Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltı

Yumurta Sarısı, 6 dilim kaşar peynir , 2 erik.

Akşam yemeği

2 kıymalı dolma biber ,yarım dilim ekmek

Berbat bir menü ve gün
Yemeğin yanına yoğurt ve salata da eklesen ekmeğe hiç gerek kalmaz aslında bide daha uzun süre tok tutar :)

Yemeğin yanına yoğurt ve salata da eklesen ekmeğe hiç gerek kalmaz aslında bide daha uzun süre tok tutar :)

Ben de kansızlık var. Kırmızı et ve demir oranı yüksek şeyler yerken süt ürünleri tüketmiyorum. Demir emilimini azaltıyor.

Normalde salata yerim de evde yeşillik yoktu.:)

Ben de kansızlık var. Kırmızı et ve demir oranı yüksek şeyler yerken süt ürünleri tüketmiyorum. Demir emilimini azaltıyor.

Normalde salata yerim de evde yeşillik yoktu.:)
Ben kıymalı kısmına dikkat etmemişim haklısın dolma diye düşündüm direk

Selam kızlar bugunku menum
Sabah
1adet yumurta haslanmiş
1parca suzme peynir
4adet zeytın
Ara
2tane ufak nektarı
1sutlu turk kahvesu
2dılım karpuz
1adet pembe domates
2lıtre su
Bacaklarım cok kotu agrıyo sankı arkadan damarlarım kısalmış gıbi sızlıyo kabızlıktan mı bılmıyom ama cok kotu kasıklarıma kadar

Merhaba 3.takım güzelleri menümü yazıyorum
Sabah: 2 dilim ekmek üzerine avokado peynir
Ara: 1 ortaboy şeftali 1/2 kupa sütlü Türk kahvesi( yarısı taştı :) )
Öğlen: 6 yk mantar sote 1 dilim ekmek
Akşam 4 ızgara köfte 1 közlenmiş domates 1 közlenmiş biber
Bugün bunları yedim kızlar. Piknikte kendimi o kadar zor tuttum ki. En sevdiğim seyler vardı valla kısırlar,fellah köfteleri,Elmalı pastalar daha neler neler. Tam 10 kadının ısrarlarına rağmen götürdüğüm mantar soteyi yedim :)

Çok geçmiş olsun Adet dönemi falan mı yaklaşıyor acaba ondan olabilir mi
Menün harika bence :) tebrik ederim

yaaa çok çok geçmiş olsun atom karıncam Rabbim şifa versin. sen hep iyi ol arkadaşım. biz birlikte güzeliz böyle. sizleri seviyorum.
Canımmm
İşte bu başaracaksın sen bu işi. İnanıyorum.

Sabah 200 ml protein milkshake
Öğlen Yok
Ara bi yeşil çay
İkindi bi bardak ayran
Akşam bi dondurma
Su : 2.5 litre
Spor : 1saat yürüyüş 10-15 dk da parkta top oynadım mahallenin çocuklarıyla. Futbol hemde. çocukluğuma döndüm
Bugün güzel bi gündü. Korumanın ilk haftasını geride bırakırken yarınki tartıdan ümitliyim :) bütün hafta yedim ama yine de ümitliyim almamışımdır diye.

Yarın yine bi yere davetliyim bu sefer kahvaltıdan öğle mangalına kadar. Vayyyy şu davetler bi hafta önce olaydı ya .)) bakalım yarın menüsü ne çıkacak

Kızlar merhaba menüm

Sabah 07.30
Çok az peynir,yarım haşlanmış yumurta,iki zeytin,salatalık,domates,iki dilim karpuz

Öğle 12.30
Z.yağlı kabak,yogurt

Ara 17.00
10 tane kadar fındık,nugger dondurma

Akşam 19.00
Bir küçük börek (dügüne davetliydik,iş çıkışı dayanamadım)

3 lt su

Hayirli olsun benimde hamileligim yeni bitti dogum yapali 1 ay oluyor ilk gebeligin mi
teşekkür ederim. evet Allah nasip ederse ilk hamileliğim olacak.
Allah analı babalı mutlu sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin.

teşekkür ederim. evet Allah nasip ederse ilk hamileliğim olacak.
Allah analı babalı mutlu sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin.
Benim de 4 yaş kız 6 ay erkek çocuğum var hamilelikte aklına takılan bişey olursa mutlaka sor bildiklerime cevap veririm :)

OnDeryaa son bi atakla verdin yine kilo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…