- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Evet cnm gene olmus bu sefer hissetmedim benDepremlerden biktim artik kizlarr sallana sallan birhal oluyoruz. Yine 5,5 oldu
Kaptanim bitanem nasıl gidiyor başladı mı diyete bu sefer bitirek bu işi guloEvet cnm gene olmus bu sefer hissetmedim ben
Geçmiş olsun inşallah böyle ufak ufak boşalır enerji
Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canım. Kilolar verilmiş hedefe adım adım yaklaşıyisun maşallahDepremlerden biktim artik kizlarr sallana sallan birhal oluyoruz. Yine 5,5 oldu
haklisiniz kaptanim daha dikkat edecemCnm bu ara menülerde mutlaka tatlı oluyor
Ve kiloda sabitti bu hafta lütfrn biraz daha dikkat et olurmu
Net problemi çözülmedi mi daha
Hoşgeldin cnmSelam kızlar nasılsınız bakalım kimler hedefe ulaştıben kilo aldım 9.takimla tekrar başladım oraya geçmem lazım da desteğe ihtiyaclari var sizide beklerim bı çayımızı içmeye gelin
Tmm cnm sana güveniyorumhaklisiniz kaptanim daha dikkat edecem
Malesef internet sorunumuz hayla devam ediyo bir cozume ulasamadik alt yapiylami ic tesisatlami ilgili daha
Sahur
Omlet peynir zeytin 1miktar cay2bardak
Aksam balik 1kase corba bol salata
3bardak cay
5bardak su
1saat yuruyus
Buradayim kaptanim. Surekli okuyorum da yazmayi unutmusum
Geldim canim valla iftar verdik Allah kabul etsin onunla uğraşıyorum kaç gündür. Daha sali günü yine var davetim bakalim bu aralar beni affedin olmaz mı? Haa bu arada birde evlilik yıl dönümümüz bugün eşimle planlarımız var. Beni bu haftalik mazur görün olur mu?
İki aydir yerimde sayiyorum ki benGeçmiş olsun canım. Kilolar verilmiş hedefe adım adım yaklaşıyisun maşallah
Cnm dikkat etme zamanı gelmişMrb kızlar nasılsınız,67 oldum bendikkat etme vaktım geldi.bugun başlıyorum inş 4 kilo verdım mı tamamdır:)
Cnm menülerini yaz dikkat et katılım konusunda idare ederiz sorun değilGeldim canim valla iftar verdik Allah kabul etsin onunla uğraşıyorum kaç gündür. Daha sali günü yine var davetim bakalim bu aralar beni affedin olmaz mı? Haa bu arada birde evlilik yıl dönümümüz bugün eşimle planlarımız var. Beni bu haftalik mazur görün olur mu?
Karbonhidrat ağırlıklı olmus cnmDunku menum
Sahur bulgur pilavi, yogurt
Bikac parca ceviz
Iftar
Yine cok az bulgur pilavi
yogurt
Karisik meyveler
Ara sutlu kahve
Su 1.5 lt
Tamam canım:)Cnm dikkat etme zamanı gelmiş
Hemen tedbirini al cnm
Menülerini bekliyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?