- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
doktoru aradık canım. hcg değerini fln söyledik. haftaya gelin şuan hiç birşey görünmez dedi. tahlilleri falanda yaparız dedi.chemistry_eng cnm ne yaptın gittin mi doktora
yaaaMerhaba güzel hatunlar. Nasılsınız bakalım 160 mesaj okudum birsürü alıntıladım tel. Çaldı bi baktım hepsi uçmuş
Beni soranlardan Allah razı olsun.
chemistry_eng Esram canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok sevindirici bi haber. İlk iş iyi bi dr araştır sürekli gitceksin içine sinen biri olsun. İlerde dr değişmek sıkıntı oluyo çünkü.
@sahgull kaptanım Allah kolaylık versin valla hep aklımdasın naaptı neetti nasıl toplanacak diye. Elden de bişe gelmiyo ki@bayandipali akşam menüsü sadece süt görünce aa dipalinin menüsü bu dedim hakkat senmişin. Özlettin kendini. Naptın herşey yolunda mı. @Sismaniye canım nasılsın seni görmek ne güzel. Eşinle ne haledesiniz. Daha iyi misin.
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz Sefa'lar getirdiniz. Sporlarınızı dk olarak yazarsanız memnun olurum beni etiketliyorsunuz
Mezun oldum kilo aynı. Ama görüntüde bariz bi fark var. Yağlanma olarak o da günde iki dondurma ve dikkat etmememin cezası tabi çok normal
Kortizon iğnelerim bitti yeni bi emar çektiler dün götürdüm sonucu bizim yapabileceğimiz bişey Yok (cesaret edemiyorlar zaten 3 kez ameliyat olduğumdan risk almak istemiyorlar maalesef)
Prof. Görsün o karar versin üzgünüm dedi dr.((( artık hiç umudum kalmadı. Allah beterinden korusun. Ayağa kalktım şuan yatalak değilim en azından çok şükür ama üzülüyorum işte eve çocuklara yetemeyince.
Diyet namına bişey Yok maalesef. O konuda başım eğik size karşı. Biraz toparlanıp bi detoks yapıcam inşallah. Spor çizelgemizi tutuyorum hiç merak etmeyin sporlarınızı aksatmayın. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın. Yeni arkadaşlar kaynaşın bol bol yazın bakem
ççok teşekkür ederim canım aminnnnnn :) Rabbim sizlerede nasip etsin :)Selamlar kızlar öyle yoğunum kii bu sıcaklar klima satışı patladı nefes alamıyorum inanın zar zor şimdi biraz fırsat buldum hemencecik geldim ama bakıyorum beni hiç merak eden olmamış :)
sahgull kaptanım Allah kolaylık versinn zordur taşınmak
@Kkli_kadin kadın geçmiş olsun cnm çocuklarına ve mezuniyetin hayırlı olsunn çok sevindimm :)
chemistry_eng ayyy kuzumm benimm hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah
Yeni gelen üyelerimiz hoşgeldiler bu arada bende bu takımın müdaivimlerindenimm 50 kgma düşüp mezun olan 1 sene takım kaptanlığı yapıp şimdi yardımcılığa devam ederek gidiyorum ayrıca ara ara diyet yapıp kilo alımımı durduyorum
Evet cnm bi
Atak yapmak lazım
Bikaçgün protein ağırlıklı beslenebilirsin sıfır karbonhidrat çok işe yarıyorNasıl bir atak yapsam ki sabitledim sanki kendimi
Ilk 2 günNasıl bir atak yapsam ki sabitledim sanki kendimi
SüperSelam kızlar :) menüm
Sabah
1 sb yoğurt
3 kayısı
2 yk chia
Tarçın
Ara
Sade türk kahvesi
2 kuru hurma
Öğle
1 sb süt+3 yk yulaf+1/2 yk kakao dan yulaf lapası
1 muz
1 tk fıstık ezmesi
Akşam
7 yk taze fasulye
1/2 sb yoğurt
Salata
Su 3 lt yi geçerim yatana kadar
Spor 45 dk zumba 30 dk egzersiz @Kkli_kadin
Oluyor öyle arada. Her günümüz birbirini tutmuyor malesefKızlar merhaba
Bugün okadar saçma sapan bir gündü ki anlatamam.
Tersimden kalktım sanki.
Ben bile gıcık oldum kendime.
Sabah çok açtım 1 dilim ekmek yedim.
Sonra yoğurt yedim bi fincan
Kahvaltıyı hazırladım eşimle kızıma.
Yiyemiyorum, tokum yoğurt yedim çünkü
Bikac domates yedim, küçük bi parçada peynir.
Öğlen de bi fincan yoğurt yedim.
Akşam yemeği:
5 küçük parça oğlak eti
Tost makinesinde kozledigim yeşil sivri biberleri
Kendimi çok sis hissediyorum
Hayirli olsun benimde hamileligim yeni bitti dogum yapali 1 ay oluyor ilk gebeligin midoktoru aradık canım. hcg değerini fln söyledik. haftaya gelin şuan hiç birşey görünmez dedi. tahlilleri falanda yaparız dedi.
önümüzdeki hafta gideceğiz inşallah :)
Tmm cnm izne ayırırım yarın ama dikkat edip kilo almadan dönceksinsahgull kaptanım ben yarın bildirim yapabilirim. Ama sonrası 2 cuma bildirim yapamıcam tatile gidiyoruz çünkü tartılmam sıkıntı olacak. Yarınki bildirimden sonra beni izne ayırır mısın
Evet cnm olmamışKahvaltı
Yumurta Sarısı, 6 dilim kaşar peynir , 2 erik.
Akşam yemeği
2 kıymalı dolma biber ,yarım dilim ekmek
Berbat bir menü ve gün
Süpersin cnm maşallahSelam kızlar :) menüm
Sabah
1 sb yoğurt
3 kayısı
2 yk chia
Tarçın
Ara
Sade türk kahvesi
2 kuru hurma
Öğle
1 sb süt+3 yk yulaf+1/2 yk kakao dan yulaf lapası
1 muz
1 tk fıstık ezmesi
Akşam
7 yk taze fasulye
1/2 sb yoğurt
Salata
Su 3 lt yi geçerim yatana kadar
Spor 45 dk zumba 30 dk egzersiz @Kkli_kadin
Menü güzelKızlar merhaba
Bugün okadar saçma sapan bir gündü ki anlatamam.
Tersimden kalktım sanki.
Ben bile gıcık oldum kendime.
Sabah çok açtım 1 dilim ekmek yedim.
Sonra yoğurt yedim bi fincan
Kahvaltıyı hazırladım eşimle kızıma.
Yiyemiyorum, tokum yoğurt yedim çünkü
Bikac domates yedim, küçük bi parçada peynir.
Öğlen de bi fincan yoğurt yedim.
Akşam yemeği:
5 küçük parça oğlak eti
Tost makinesinde kozledigim yeşil sivri biberleri
Kendimi çok sis hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?