor geldi bana zaten 2 yaşında oğlum var gün içerisinde o kadar ilgilenemeyebilirim. ama forumu görünce heveslendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…