6 AY oldumu canım bakayımCanimlisteye haziran da girersn demistn.kactir soruyorm cevap alamiyorm.rica etsem listeye alinmam konusnda bilgi verir misn
Yatıyorum, uyuyorum, sonra sıkılıp biraz daha uyuyorumNapalim canim kosturmaca. Sende ne var ne yok.aksam olsada evime gitsem
Yea kiyamam. Gel benim is arkdsm ol:)Yatıyorum, uyuyorum, sonra sıkılıp biraz daha uyuyorum
Berbat bi kısır döngüdeyim
Allahim nasil ozendim nasil.Yatıyorum, uyuyorum, sonra sıkılıp biraz daha uyuyorum
Berbat bi kısır döngüdeyim
Hayaller hayatlarYea kiyamam. Gel benim is arkdsm ol:)
O artık hayallerde kaldı. O fikri ortaya attım. Yatalak oldum. Tokat gibi çarptı yüzüme. Alsana k..çını doğrulttun da çocuğu düşünürsün haAllahim nasil ozendim nasil.
Bi de 3.cocuk dusunup rahatini bozma
Uyumak istiyorum
Yalnız ben mesajın sonuna ne yazmışsam öyle.Hayaller hayatlar
Ah ahh
Kardeşim geldi. Baktı yatıyorum evde yemek Yok. Diyo ne yiycen iftara. Yoğurtt bi tane de hurma dedim .
Hehehee acıdı heralde sipariş verecekmiş dışardan. Bilmiyo ki ablası detoks yapacaktıKP00745909873
Değişim yap cnmYalnız ben mesajın sonuna ne yazmışsam öyle.
Hee kopyalamıştım. Kargo takip numarası o gitmiş ne alakaysa.
Kargom da geldi sefa Merve'den Allahım. Sevğnsem mü üzülsem mü bilemedim. 2sini 40 2 sini 42 birini de kışın giyerim diye 44 aldım. Vay arkadaş hiç biri mi olmaz. Hadi 40'lar idare eder ama diğerleri felaket büyük geldi. Demek 38 alcakmışım. Yeni siparişlere deneyim oldu işte
Eşim terziye ver dedi. Bidaha kargolarla uğraşma diye. Bilemedim ki naapsamDeğişim yap cnm
Ohh ne güzel bol gelmiş dar olup moral bozmasında
Güzel cnmSahur:
3 kaşık yoğurt
1hurma
İftar:
1hurma
1kase ezogelin çorbası
2lokma tb ekmekle köz biber patlıcanlı sos(2çatal)
1'er çatal kavun karpuz
1kaşık yoğurt
Yarım bardak limonata
3bardak su(şimdilik)
1saat yürüyüş 10 dk mekik aleti
Bence değiştir cnm bide terzi parası vericen ekstraEşim terziye ver dedi. Bidaha kargolarla uğraşma diye. Bilemedim ki naapsam
Bence degistir terzinin alacagindan az tutar hem de dikisi daha iyi olur. Terzi guzel elbisemi mahvettiEşim terziye ver dedi. Bidaha kargolarla uğraşma diye. Bilemedim ki naapsam
Yok aletle yapınca belime hiç baskı ve ağrı yapmadı. Sadece karnımı çalıştırdı. Sırf güçlensin diye yapıyorum. Doktor da fizyoterapist de kalkmamı yasakladı ama durulmuyor işte. Hele okul da tatil sabah camiye kursa götürüyom öğlen yüzmeye hafta sonları zeka oyunları atölyesi oturamıyorum. Herşey onlar için biliyorsunuz işte...Güzel cnm
Ama spor yapma cnm doktormu önerdi mekiği
Sefamerve ile görüştüm. Değişim için kargoyu onlar karşılıyormuş. Pazartesi göndericem hepsini 38 alıcam bi tek feraceyi 40 o da dışarda giydiğinden bol olsun diye. Bakalım bi sorun çıkmadan teslim alırım inş.Bence değiştir cnm bide terzi parası vericen ekstra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?