- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
@Kahverengi211 B bayandipali VESismaniye
kızlar haftaya sizden derece bekliyorummm hadi gayret sıfır kaçamak
Insallah kaptanim bu hafta sadece bi gun benim iftar davetim var. gecen hafta hergun davet davet. Dikkat edicem insallah@Kahverengi211 B bayandipali VESismaniye
kızlar haftaya sizden derece bekliyorummm hadi gayret sıfır kaçamak
iNŞ bende kendimden umutluyum yeter artık 58 i görmek istiyorum..
GÜNÜN SORUSU;
Hani hepimiz hayal etmişizdir küçükken bişeyler:
Heh işte; o haylinizi gerçekleştirdiniz mi. ?
Hayatınıza dışarıdan bi gözle bakın. Ne yorum yapardınız. Ne eksik ne fazla. Doğrusu-yanlışı vs. Kısaca:
Yaşadığınız hayatı değerlendirecek olsanız ne dersiniz ¿
Selam canım nasıl oldun. Biraz daha iyimisin. Türkiye 'ye döndün müselam kizlarsahgull canim iyiyim cok sukur. Oruc tutuyorum. Bebek yemek iftar hazirligi bulasik boyle geciyor gunler. dun iftardan once tartildim 72.4 ciktim.
Benim hayalim öğretmen olmakti ama maalesef gerçekleşmedi.GÜNÜN SORUSU;
Hayatınıza dışarıdan bi gözle bakın. Ne yorum yapardınız. Ne eksik ne fazla. Doğrusu-yanlışı vs. Kısaca:
Hayallerimin hiçbiri gerçekleeşmediGÜNÜN SORUSU;
En güzeliHiç hayal kurmadım gelişi güzel yaşıyorum :)
selam kizlarsahgull canim iyiyim cok sukur. Oruc tutuyorum. Bebek yemek iftar hazirligi bulasik boyle geciyor gunler. dun iftardan once tartildim 72.4 ciktim.
Baya düşümüş cnm önlemini al mutlaka bağısıklık için çok öenmliCanım 8.5 d vitamini çok düşük malesef
Iyiyim canim nasil oliym. Alismaya calisiyoruz. Turkiyeye temmuzun 2 sinde donuyorum insallah.Selam canım nasıl oldun. Biraz daha iyimisin. Türkiye 'ye döndün mü
Kucukken o kadar cok hayal kurardim ki su anda oyle hangisi oldu hangisi olmadi onu bile bilmiyorum.Sordum ilk ben cevaplayayım.
Küçükken tiyatrocu olmayı isterdim. Maalesef gerçekleşmedibikaç dönem kurs aldım. İki oyunda sahneye çıktım. Ama devamı gelmedi)
Hayalim gerçekleşmedi.
-
Ayy ne şanslı kız şuna bak kocası her istediğini yapıyo. Bi eli yağda bi eli balda demi kız Ayteeennn. Hıh bide memnun olmaz bunlar. Ama yazık niye öyle diyon kız abla baksana o da çekiyo zavallı.
Arkamdan heralde böyle konuşuyorlardır diye tahmin ediyorum
Neyse ciddi olacak olursam. Hayatı çok da kaale almıyorum. Boşvermişliğin Nirvanasındayım tamam belki doğru değil yaptığım. Ama şu 12 senede yaşadıklarım yetti bana bi ömür. Daha umudum. Yaşama gayem Yok. Allah affetsin. Vakit dolduruyorum sadece.
Benden fenası da varKucukken o kadar cok hayal kurardim ki su anda oyle hangisi oldu hangisi olmadi onu bile bilmiyorum.
Su an da hayalimde olmek var.
bi an once ölürüm lnsallah
Amin deyin
D vitamini için küçük bir ampül var bi kaç kez kullanınca herşey yoluna giriyormuş 2 tl doktora yazdırmaya gerek yok lütfen kullanınBaya düşümüş cnm önlemini al mutlaka bağısıklık için çok öenmli
Yaz geliyor bol bolda güneşten faydalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?