Benim de hayallerim mutlu olduğum bir işte çalışmak ve sosyal bir hayatımın olmasıydı. Daha okul bitmedi, yaşım küçük hayallerimi gerçekleştirebilirim belki ama hayat beni erken yordu galiba. Hevesim kalmadı hiç birşeye
Benim menüm
Sahur
Biraz yumurta çatalin ucuyla
Biraz peynir
2 dilim salam
Salatalik domates
İftar
1 kase sulu köfte
3 parça tavuk 5 dilim patates
4 tane yaprak sarma
1 dilim revani
Ara
1 türk kahvesi
Bir avuç kuruyemiş
Su 2buçuk litre içtim bugun çok susamıştim
Spor yok maalesef misafirlerim vardi bugun ve çook yoruldum.
Selam kizlar
Sahurda yok
Aksam 1tane dolma 1parca borek 1tabak kurufasulye kucuk kase ayran corbasi
Ara
1dilim gulac 2bardak cay
2bardak su
30 dakika yuruyus
Sahur
Tb makarna yarım tabak
Tavuk sote
2 kasık yogurt
İftar
1.5 dilim tb ekmek
3 kasık kuru fasulye
1 kk kasar peyniri
Ara
Cay, 1 dilim fıstıklı baklava
Su 1.5 lt
Herkes hayatindan bezmis.yapmayin kizlar. Kendinize iyi gelecek sizi iyi hissettirecek seyler yapin. Bu hayat dolu dolu yasamak icin var. Ben küstm oynamiyormla olmaz.yaninizdaki insanlari sevin. Her gunun kiymetini bilin. Gidin sacma sapan eglencek seyler yapin. Bende polyanma degilim. Ama bir ucundan tutup karanligi kaldirmaktan yanayim. Kaldiralimki aydinlanalim. Kenara cekilmekle ne kendinize ne evliliginize ne de cocuklariniza iyi bsy yapmazsns. Annem boyle depresyon gibi hic bsyde gozum yk tarznda knstugu zaman oyle uzulurdmki. Hp kendimi tembihlemismdr.ben oyle olmicam ben oyle olmicam die.suanki bukdr hersyden zevk alma eglenme herseyden bi oyun cikarma durumum da o gunlerden kalma sanirim
Ben babam öldüğünde çok küçüktüm. Evlenip çocuğum olsun babasınla büyüdüğünü görmek isterdim. Aile babası olan ev nasıl olurdu çok merak ederdim..Maalesef gerçekleşmedi.İş konusunda istediğim işi buldum ama ortamı tutturamadım :)
Dışardan bakan birbirini çok seven çift olarak biliyor bizi. Apartmanda falan herkes bilir hiç sesli kavga mızı duymamışlardır. Türkiyeyi gezen olarak biliniyoruz. Ama çocuksuz oldugumuz için aile gibi değilde iki sevgili aynı evde yaşıyor izlenimizi veriyormuşuz.. Diyenler oldu.
10 yıla yakın evliliğimde yinede şükürler olsun.Maddi olarakta sıkıntı yok.En önemlisi sağlığımız yerinde..
günaydın kızlar
sahur yok
iftar
1 kase mercimek çorba
1 Porsiyon karışık ızgara
1 adet içli köfte
2-3 yudum zero
2 lt su
spor yok
ama iftar sonrası açık hava yürüyüşü temposuz. 30 dk kadar.
Kizlar ben pazartesi donuyorm insallah gruba.artik hazirani ortaladik.listeye girerim dmisahgull . Kaptanim.
Lavaboya cikamadgm icin suan 67. Ama normalim 66.5fln. Ne verdim ne aldm anlayacaginiz.
Zerosima kuzu hep mutlu ol. Bekarlara tavsiyem yurtdisina gezmeye cikin. Evliyken ztn Turkiyenin 4bir yanina gidilio. Sacma bir oneri ama.kiz arkdslrnla oyle bir tatil yp derm.o bnm icimde kaldi cnku. Esimle planliyoruz ama vize islemleri icn fln gec kaldk bu agustosta dusunuodk.
Uykudan gozumu acamiyorm. Hayatimda bukdr agirlastgmi hic htrlamiyorm. Biraksalar ise fln gitmem uyurm.ki ben ise gitmeden 1saat once uyanan insanim. Allahim noluyo bana( eskisi gibi hafif oluyum uyku konusnda
Suan evi topluyorm. Dip kose temizlik ypiom.bitince dus alip uyurm yuzde doksan.
Blmiomki canim. Orucluda degilim. Bence bahar depresyonuna girdm:)Ay şu bir kaç gündür bende öyleyimm acaba ramazan yoğunluğu sıcaklık falan bunlardan olabilir mi
Aaah ah o kiz arkadaslar:))Valla kız arkadaşlarım öyle rahat değiller ilk defa Türkiye içi 3 günlük düşündük bir arkadaşımla eğer ayarlayabilirsek gidicem
yurt dışında teyzem var oraya tatile gitmeyi istiyorum bakalım kısmet :)
Blmiomki canim. Orucluda degilim. Bence bahar depresyonuna girdm:)
Aaah ah o kiz arkadaslar:))
Baya baya zormus ya. Yasiniz da kucuk degil.acaba yasadgnz sehirle mi alakali.aileler korkuyosa.Bende çok rahat değilim ama yine mesela akşam yemeğe falan çıkabiiliyorum bazıları evden çıkmıyor görüşmek için evlerine gidiyorum o derece
Baya baya zormus ya. Yasiniz da kucuk degil.acaba yasadgnz sehirle mi alakali.aileler korkuyosa.
Ben hep rhttim ya. Heleki universiteden snra. Ailem hep haberi vardi nerde oldgma dair. Uni de yurttayken ordaki gorevli kadin derdiki ailesiyle telefonda bukdr iyi knsup yalan soylemeyen seni gordm diodu.insanlar erkek arkdslrnn nosunu yurda babam die verip oraya kalmaya giderdi. Yurt aradgnda haberm var yaniti almak icin. Bn egr arkdsmda kalcksam anneme babama direkt haber veriodm. Allaha sukur sacma sapan seyler hc yasamadm. O guvende hic bosa cikmadi. Eşimi babam bliodu. Telefonda knsurken esimle. Anneme diomski babam kis gununde usumesn telle knsurken odada:)))
En guzeli. Bu dunyanin boyle ozguvenli yetisen kadinlara ihtiyaci var.bir gun insallah kizim olursa ayni sekilde yetistirecegmÖyle konularda çok şükür bende rahatım ailem nereye gittiğimi ettiğimi bilir haber veririm geç kalmam bu zamana kadar güvenlerini boşa çıkarmadım belki bu yüzden diğer arkadaşlarıma göre rahat sayılırım tabi aslında oturduğumuz ille alakası olduğunu düşünmüyorum ben insanların kafa yapısına bağlı biraz ondan olduğunu düşnüüyorum başka açıklaması yok ama ben uzak mesafeli yerlere bile gider gelirim hatta dayılarım çocuklarını bana güvenip gönderirler başka kimseyle bırakmazlar ama geç saatlerde :)
Sagol canım dun delirdim cocuklar cok zorluyor bu ara. İyi bi anne degilimAman Allah korusun cnm
Emin ol yeeri geliyor ben bile çok istiyorum bunu ama ölmek çözüm değil
En iyisi umursamamaya çalışmak herşeyi (tabi zor) biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?