Canımm nasılsın naptın görüşmeyeli:)veremedim demişsin ama vermişssindir yineİki aydir yerimde sayiyorum ki ben
İyiyim hosgeldin :) sen nasilsin esas :) evet tatmim verdigim iki aydir 1 kilo falandir hizlica verdim onlari bi atak yapmayi dusunuyorum yine bakalim :)Canımm nasılsın naptın görüşmeyeli:)veremedim demişsin ama vermişssindir yine
Kuzu ne hastalığı hayırdır bel agrilarinmı Rabbim şifanı versinOooFitt_anne um canım gelmiş valla özlemişiz. 9.takıma geçmekle iyi yapmışsın. İnşallah iyi olur. Ben hedefe ulaştım ama sağlık sıkıntılarım arttı. Bayramdan sonra hedefi 60'a çekmeyi düşünüyorum. Bu haftayı sabit atlatmak hayalim
Olurmu ben birqktigimda 69 dun iki kilo azmi bak bana 7 kilo aldım bu süreçte ben ne ediyim o vakit:)İki aydir yerimde sayiyorum ki ben
Gülüşüm maşallah 3.takimin azimli kızlarınaHoşgeldin cnm
Ooo ne mezunlar verdik
Kızladın çoğuda hedefe çok yaklaştı
Ben hala yerimde sayıyorum biliyosun su tasınma işlerini halledeyim zaten iştende ayrılıyorum tüm zamanımı buraya ve kendime ayırıcam
İyi yapmıssın cnm 9. Takıma üzüldüm ama siz toparlasınız kısa sürede
7kilonmu aldinnn??? Ne zaman ? Ne kadar zamndaaOlurmu ben birqktigimda 69 dun iki kilo azmi bak bana 7 kilo aldım bu süreçte ben ne ediyim o vakit:)
Ayyy nasıl geri aldin dedikleri gibi korumak daha mi zor aceba?Olurmu ben birqktigimda 69 dun iki kilo azmi bak bana 7 kilo aldım bu süreçte ben ne ediyim o vakit:)
Selam belki beni hatirlamazsin. Bu takima davet etmistin sonra da gittin zaten :)Gülüşüm maşallah 3.takimin azimli kızlarına
Bu sefer beraber zayifliyalim 60 olalım inşallah. Hiç niyetim yoktu kk helede kilo alınca ama nasipde tekrar başlamak varmış ben zaten buralar olmadan kilo veremiyorum ben onlara onlar bana iyi gelecek bakalım
Hatırlamaz miyim hatırladım tabi, maşallah ya çok sevindim helal olsun bacım azmin elinden ne kurtulmuş tebrik ederimSelam belki beni hatirlamazsin. Bu takima davet etmistin sonra da gittin zaten :)
Sayende bana iyi gelen bu takimi buldum ve bu takima gireli 11.7 kg verdim.
Sagol beni cagirdigin icin :)
Aynen öyle zayiflamanin büyüsüne kapiliyosun bugün yiyim yarın dikkat ederim diyip dikkat edemiyincede kilolar arka arkaya geliyor,zaten tatlıya hamurisini bulasinca bidaha kurtulmak ne mümkün.isin sırrı bence korumada da diyet pisikolejisinden çıkmamak hayat şekli yapmak bu sefer yaparım inşallah ..sen ne yaptın ne kadar kaldı mezuniyeteAyyy nasıl geri aldin dedikleri gibi korumak daha mi zor aceba?
afiyet olsun güzel cnmSelam kızlar
Sahur
Domates
1parca peynır
10 tane zeytın
3bardak cay
Akşam 1kase etlı nohut salata
2dılım karpuz
1lıtre su
30 dakıka yuruuyus
meyve salatası kremalı olmasaymıs süpermişMenum
Sahur
Yagsiz pilav
Et sote
Turp
Iftar (davet yine)
1 Mercimek koftesi
Tavuk sis
1 kasik humus
1 dilim pide
2 hurma
Yarim kase meyve salatasi(kremali)
Su 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?