Senin nicki görünce hanımın çiftliği geliyo aklımaAynen prison break te fenomendi. Ben de 1 sezon izlemiştim. Sonra kaynadı arada
Güzel cnm afiyet olsunSelam kizlar bugunku menum
Sahur
Tereyaginda 1yumurta 1parca peynir 5tane zeytin 1parca pide 2bardak cay
Aksam 1kase kuru fasulye 2catal doner
Bol salata
3bardak su 3kucuk dilim karpuz 2bardak cay
Makarna acıktırır cnm karbonhidratMenumu de yazayim
Sahur
Tavuklu tb makarna 1 tabak
Bir kase cacik
Iftar
Karnibahar yemegi
Salata
Ara
Cilek, kiraz bi avuc
Su 1.5 lt
Güzwl cnmSabah
3 yk lor
Salatalık-domates-biber
1 çk zencefilli bal(3 gündür boğaz ağrısı çekiyorum onun için)
1 tk ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 orta boy muz
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 nektarin
Akşam
5 yk menemen
3 yk tam b. makarna
4 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 30 dk zumba+45 dk leslie+60 dk yürüyüş
Toplam 135 dkOnDeryaa
Aciktirmiyor tam bugday oldugundan belki. Karbonidratsiz tutamiyorum oruc malesefMakarna acıktırır cnm karbonhidrat
Benim bir hayalim de kocaman çiftliğimin olmasıSenin nicki görünce hanımın çiftliği geliyo aklıma
Lise 1e donerdim. Ve oss yi daha ciddiye alirdm. Pilotluk icin ugrasir yada aileme karsi gelip ben bilim insani olucam is bulamazsam bulamam diyip yurtdisinda master doktora yapmak isterdim.herseyi lise 1 den degistirirdim. :)O zaman günün sorusu yeniden istediğiniz bir yaşınıza döneceksiniz deseler hangi yaşınızda olmak isterdiniz ve neleri degistirirdiniz?
Umarım karışık olmamıştır
Ben lise 2'ye dönmek isterdim.O zaman günün sorusu yeniden istediğiniz bir yaşınıza döneceksiniz deseler hangi yaşınızda olmak isterdiniz ve neleri degistirirdiniz?
Umarım karışık olmamıştır
Hadi hayırlısıCanımtolar ben yarin diyete devam ediyorn insallah. Yemenin dibini siyirdim:))) 2 gunde nsl bukdr kilom artti blmiyorm.
Bir de sanirim galiba yarin folik asit icmeye basliyorum. Bizim icin cok heyecanli bir adim oldu. Sanirim umarim galiba haziriz diye dusunuyoruz. Biraz kili kirk yarip karar aliyoruz.hayat bukdr ince detay yapmaya degmez elbette. Bnm icin heyecan veren bu seyi sizinlede paylasmak istedim:)
Hayalin neydi. Meslek olarak ne istiyordun canimBen lise 2'ye dönmek isterdim.
Oldugunda sizden ogrenecek coook seyim var.basinizi agritirim artik:)Hadi hayırlısı
Lise sonda berbat hatalar yaptım. Onların olmaması için lise iki de tanıştığım kişilerin hiç hayatıma girmemiş olması gerekiyorduHayalin neydi. Meslek olarak ne istiyordun canim
Seve seve. İnşallah istediğiniz zamanda olur. Allah aratmasın.Oldugunda sizden ogrenecek coook seyim var.basinizi agritirim artik:)
Insan bazrn tanistigi kisinin ileride nsl hatalara sebep olacagini bilemiyor. Olsun herkes okuyup clsacak die sart yokki canim. Sende iyi cocuklar yetistirerek gelecege katki sagliyorsun.bu cok kiymetli cok kutsal birsey. Cunku etrafta okdr kotu insan var ki. Bu insanlar cocuk yetistirip mutsuz agresif nefret dolu insanlar grubunun sayisi artiracak die ck endiseleniormLise sonda berbat hatalar yaptım. Onların olmaması için lise iki de tanıştığım kişilerin hiç hayatıma girmemiş olması gerekiyorduo zaman öğretmen olmak istiyordum. Hatta üniversiteyi kazanıp yerleştirilip gitmedim. Ah bu kafam ahh. Şimdi ne kadar vursam az. Olan oldu. Ben "ev hanımı" oldum. İki çocuğum oldu. Hayali boşver kendim bile değilim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?