Ödül haketmedim amaBence güzel olmuş baklava ödül olmuş
En guzeli. Bu dunyanin boyle ozguvenli yetisen kadinlara ihtiyaci var.bir gun insallah kizim olursa ayni sekilde yetistirecegm
Canım ben de böyleydim ama hiç istedigim gibi olmadı. Kendimin tam aksi herseyden mutsuzluk üreten bir eşe çattım.Herkes hayatindan bezmis.yapmayin kizlar. Kendinize iyi gelecek sizi iyi hissettirecek seyler yapin. Bu hayat dolu dolu yasamak icin var. Ben küstm oynamiyormla olmaz.yaninizdaki insanlari sevin. Her gunun kiymetini bilin. Gidin sacma sapan eglencek seyler yapin. Bende polyanma degilim. Ama bir ucundan tutup karanligi kaldirmaktan yanayim. Kaldiralimki aydinlanalim. Kenara cekilmekle ne kendinize ne evliliginize ne de cocuklariniza iyi bsy yapmazsns. Annem boyle depresyon gibi hic bsyde gozum yk tarznda knstugu zaman oyle uzulurdmki. Hp kendimi tembihlemismdr.ben oyle olmicam ben oyle olmicam die.suanki bukdr hersyden zevk alma eglenme herseyden bi oyun cikarma durumum da o gunlerden kalma sanirim
Sagol canım dun delirdim cocuklar cok zorluyor bu ara. İyi bi anne degilim
Ödül haketmedim ama
Canım ben de böyleydim ama hiç istedigim gibi olmadı. Kendimin tam aksi herseyden mutsuzluk üreten bir eşe çattım.
Neyse ona da alıştım kendi kendime mutlu olmaya çalıştım.
Çocuklarla oyun oynarım oğlum büyüyor onun soracak meraklı soruları ilgiyle cevaplarım dedim. O da otizmli oldu. Durumunun böyle olacağını bilsem ikinci çocuğa acele etmezdim. O da 2 yaş sendromunda. Oğlum hiç sebepsiz saatlerce ağlıyor. Kızım da ona uyuyor. Ne istiyorsun vereyim diyorum kendi de bilmiyor.
Bugünler grçici diye de düsünemiyorum surekli oğluma gelecekte ne olacak kaygısındayım. Yeterince ilgilenemediğimi yetemediğimi düşünüyorum.
Yani herşey bir zamandan sonra kendi konyrolümüzde olamıyor. Benim de annem surekli depresifti hala oyle. Cocuklugum annemin aglamalariyla gecti. Simdi ben de oyle olmaya basladim.
Canım ben de böyleydim ama hiç istedigim gibi olmadı. Kendimin tam aksi herseyden mutsuzluk üreten bir eşe çattım.
Neyse ona da alıştım kendi kendime mutlu olmaya çalıştım.
Çocuklarla oyun oynarım oğlum büyüyor onun soracak meraklı soruları ilgiyle cevaplarım dedim. O da otizmli oldu. Durumunun böyle olacağını bilsem ikinci çocuğa acele etmezdim. O da 2 yaş sendromunda. Oğlum hiç sebepsiz saatlerce ağlıyor. Kızım da ona uyuyor. Ne istiyorsun vereyim diyorum kendi de bilmiyor.
Bugünler grçici diye de düsünemiyorum surekli oğluma gelecekte ne olacak kaygısındayım. Yeterince ilgilenemediğimi yetemediğimi düşünüyorum.
Yani herşey bir zamandan sonra kendi konyrolümüzde olamıyor. Benim de annem surekli depresifti hala oyle. Cocuklugum annemin aglamalariyla gecti. Simdi ben de oyle olmaya basladim.
Aynen oyle canim esim ustune tuz biber oluyor.CANIM Böyle yazılar okuyuncada şükrediyorum çocuksuzluğuma hayırlı sağlıklı olsun diyorum..Amma insanız isteniyor hamile kalmadan önce olsada olmasada olur diyordum.Ama o anneliği bir kere tadınca isteniyor.Otizmli evladın inş sana cennete giriş biletin olacak.Allah bilir tabi herşeyi..Sana ağır geliyorlardır elbet ama onlar olmadan da bir hayat düşünemezsin sen eminim.Aslında seni yoran anlamayan eşin derdini tek başına yaşıyorsun bir de gurbetteydin sanırım..Hepimiz imtihandayız gerçi varlıkla yoklukla.
Turkiyede okullar var.orda da eminim vardir. Okula falan gitse hem snn icin bir dinlenme hemde onun kendi kendine yetmeyi bir nebze ogrenmesi icin guzel bir yer olur.sosyallesmesi onun icin en guzeli. Tanidgmzda da vardi.cocugu hocaya fln gtrmslr. Ay sacma sapan isler. Doktora sonra gtrduler.ve cocuk smdi daha iyi.Aynen oyle canim esim ustune tuz biber oluyor.
Bosanmayi da goze alamiyorum kendim bakamam cocuklara. O yuzden cikmazda hissettim öleyim dedim. Ama bugun daha iyiyim
Teşekkür ederim. Normalde ben o pastanın hepsini yer bide battı balık diye canım ne isterse yemeye devam ederdimMenün bence gayet güzel
Pasta az yemişsin eminim yakarsın ödülün olmuş
Eline sağlık
Aslında çevreye karşı pozitif, enerjisi yüksek biriyimdir.Ama kendi içimde hep bir gelecek kaygısı,bundan sonra ne olacak ki falan gibi şeyler düşünüyorum.Yillardir stresli okul hayatım beni bu noktaya getirdi galiba. Tabi daha hayatın zorluklarıyla pek karşılaşmadığım için küçük dertlerim gözümde büyüyor. Allah sağlık sıhhat versin bir şekilde hallolur insallah :)Bak sende diyorsun daha yaşım küçük eminim hayallerini gerçekleştirebilirsin hemen karamsar olma :)
Afiyet olsun cnmSahur Yok
İftar:
1dolu kaşık bulgur pilavı
1kepçe mercimek çorbası
2parça haşlama et 1çatal patatesi
3-5 çatal yoğurtlu biber
5-6 çatal karpuz
2bardak su
1saat yürüyüş
Kucukken o kadar cok hayal kurardim ki su anda oyle hangisi oldu hangisi olmadi onu bile bilmiyorum.
Su an da hayalimde olmek var.
bi an once ölürüm lnsallah
Amin deyin
Cnm sporla telafi ve artık kaçamak yokIyi akşamlar kızlar bugün en yakın arkadaşımın doğum günü vardı. Aktif olamadım o yüzden. Ne yazik ki kaçamağım oldu.Ama insallah telafi edicem.
Menüm
Sabah
1sb süt
3 yk yulaf
1orta boy muz
2 salatalık
Ara
1 sb süt
1 üçgen karpuz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 yk tavuk sote
1 sb süt
Ara
4-5 çatal yaş pasta
Su 2.5 lt
Bugün spor yapamadım ama çok koşuşturmalı bir gündü 15 bine yakın adım attım
Baklava olmamış cnmSahur
Tb makarna yarım tabak
Tavuk sote
2 kasık yogurt
İftar
1.5 dilim tb ekmek
3 kasık kuru fasulye
1 kk kasar peyniri
Ara
Cay, 1 dilim fıstıklı baklava
Su 1.5 lt
Güzel cnmgünaydın kızlar
sahur yok
iftar
1 kase mercimek çorba
1 Porsiyon karışık ızgara
1 adet içli köfte
2-3 yudum zero
2 lt su
spor yok
ama iftar sonrası açık hava yürüyüşü temposuz. 30 dk kadar.
Hamile olabilirmisinUykudan gozumu acamiyorm. Hayatimda bukdr agirlastgmi hic htrlamiyorm. Biraksalar ise fln gitmem uyurm.ki ben ise gitmeden 1saat once uyanan insanim. Allahim noluyo bana( eskisi gibi hafif oluyum uyku konusnda
Suan evi topluyorm. Dip kose temizlik ypiom.bitince dus alip uyurm yuzde doksan.
Aslında çevreye karşı pozitif, enerjisi yüksek biriyimdir.Ama kendi içimde hep bir gelecek kaygısı,bundan sonra ne olacak ki falan gibi şeyler düşünüyorum.Yillardir stresli okul hayatım beni bu noktaya getirdi galiba. Tabi daha hayatın zorluklarıyla pek karşılaşmadığım için küçük dertlerim gözümde büyüyor. Allah sağlık sıhhat versin bir şekilde hallolur insallah :)
Ozel egitim yok burada. Ilkokula gidecek seneye su an krese gidiyor. Golge ogretmen savasi veriyoruz bakalimTurkiyede okullar var.orda da eminim vardir. Okula falan gitse hem snn icin bir dinlenme hemde onun kendi kendine yetmeyi bir nebze ogrenmesi icin guzel bir yer olur.sosyallesmesi onun icin en guzeli. Tanidgmzda da vardi.cocugu hocaya fln gtrmslr. Ay sacma sapan isler. Doktora sonra gtrduler.ve cocuk smdi daha iyi.
Evlilik zaten 2 kisilik.ama bazi insanlar bunun tek kisinin sorumlulugu olarak gorup evi isten snra gununu gecirdgi yer gibi goruo. Eminim cok fedakar bir kadinsindir. Cocuklarn icinde herseyi yapiosndur. Sdce ustunde yukunu biraz alip yanindayim korkma dese esin bence bukdr gerilmezsin. Keske elimden bisey gelse. Oralarda ki okullari arastirsaniz. Gercekten faydasi olur.
Cnm haftayada listedesin aman ekstra dikkatTeşekkür ederim. Normalde ben o pastanın hepsini yer bide battı balık diye canım ne isterse yemeye devam ederdimama buraya yazdığım için durmam gereken yeri yavaş yavaş öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?