Çok değil cnm halledilirCumaya + 100 gr
A.slm cnm inşallahSelamlar kızlar iyi bir hafta olsun inşallah
Insallah -500 olmam lazim en az. Bugune gore -600. Spora agirlik vermem lazim regliyken de canim istemiyorÇok değil cnm halledilir
Regliyken metabolizma daha hızlı değerlendirirsen -1 bile olur oInsallah -500 olmam lazim en az. Bugune gore -600. Spora agirlik vermem lazim regliyken de canim istemiyor
Teşekkür ederim canım. Dün iydim yarım saat kala misafirliğe gittik sahuru da yaptık döndük. Yürüyebildim oturdum kalktım. Bugün ne olduysa. Berbat haldeyim. Size de yataktan bildiriyorum. Doktoru dinlemedim (iyi hissedip de kalkmayacaksın kesinlikle dedi). Şimdi acısını çekiyorum sanırım.Canim saglik surumun nasilll uyusindir insallah
Eşim sahura omlet yapıyo habire(adam naapsın karısı bişey hazırlamayınca elinden bi o geliyo). Ama bol tereyağlı yapıyo bişey olur mu yaa. Ama tereyağım köyden getirdi annem %100 doğal. O da protein canımNiye öyle olduki
Ama sen halledersin cnm
Biraz protein ağırlıklı yap sahuru iftarı
B bayandipali cnm nerelerdesin
Konunu gördüm canim. Allah hakkinda hayirlisi ne ise o yola yönlendirsin insallahMenum berbaaat
Stresten yedim de yedim yedim de yedim
Yarin telafi yapicam ins.
Bunaldim yoruldum
Hayat gelme ustume
Yoo bence menün iyi canim afiyet olsun.Sahur
2 dilim ev yapımı tam b. ekmegine 1 dilim kaşarlı tost
1 has. Yumurta
2 dilim peynir
1 kayısı
Yeşillik
Çay
Iftar
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim tam b. ekmeği
Ara
2 yk kuru dut
Sahura kadar 2.5 lt su içmeye çalışıcam.
30 dk yürüyüş -1.5 saat tenis oynadım bide sayılır mı bilmiyorumOnDeryaa
İştahım 2 gündür çok açık. Çorbaya dayanamıyorum çok içiyorum.Annem de ekşi mayalı tam b. ekmeği yapmış ,kh a çok düştüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?