- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Çok teşekkürler522.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Sismaniye ------------->>> % 1,83
2. B bayandipali --------->>> %1,34
3. C Ciftligininhanimi --------->>> %0,83
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Ödülün olsun cnmBugün iftara davetliydim bir miktar bozdum ama telafi edicem insallah
Sahur
1 kase yoğurt
3 kayısı
10 kiraz
Iftar
1 kase domates çorbası
4 yk mantı
5 yk tavuk sote
Salata
Ara
2 dilim ev baklavası
1 yk sade dondurma
Su 2 lt
İnşallah cnmÇok teşekkürlerben de herkesi tebrik ediyorum insallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız
Cnm bu ara menülerde mutlaka tatlı oluyorSelam kizlar
Sahur menemen peynir zeytin 1kase meyve
3bardak cay
Aksam salata 1penirliv1tanede patatesli gozleme 1kase corba
1kase meyve
3bardak cay
3tane findik kadar lokma tatli
3bardak su
1saat yuruyus
Ben daha önce değiştirdim cnm gönderiyosun istediğin beden varsa geri göndeeiyolar yoksa ya başka ürün yada para iadesiYok aletle yapınca belime hiç baskı ve ağrı yapmadı. Sadece karnımı çalıştırdı. Sırf güçlensin diye yapıyorum. Doktor da fizyoterapist de kalkmamı yasakladı ama durulmuyor işte. Hele okul da tatil sabah camiye kursa götürüyom öğlen yüzmeye hafta sonları zeka oyunları atölyesi oturamıyorum. Herşey onlar için biliyorsunuz işte...
Sefamerve ile görüştüm. Değişim için kargoyu onlar karşılıyormuş. Pazartesi göndericem hepsini 38 alıcam bi tek feraceyi 40 o da dışarda giydiğinden bol olsun diye. Bakalım bi sorun çıkmadan teslim alırım inş.
BU AKŞAMDA sıkıcam kendimi ödül günüm pazartesi yapıcam kısmetse tatlıdan 4 5 gündür uzağım ben tatlı yemeyincede kiloda gitti zaten :) tarçınlı süt içiyorum devamlı
Afiyet olsun cnmgÜNAYDIN KIZLAR
İFTARDA
1 TABAK PATATES YEMEĞİ
1 KASE KİRAZ
ARA
SÜT
SAHUR
PEYNİRLİ DOMATES AZDI AMA
BİR DİLİM KADAR PİDE
ŞEKERSİZ ÇAY
Kesinlikle cnm tatlının hiçbir faydası yokBU AKŞAMDA sıkıcam kendimi ödül günüm pazartesi yapıcam kısmetse tatlıdan 4 5 gündür uzağım ben tatlı yemeyincede kiloda gitti zaten :) tarçınlı süt içiyorum devamlı
Inşallahİnşallah cnm
Azimlisin maşallah kısa sürede mezun olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?