- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Benim regl haftam ama insallah kaptanimmmcigimKahverengi211 B bayandipali VE Sismaniye
kızlar haftaya sizden derece bekliyorummm hadi gayret sıfır kaçamak
Tebrikler canlarr :)521.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Gencanne68 ------------->>> % 2,19
2.OnDeryaa --------->>> %1,22
3. F fahriyeaba --------->>> %1,18
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Tebrik ederim521.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Gencanne68 ------------->>> % 2,19
2.OnDeryaa --------->>> %1,22
3. F fahriyeaba --------->>> %1,18
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Ben geçen sene gitmistim. Otelde degilde biz bir aylığına ev kiralamıştık. Ama ne yazık ki pek memnun kalmadıkKizlarrr antalyada tatile gideniniz oldumu memnun kaldiginiz bildiginiz otel tavsiyesi verirmisiniz ozelden bekliyorum
Benim de hayallerim mutlu olduğum bir işte çalışmak ve sosyal bir hayatımın olmasıydı. Daha okul bitmedi, yaşım küçük hayallerimi gerçekleştirebilirim belki ama hayat beni erken yordu galiba. Hevesim kalmadı hiç birşeyeGÜNÜN SORUSU;
Hani hepimiz hayal etmişizdir küçükken bişeyler:
Heh işte; o haylinizi gerçekleştirdiniz mi. ?
Hayatınıza dışarıdan bi gözle bakın. Ne yorum yapardınız. Ne eksik ne fazla. Doğrusu-yanlışı vs. Kısaca:
Yaşadığınız hayatı değerlendirecek olsanız ne dersiniz ¿
GÜNÜN SORUSU;
Hayatınıza dışarıdan bi gözle bakın. Ne yorum yapardınız. Ne eksik ne fazla. Doğrusu-yanlışı vs. Kısaca:
Kucukken o kadar cok hayal kurardim ki su anda oyle hangisi oldu hangisi olmadi onu bile bilmiyorum.
Su an da hayalimde olmek var.
bi an once ölürüm lnsallah
Amin deyin
Iyiyim canim nasil oliym. Alismaya calisiyoruz. Turkiyeye temmuzun 2 sinde donuyorum insallah.
Sahur Yok
İftar:
1dolu kaşık bulgur pilavı
1kepçe mercimek çorbası
2parça haşlama et 1çatal patatesi
3-5 çatal yoğurtlu biber
5-6 çatal karpuz
2bardak su
1saat yürüyüş
Çocukluk hayalimdi benimde öğretmen olmak ve buna çok yaklaşmıştım. Ama bazı yanlış seçimler ve kararlar ile olmadı. Hep iyi bir ailem olsun mutlu bir yaşam sürmek isterdim. Kendimi hep bir anne hep iyi bir eş olarak görürdüm. Bu hayalim gerçekleşti. Eşimle tanıştığımda işte bu kişi dedim aynı şeyi oda söylemişki tanıştığımızdan 1 ay sonra bana evlenme teklifini yaptı. Hayattaki iyikilerimdendir onunla evlenmek. Allaha şükürler olsun ki bir kız evladı verdi bize sağlıklı akıllı bir cimcime. Evet insanız hepimiz zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. Ama ben her zaman iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.GÜNÜN SORUSU;
Iyi akşamlar kızlar bugün en yakın arkadaşımın doğum günü vardı. Aktif olamadım o yüzden. Ne yazik ki kaçamağım oldu.Ama insallah telafi edicem.
Menüm
Sabah
1sb süt
3 yk yulaf
1orta boy muz
2 salatalık
Ara
1 sb süt
1 üçgen karpuz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 yk tavuk sote
1 sb süt
Ara
4-5 çatal yaş pasta
Su 2.5 lt
Bugün spor yapamadım ama çok koşuşturmalı bir gündü 15 bine yakın adım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?