Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 522.Etap***

Kahverengi211: (66,6/67/-0,4/%-0,60)
Gencanne68 : (75,8/75,7/0,1/%0,13)
Kkli_kadin : (64,7/64,8/-0,1/%-0,15)
Kaydasay77 : (64,5///%)kilosu sbt
fahriyeaba : ( 75,1/74,3/0,8/%1,07)
Sismaniye (65,5/64,3/1,2/%1,83)
20_KELEBEK : (57,4/57,1/0,3/%0,52)
bayandipali : (59,8/59/0,8/%1,34)
ciftligininhanımı : (60/59,5/0,5/0,83) yeni üye, başlama tarihi 30 mayıs, başlama kilosu 62, hedef kilosu 53

3.Takım ortalaması : % 0,552

***3. Takım 502.Etap*** DOKUZUNCU

chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldı

chemistry_eng cnm 502. etapta ayrılmışsın izne 20 hafta olmus yani 5 ay 1 ay sonra girebilrisin 526. etapta tam 24 hafta oluyor

Yea kiyamam. Gel benim is arkdsm ol:)
Hayaller hayatlar
Ah ahh

Kardeşim geldi. Baktı yatıyorum evde yemek Yok. Diyo ne yiycen iftara. Yoğurtt bi tane de hurma dedim .
Hehehee acıdı heralde sipariş verecekmiş dışardan. Bilmiyo ki ablası detoks yapacaktıKP00745909873

Allahim nasil ozendim nasil.
Bi de 3.cocuk dusunup rahatini bozma
Uyumak istiyorum
O artık hayallerde kaldı. O fikri ortaya attım. Yatalak oldum. Tokat gibi çarptı yüzüme. Alsana k..çını doğrulttun da çocuğu düşünürsün ha

Yalnız ben mesajın sonuna ne yazmışsam öyle.
Hee kopyalamıştım. Kargo takip numarası o gitmiş ne alakaysa.
Kargom da geldi sefa Merve'den Allahım. Sevğnsem mü üzülsem mü bilemedim. 2sini 40 2 sini 42 birini de kışın giyerim diye 44 aldım. Vay arkadaş hiç biri mi olmaz. Hadi 40'lar idare eder ama diğerleri felaket büyük geldi. Demek 38 alcakmışım . Yeni siparişlere deneyim oldu işte

ANALİZ SONUÇLARI - GÜNCELLEME

Mayıs - Haziran 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

BİRİNCİ

@vorones => 19,32% => 7. Takım -mezun-

İKİNCİ

@saimeberen => 15,14% => 8. Takım -aktif-

ÜÇÜNCÜ

@hawar => 14,43% => 4. Takım -mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

DEĞERLENDİRME:

Yükselen Takım:
4. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dokuzunculuktan, dördüncülüğe yükseltmiştir.

Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dördüncülükten, dokuzunculuğa geriletmiştir.

Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 5 takım, 50 ve üzeri not alarak sınıfı geçmişlerdir. 11 takım için bu oldukça düşük bir sayıdır, yarışmanın başarı oranını %42 olarak ifade etmemizi gerektirir. Bu da yarışmamızın sınıfta kaldığını gösterir.

Bir sonraki analiz döneminde bu oranın yükselmesini temenni ediyorum.

Analiz Dönemine Dair Özel Not:
12. takımın analiz döneminin son zamanlarında aramıza katılmış olması sebebiyle, takımın bireysel analizi yapılmış ancak genel değerlendirme ve derecelendirmenin dışında bırakılmıştır.

• Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
  • Nazar boncukları 50 ve üzeri not alarak sınıfları geçen takımlara takılmıştır.
  • Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.

Değişim yap cnm
Ohh ne güzel bol gelmiş dar olup moral bozmasında

Sahur:

3 kaşık yoğurt
1hurma

İftar:

1hurma
1kase ezogelin çorbası
2lokma tb ekmekle köz biber patlıcanlı sos(2çatal)
1'er çatal kavun karpuz
1kaşık yoğurt
Yarım bardak limonata
3bardak su(şimdilik)

1saat yürüyüş 10 dk mekik aleti

Güzel cnm
Ama spor yapma cnm doktormu önerdi mekiği

Güzel cnm
Ama spor yapma cnm doktormu önerdi mekiği
Yok aletle yapınca belime hiç baskı ve ağrı yapmadı. Sadece karnımı çalıştırdı. Sırf güçlensin diye yapıyorum. Doktor da fizyoterapist de kalkmamı yasakladı ama durulmuyor işte. Hele okul da tatil sabah camiye kursa götürüyom öğlen yüzmeye hafta sonları zeka oyunları atölyesi oturamıyorum. Herşey onlar için biliyorsunuz işte...

Bence değiştir cnm bide terzi parası vericen ekstra
Sefamerve ile görüştüm. Değişim için kargoyu onlar karşılıyormuş. Pazartesi göndericem hepsini 38 alıcam bi tek feraceyi 40 o da dışarda giydiğinden bol olsun diye. Bakalım bi sorun çıkmadan teslim alırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…