Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ooo Fitt_anne um canım gelmiş valla özlemişiz. 9.takıma geçmekle iyi yapmışsın. İnşallah iyi olur. Ben hedefe ulaştım ama sağlık sıkıntılarım arttı. Bayramdan sonra hedefi 60'a çekmeyi düşünüyorum. Bu haftayı sabit atlatmak hayalim

Kuzu ne hastalığı hayırdır bel agrilarinmı Rabbim şifanı versin

Gülüşüm maşallah 3.takimin azimli kızlarına
Bu sefer beraber zayifliyalim 60 olalım inşallah. Hiç niyetim yoktu kk helede kilo alınca ama nasipde tekrar başlamak varmış ben zaten buralar olmadan kilo veremiyorum ben onlara onlar bana iyi gelecek bakalım

Kızlar menüm

Sabah 10.00
Üç çatal peynir,iki zeytin,iki dilim kızarmış ekmek,tek yumurta sahanda,bir salatalık,yarım dilim kavun

Öğle 14.00
Kinolı kısır,bir bardak ayran

Akşam 19.00
4 tane hindi ızgara köfte,bir tane içli köfte,yarım bardak şalgam

Bir saat yürüyüş,50 mekik,50 bacak hareketi
1.5 lt su

Iyi akşamlar kizlar :)
Menüm
Sahur
2 dilim tam b. ekmeği 2 dilim peynirli tost
2 parça sucuk(yediğime pişman oldum.Sabah çok rahatsız etti)
3 yk lor
1 tk ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
Yeşillik
Iftar
2 kase tarhana çorbası
1 kase cacık
Salata
Su 2.5 lt
Spor 30dk zumba OnDeryaa

Benim menum
Sahur
Melemen
Biraz peynir
Salatlik
Zeytin6 tane

İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon iskender ( ekmek yemedim)
Salata
4 yada 5 çatal künefe
1 bardak kola zero

Ara
1 dilim kavun

Spor yok maalesef
Su 2 litre

Selam belki beni hatirlamazsin. Bu takima davet etmistin sonra da gittin zaten :)
Sayende bana iyi gelen bu takimi buldum ve bu takima gireli 11.7 kg verdim.
Sagol beni cagirdigin icin :)

Selam belki beni hatirlamazsin. Bu takima davet etmistin sonra da gittin zaten :)
Sayende bana iyi gelen bu takimi buldum ve bu takima gireli 11.7 kg verdim.
Sagol beni cagirdigin icin :)
Hatırlamaz miyim hatırladım tabi, maşallah ya çok sevindim helal olsun bacım azmin elinden ne kurtulmuş tebrik ederim

Ayyy nasıl geri aldin dedikleri gibi korumak daha mi zor aceba?
Aynen öyle zayiflamanin büyüsüne kapiliyosun bugün yiyim yarın dikkat ederim diyip dikkat edemiyincede kilolar arka arkaya geliyor,zaten tatlıya hamurisini bulasinca bidaha kurtulmak ne mümkün.isin sırrı bence korumada da diyet pisikolejisinden çıkmamak hayat şekli yapmak bu sefer yaparım inşallah ..sen ne yaptın ne kadar kaldı mezuniyete

günaydın kızlar
hafta sonu iftar verdik. Ayy ne yorulmuşum. Misafir ağırlamak hazırlık yapmak iki gün üst üste ben pert :)
Hafta sonum biraz kaçamaklı oldu. Oruç da tutamadım. Bugün yine oruçluyum. Sahursuz tuttum.
Sabah 57,5 +400 geldim. Ama gece su falan içtim ondandır diye teselli edim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…