Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlarrr antalyada tatile gideniniz oldumu memnun kaldiginiz bildiginiz otel tavsiyesi verirmisiniz ozelden bekliyorum
Ben geçen sene gitmistim. Otelde degilde biz bir aylığına ev kiralamıştık. Ama ne yazık ki pek memnun kalmadık denize konyaaltı sahilinde giriyorduk. Tüm sahil boyunca her yeri denedik sanırım ama hep taşlı ve kirliydi(limandan dolayı). Belek, Kemer taraflarının güzel oldugunu söylüyorlar. Bi araştır istersen.Ondan önceki sene Çeşme'ye gitmiştim. Denizi de sahili de çok güzeldi. Bence Ege tarafları en iyisi

Iyi akşamlar kızlar bugün en yakın arkadaşımın doğum günü vardı. Aktif olamadım o yüzden. Ne yazik ki kaçamağım oldu. Ama insallah telafi edicem.
Menüm
Sabah
1sb süt
3 yk yulaf
1orta boy muz
2 salatalık
Ara
1 sb süt
1 üçgen karpuz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 yk tavuk sote
1 sb süt
Ara
4-5 çatal yaş pasta
Su 2.5 lt
Bugün spor yapamadım ama çok koşuşturmalı bir gündü 15 bine yakın adım attım

Benim de hayallerim mutlu olduğum bir işte çalışmak ve sosyal bir hayatımın olmasıydı. Daha okul bitmedi, yaşım küçük hayallerimi gerçekleştirebilirim belki ama hayat beni erken yordu galiba. Hevesim kalmadı hiç birşeye

Benim menüm
Sahur
Biraz yumurta çatalin ucuyla
Biraz peynir
2 dilim salam
Salatalik domates

İftar
1 kase sulu köfte
3 parça tavuk 5 dilim patates
4 tane yaprak sarma
1 dilim revani

Ara
1 türk kahvesi
Bir avuç kuruyemiş

Su 2buçuk litre içtim bugun çok susamıştim
Spor yok maalesef misafirlerim vardi bugun ve çook yoruldum.

Sahur
Tb makarna yarım tabak
Tavuk sote
2 kasık yogurt

İftar
1.5 dilim tb ekmek
3 kasık kuru fasulye
1 kk kasar peyniri

Ara
Cay, 1 dilim fıstıklı baklava

Su 1.5 lt

Kizlar merhaba. Gozlerimi zor actim. Aksam 10dan gec uyumam.ama bana bi haller oldu.gozumu acamiyorum.halsizlik yorgunluk uyku hali.
Kahsen canim d vitamini ck belirtmstm burda.cnku diyetisyen baktgnda bnmde dusuk cikmsti. Olcturmeden kullanmayin derm.
F fahriyeaba antalyada titanic delux var tavsiye ederim. Yemekleri odalari denizi havuzu cocuk bolumu herseyiyle super.
OnDeryaa ben lisedeyken pilot olmak isterdim.babam beni pilotluk icin koşuya fln baslatmisti. Oyle ck desteklioduki.askeriye sinavlarina hazirlaniodm. Sonra zor gldi. Hayalim savas pilotu olmakti. Uniformasini gorunce aglayasim gelirdi. Sonra zor gldi ossye girdm kimya muhendisi oldm. Pisman miyim. Aslinda degilim.ama keske pilot olsaymisim. Vazgecmeseymisim hemen. 30umdan once evlenmem derdim.ki bzm ailede de erken evlilik yoktur. 24yasinda evlendim. Herkes bana tuhaf tuhaf bakti. Esimle 21yasnda tanstk.21yasnda evlenmek istedi.okula gider gelirsn ben evimize bakarm dedi.clsmadan babam evlendrmez ddm.neyse evlendik. Pisman miyim. Degilim. Gozlerine bakinca ben bu adamin elini tutup marsa bile giderm korkmadqn diyorm. Sanirim bu dunyadan aşık olarak ölücem. Eşim icin istanbula geldm. Onda pismanim bak. Keske izmirde fln yasasaydik.istanbul cok zorluo beni.korkutuyor. universitedeyken hep zayif olcam derdim.hep o balik etli dolgun hatun olayindan cikamadm. Pismanim. Smdi 66kilo kadinim. Keske ozaman yapsaymsm.
@NzLi. Kuzum turkiyeye mi donuyosunuz. Canim benim insallah herseyin hayirlisi olur. Annecigin nasil. Suan kimle kaliyor.

Herkes hayatindan bezmis.yapmayin kizlar. Kendinize iyi gelecek sizi iyi hissettirecek seyler yapin. Bu hayat dolu dolu yasamak icin var. Ben küstm oynamiyormla olmaz.yaninizdaki insanlari sevin. Her gunun kiymetini bilin. Gidin sacma sapan eglencek seyler yapin. Bende polyanma degilim. Ama bir ucundan tutup karanligi kaldirmaktan yanayim. Kaldiralimki aydinlanalim. Kenara cekilmekle ne kendinize ne evliliginize ne de cocuklariniza iyi bsy yapmazsns. Annem boyle depresyon gibi hic bsyde gozum yk tarznda knstugu zaman oyle uzulurdmki. Hp kendimi tembihlemismdr.ben oyle olmicam ben oyle olmicam die.suanki bukdr hersyden zevk alma eglenme herseyden bi oyun cikarma durumum da o gunlerden kalma sanirim

Ben babam öldüğünde çok küçüktüm. Evlenip çocuğum olsun babasınla büyüdüğünü görmek isterdim. Aile babası olan ev nasıl olurdu çok merak ederdim..Maalesef gerçekleşmedi.İş konusunda istediğim işi buldum ama ortamı tutturamadım :)

Dışardan bakan birbirini çok seven çift olarak biliyor bizi. Apartmanda falan herkes bilir hiç sesli kavga mızı duymamışlardır. Türkiyeyi gezen olarak biliniyoruz. Ama çocuksuz oldugumuz için aile gibi değilde iki sevgili aynı evde yaşıyor izlenimizi veriyormuşuz.. Diyenler oldu.
10 yıla yakın evliliğimde yinede şükürler olsun.Maddi olarakta sıkıntı yok.En önemlisi sağlığımız yerinde..

günaydın kızlar
sahur yok
iftar
1 kase mercimek çorba
1 Porsiyon karışık ızgara
1 adet içli köfte
2-3 yudum zero

2 lt su
spor yok
ama iftar sonrası açık hava yürüyüşü temposuz. 30 dk kadar.

Kucukken o kadar cok hayal kurardim ki su anda oyle hangisi oldu hangisi olmadi onu bile bilmiyorum.
Su an da hayalimde olmek var.
bi an once ölürüm lnsallah
Amin deyin

Aman Allah korusun cnm
Emin ol yeeri geliyor ben bile çok istiyorum bunu ama ölmek çözüm değil
En iyisi umursamamaya çalışmak herşeyi (tabi zor) biliyorum

Iyiyim canim nasil oliym. Alismaya calisiyoruz. Turkiyeye temmuzun 2 sinde donuyorum insallah.

İyi olmana sevindim kuzum
Hakkına hayırlısı ne ise o olsun eşin gelme taraftarı mı yoksa tek mi döneceksin

Çocukluk hayalimdi benimde öğretmen olmak ve buna çok yaklaşmıştım. Ama bazı yanlış seçimler ve kararlar ile olmadı. Hep iyi bir ailem olsun mutlu bir yaşam sürmek isterdim. Kendimi hep bir anne hep iyi bir eş olarak görürdüm. Bu hayalim gerçekleşti. Eşimle tanıştığımda işte bu kişi dedim aynı şeyi oda söylemişki tanıştığımızdan 1 ay sonra bana evlenme teklifini yaptı. Hayattaki iyikilerimdendir onunla evlenmek. Allaha şükürler olsun ki bir kız evladı verdi bize sağlıklı akıllı bir cimcime. Evet insanız hepimiz zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. Ama ben her zaman iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.

Menün bence gayet güzel
Pasta az yemişsin eminim yakarsın ödülün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…