- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ay nicklere bayıldım hele polyananın amca kızına öldüm bittim
B bayandipali cnm listede sen kaldın
Polyannanin amca kizi ve @olvidos kızlar sizde mutlaka tartılın
evettt kızlar bu hafta yarışalım kendi aramızda iki grup olarak ne dersiniz
Tesekkur ederim ilgin icin.isten gucten vakit bulursam.girdgmde sorarm elbette:)Benim de 4 yaş kız 6 ay erkek çocuğum var hamilelikte aklına takılan bişey olursa mutlaka sor bildiklerime cevap veririm :)
@Kkli_kadin son bi atakla verdin yine kilo :)
Tesekkur ederim ilgin icin.isten gucten vakit bulursam.girdgmde sorarm elbette:)
Zaten suan tamamen endiselilik halindeyiz. Doktor daha kucuk haftaya gel oyle gorebiliriz ddi.ama sen bana sor.acaba kotu birsey yasar miyiz die korkuyorm.smdiden endiseler basladi:)
ay nicklere bayıldım hele polyananın amca kızına öldüm bittim
Allahiiiimmm o rakamları hepimize gösterArkadaslar ben sağlıkocağında tartınıyorum dogrulugu kesin olsun diye. Bugün tartıldım 52.5 çıktı2 gün önce tartıldım 54. 4 çıkmıştı. Tartı bozuk yani Evdekine güvenim sıfır zaten.
cnm sabit bi tartı edinmen lazımArkadaslar ben sağlıkocağında tartınıyorum dogrulugu kesin olsun diye. Bugün tartıldım 52.5 çıktı2 gün önce tartıldım 54. 4 çıkmıştı. Tartı bozuk yani Evdekine güvenim sıfır zaten.
cnm sabit bi tartı edinmen lazım
hoşgeldin cnmselam kızlar bol eksiler olsun kardeş takım
Bi pilini değiştir istersenSağlıkocağında ki hep doğruyu gösterir aslında hastahane tartılarından zaten. Niye böyle oldu anlamadım. Düzelir umarım başka seçeneğim yok maalesef. Tartımı da yeni aldım ,değiştiremem.
Bi pilini değiştir istersen
Bi pilini değiştir istersen
Geçenlerde benim ki beni önce 72 sonra 34 kilo tartmıştı :)))Bi pilini değiştir istersen
cnm kendi tartınla devam et ozamanSağlıkocağında ki hep doğruyu gösterir aslında hastahane tartılarından zaten. Niye böyle oldu anlamadım. Düzelir umarım başka seçeneğim yok maalesef. Tartımı da yeni aldım ,değiştiremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?