- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Ayyyyyy ben teaekkur ederimmm canimmmm bu cetelemiz hangi gun basliyor hangi gun son buluyor acabaEki Görüntüle 2021300 Cuma-Cuma arası spor listemiz
1. Miz 490 dk ile F fahriyeaba çok çok tebrik ediyorum kuşum
2.spor incikerimiz
Kaydasay77 ve @melezgi devam kızlar. :)
Eve dönünce benle yarışcaksınız ona göre
Bi haftalık kampa sokucam kendimi.
Canim benimki mecburiyet oldu artik ben 2 sene once 57 kiloya indim burda46 bedenden 38 bedene dustum butun gardobumu degistirdim ve hamilelik yeme firsatini dogurunca cok kilo aldim simdi giyecek kiyafetim yok eylulde is basi mecbur vermem lazimEmzirirken böyle beslenmek büyük başarı bence menün çok güzel böyle devam edersen çok yakın zamanda istediğin kiloya gidebilirsin
Olur olur verirsin inanıyorum :)Canim benimki mecburiyet oldu artik ben 2 sene once 57 kiloya indim burda46 bedenden 38 bedene dustum butun gardobumu degistirdim ve hamilelik yeme firsatini dogurunca cok kilo aldim simdi giyecek kiyafetim yok eylulde is basi mecbur vermem lazim
Çoook teşekkür ederim utandım :))Iyi haftasonları sevgili kardeş takımcım
Vasfiyeteyzeniz bireysel 1.liğini tebrik ederim tatlım maşallah çok güzel başladın
Seni ben çağırdıydım dimi :))tühhh gettti gettti mis gibi üye
sahgull gelmişken gülşahımada bi öpücük kondurevem
Ay ne kadar güzel şeymiş birinci olmak ya hiç böyle birinci olabilmekten haberim yoktu :)526. Etap birincisiVasfiyeteyzeniz tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ırdır canım bişey mi olduForumu bırakıyorum arkadaşlar, bir daha girmeyeceğim. Hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım ,hoşçakalın♡
Cuma-Cuma arası açıklanıyorAyyyyyy ben teaekkur ederimmm canimmmm bu cetelemiz hangi gun basliyor hangi gun son buluyor acaba
Dün de 90 dk varmıydı yoksa fazla mı yazdım acabaKizlarrr naber bakalimmm kimse yazmiyor kacamak yokk insallahhh ben oglen tavuk yemegim carsi bibeeli sogan ve dimatesli onu yedim salata yogurt
Arada kavun yiycem 1 dlm
Aksam ayran salatalikkk yarin tarti gunuuu
1 saat aerobik yarim saat yuruyus yaptim
Aslinda dun 90 danda fazlaysi ama zaman tutmadim diye yazmadimDün de 90 dk varmıydı yoksa fazla mı yazdım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?