Eveet canim haftasonu abartmamak icin pazarteside kilo bildirimi yapiyoruz ama bu grup içi bir bildirim. Yani derece olmuyor.Iyi aksamlar kizlar bugün pek fırsat bulamadım yazmaya. Cuma günü dışında bugün de mi kilo bildirimi yapıyorduk? Bilmediğim için tartılmadım ne yazık ki
Menün güzel canim afiyet olsun:))Eki Görüntüle 2005110 Sahur:
Yarım poğaça 3zeytin. 2çatal beyaz peynir 1çatal kaşar peynir. 2 sürüm vişne reçeli. 1sürüm tereyağ bal. 3 kaşık muhlama. 2 bardak su
İftar:
Bi kepçe yayla çorbası
Mangalda 2kanat 1küçük but
2çatal brovni
1litre su
1saat yürüyüş
Sagol canimKonunu gördüm canim. Allah hakkinda hayirlisi ne ise o yola yönlendirsin insallah
AnladımEveet canim haftasonu abartmamak icin pazarteside kilo bildirimi yapiyoruz ama bu grup içi bir bildirim. Yani derece olmuyor.
Zaten niye kimse atmıyo ki hep yalnız hissediyorumYarin iftar menumu foto aticammm kiskandimmOnDeryaa
Menün çok güzel hiç bişeyi abartmamışsın kiSahur
2 dilim ev yapımı tam b. ekmegine 1 dilim kaşarlı tost
1 has. Yumurta
2 dilim peynir
1 kayısı
Yeşillik
Çay
Iftar
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim tam b. ekmeği
Ara
2 yk kuru dut
Sahura kadar 2.5 lt su içmeye çalışıcam.
30 dk yürüyüş -1.5 saat tenis oynadım bide sayılır mı bilmiyorumOnDeryaa
İştahım 2 gündür çok açık. Çorbaya dayanamıyorum çok içiyorum.Annem de ekşi mayalı tam b. ekmeği yapmış ,kh a çok düştüm bugün
Kızlar bugün 4. Gün tuvalete çıkmadım ilaç içmeye korkuyorum oruçta bide karın ağrısı çekmiyim. İftardan sonra form çay da içtim Ama naapsam bilemedimdondurma erik mi yesem yarın iftarda. Yoksa müdahale etmiyim mi bi fikir verin.
Kızlar bugün 4. Gün tuvalete çıkmadım ilaç içmeye korkuyorum oruçta bide karın ağrısı çekmiyim. İftardan sonra form çay da içtim Ama naapsam bilemedimdondurma erik mi yesem yarın iftarda. Yoksa müdahale etmiyim mi bi fikir verin.
gÜNAYDIN KIZLAR
AKŞAM
1 TABAK ETLİ BEZELYE
ARA
SÜT
1 ADET BİTTER GOFRET ÇİKOLATA
REGL OLDUM TAM GÜN MENÜLERİ İLE GELİYORUM İNŞ
Mudahale etme bence ben de ishalim karin agrisi felaket.Kızlar bugün 4. Gün tuvalete çıkmadım ilaç içmeye korkuyorum oruçta bide karın ağrısı çekmiyim. İftardan sonra form çay da içtim Ama naapsam bilemedimdondurma erik mi yesem yarın iftarda. Yoksa müdahale etmiyim mi bi fikir verin.
Aynen hem regl hem ishal 2-3 gundur karnim cok agriyorO sorun ramazana girdiğimizden beri bende de var ilaç içmeye korkuyorum bende dünde regl oldum sancıdan kıvranıyorum
bENCE sen kafanı rahat bırak canım sürekli fikirlerinle metobalizmanımı etkilioysun. Akşam ol bakarsın şimdiden stres yapma
Günaydın güzeller nasıl gidiyo bakalım.
Ben doktordayım. Daha iyim. Yarın son seans bakalım ne olcak
Gofret olmasa iyi gibiymiş ama oruç tuttuktan sonra insanın yiyesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?