Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam ekmek çok olmu cnm onun dışında güzel

Süper cnm

Bazlama küçükmüş sorun yok
Ama şekerli içicek azda olsa tüketme cnm

Selamlar menüleri inceledim cıslar bir hayli fazla gözüktü gözüme Yen'i gelenlere alışma süreci tolerans gösterelim neyse ama azaltmaya çalışalım. Proteini ne kadar arttırsak iyi. Yarın perşembe sadece bir günde bile sıkı tutarsanız Cuma güzel bir sonuçla kalkabilirsiniz.
Sizlere tavsiyem listedeki arkadaşlarım hadi bi güncük atak yapın olur mu. En basitinden sabah omlet veya iki haşlanmış yumurta. Öğle yoğurt. Peynir. Light süt ayran. Akşamada ızgara et veya balık. Öğle ile akşamı yer değişirseniz de olur. Ve 3 litre su yarın min. eksi 1 olmazsa bende bişe bilmiyom. Hadi bakalım.
Ben bugün atak yaptım.sabah bi kahve öğlen iki ızgara köfte Bi de iki kaşık makarna (kepekli haşlama) yedim. Onu da saymıyorum diyete uygun beslendim yani.
Akşam Yok
Su 3-3.5 litre emin değilim.
Ayrıca 4 km yürümüşüm.

Merhaba, bugün pek giremedim arkadaşlarımlaydım. Menümü yazayım hemen

Sabah
Iki kayısı
2 tane çok az yağda pişmiş yumurta

Sonra havuza gittim yaklaşık 2-2.5 saat aralıksız yüzdüm
Çıktığımda acıkmıştım birkaç tane patates cips yedim

Akşam
4-5 çatal kısır, yanında da yeşillik
Biraz haşlanmış et

1.5 litre su
Ara öğün: 4 kayısı

Cips olmasa iyiydi. 1.5 litre su az değil mi canım?

Günaydın güzeller bugün piknik alanına gidicez. Pasta börekli piknik :) ben ana-ara öğünlerimi yanıma almayı planlıyorum bakalım neler olacak bugün menüsü :)
Kahvaltıyı bugün klasik domates salatalık yapmak istemedim avokadolu yaptım :)
Sevdiğim bi tarif var yazayım belki sizde seversiniz.
Avokado sos 1:
1 avokado
1/2 limon suyu
1 sarımsak
Karabiber,tuz bunları püre kıvamına getirip erin yanına,ekmek üstüne,yumurta yanına yiyebilirsiniz
Avokado sos2:
1 avokado
2 kk kadar peynir
Karabiber,tuz
Buda ekmeğe sürüp kahvaltı yerine süper oluyor.
Ben bugün avokado sos 2 yi yarı ölçekli yapıp iki dilim çavdar ekmeğiyle afiyetle yedim :)
Hatt avokado yarımdan da azdı birazının içi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…