Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım ben de böyleydim ama hiç istedigim gibi olmadı. Kendimin tam aksi herseyden mutsuzluk üreten bir eşe çattım.
Neyse ona da alıştım kendi kendime mutlu olmaya çalıştım.
Çocuklarla oyun oynarım oğlum büyüyor onun soracak meraklı soruları ilgiyle cevaplarım dedim. O da otizmli oldu. Durumunun böyle olacağını bilsem ikinci çocuğa acele etmezdim. O da 2 yaş sendromunda. Oğlum hiç sebepsiz saatlerce ağlıyor. Kızım da ona uyuyor. Ne istiyorsun vereyim diyorum kendi de bilmiyor.
Bugünler grçici diye de düsünemiyorum surekli oğluma gelecekte ne olacak kaygısındayım. Yeterince ilgilenemediğimi yetemediğimi düşünüyorum.
Yani herşey bir zamandan sonra kendi konyrolümüzde olamıyor. Benim de annem surekli depresifti hala oyle. Cocuklugum annemin aglamalariyla gecti. Simdi ben de oyle olmaya basladim.

İnsan bir yerden sonra doluyor gerçekten taşma derecesine geliyor ağlamak güçlü insanların silahıdır ama çünkü artık ağlamazsan daha kötü olacak seviyeye geliyorsun bir yandan rahatlamak için şart Rabbim çocuklarını sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsinn kendini sakın eksik görme sadece biraz bunalmışsın bu sıra belli

CANIM Böyle yazılar okuyuncada şükrediyorum çocuksuzluğuma hayırlı sağlıklı olsun diyorum..Amma insanız isteniyor hamile kalmadan önce olsada olmasada olur diyordum.Ama o anneliği bir kere tadınca isteniyor.Otizmli evladın inş sana cennete giriş biletin olacak.Allah bilir tabi herşeyi..Sana ağır geliyorlardır elbet ama onlar olmadan da bir hayat düşünemezsin sen eminim.Aslında seni yoran anlamayan eşin derdini tek başına yaşıyorsun bir de gurbetteydin sanırım..Hepimiz imtihandayız gerçi varlıkla yoklukla.

Aynen oyle canim esim ustune tuz biber oluyor.
Bosanmayi da goze alamiyorum kendim bakamam cocuklara. O yuzden cikmazda hissettim öleyim dedim. Ama bugun daha iyiyim

Aynen oyle canim esim ustune tuz biber oluyor.
Bosanmayi da goze alamiyorum kendim bakamam cocuklara. O yuzden cikmazda hissettim öleyim dedim. Ama bugun daha iyiyim
Turkiyede okullar var.orda da eminim vardir. Okula falan gitse hem snn icin bir dinlenme hemde onun kendi kendine yetmeyi bir nebze ogrenmesi icin guzel bir yer olur.sosyallesmesi onun icin en guzeli. Tanidgmzda da vardi.cocugu hocaya fln gtrmslr. Ay sacma sapan isler. Doktora sonra gtrduler.ve cocuk smdi daha iyi.
Evlilik zaten 2 kisilik.ama bazi insanlar bunun tek kisinin sorumlulugu olarak gorup evi isten snra gununu gecirdgi yer gibi goruo. Eminim cok fedakar bir kadinsindir. Cocuklarn icinde herseyi yapiosndur. Sdce ustunde yukunu biraz alip yanindayim korkma dese esin bence bukdr gerilmezsin. Keske elimden bisey gelse. Oralarda ki okullari arastirsaniz. Gercekten faydasi olur.

Bak sende diyorsun daha yaşım küçük eminim hayallerini gerçekleştirebilirsin hemen karamsar olma :)
Aslında çevreye karşı pozitif, enerjisi yüksek biriyimdir.Ama kendi içimde hep bir gelecek kaygısı,bundan sonra ne olacak ki falan gibi şeyler düşünüyorum.Yillardir stresli okul hayatım beni bu noktaya getirdi galiba. Tabi daha hayatın zorluklarıyla pek karşılaşmadığım için küçük dertlerim gözümde büyüyor. Allah sağlık sıhhat versin bir şekilde hallolur insallah :)

Sahur Yok

İftar:

1dolu kaşık bulgur pilavı
1kepçe mercimek çorbası
2parça haşlama et 1çatal patatesi
3-5 çatal yoğurtlu biber
5-6 çatal karpuz

2bardak su

1saat yürüyüş
Afiyet olsun cnm
Kucukken o kadar cok hayal kurardim ki su anda oyle hangisi oldu hangisi olmadi onu bile bilmiyorum.
Su an da hayalimde olmek var.
bi an once ölürüm lnsallah
Amin deyin
Öyle deme cnm cocuklaeın var neden ölcekmişsin rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Cnm sporla telafi ve artık kaçamak yok
Sahur
Tb makarna yarım tabak
Tavuk sote
2 kasık yogurt

İftar
1.5 dilim tb ekmek
3 kasık kuru fasulye
1 kk kasar peyniri

Ara
Cay, 1 dilim fıstıklı baklava

Su 1.5 lt
Baklava olmamış cnm
günaydın kızlar
sahur yok
iftar
1 kase mercimek çorba
1 Porsiyon karışık ızgara
1 adet içli köfte
2-3 yudum zero

2 lt su
spor yok
ama iftar sonrası açık hava yürüyüşü temposuz. 30 dk kadar.
Güzel cnm
Hamile olabilirmisin

Kesinlikle cnm

Ozel egitim yok burada. Ilkokula gidecek seneye su an krese gidiyor. Golge ogretmen savasi veriyoruz bakalim

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 521. ETAP
(02 - 09 Haziran)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,071....... 12. TAKIM

2..............1,006........ 7. TAKIM

3................0,857...... 3. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........3,05......Efser (7. Takım)

2..........2,60.....ayskrster (4. Takım)

3..........2,44.....MiuLego (12. Takım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…