Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar pirunc lapasi diyeti yapiyolar ben sahsen pirinc lapasina bayilirim diyeti degilde 1 ogune yapi yesek olmazmi acaba

Bugunki menum sabah 1 yumurta 2 wasa salatalik dimates peynir 4 5 zeytin
Ara 2 kucuk seftali
Ogle 1 bardak sut 1 tati kasigi nisasta 3 kucuk kare bitter karistirip pisirdim puding oldu onu yedimmm tatli kriziiiiiiiii
Aksam firind kiymali patlican oturtmasi yaptim kizartmadan ondan 1 kase cacik salata
Spor 1 sa aerobik simdiilikkk

Tmm bitanem bildirim yapmadı yazıcaz mecburen yeni üye oldugundan izin olmuyor

yok cumaya kadar pirinc ekmek hamir Allahin izniyle yemiycemm

kiiiiizz o ne yedinnnn eleeeee
3gündür amcamlarda ordan da köye küçük amcamlara gittim eve yeni girdim. Fena yedim sorma.
Kampa sokuyorum kendimi bu akşamdan itibaren. Artık bi hafta kendime süre veriyorum bi haftada 3 kg hedefim bakalım olcak mı. Haftaya pazartesi sorun bana. Sıkıştırın bak sakın yeme diye

Hoş yarın oğlumun Doğum günü var nasıl duracaksam artık

GÜZel cnm nişasta miktarı da az iyi geldi bana

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim tam b. ekmeği
2 dilim peynir
1.5 tk fıstık ezmesi
1 muz
Bol sal-dom-biber-yeşillik
Öğle
300 ml süt
3 üçgen dilim karpuz
Akşam
8 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim tam b. ekmeği
Su 3 lt spor 45 dk zumba OnDeryaa
Normalde akşam ekmek yemem ama annem taze pişirince yemiş bulundum bi tane

OnDeryaa yaz atom karincam 20dk 2km yuruyus tempolu. 10Dk yavas yavas yatay bisiklt:)
Oo sahalara dönüyorsun bu iyi oldu.

OnDeryaa sporum 1 saat aerobik 40dk yuruyus
Süper gidiyorsun tatlım hergün sporları gördükçe mutlu oluyorum. Biraz da düzeldim ya kıskanıyorum sanırım fena spor yapasım var hevesim var birinize bulaştırsam ya şunu biraz. Ben yapamıyom boyumun ölçüsünü aldım siz yapın bari şöyle hiç sporunu göremediklerimiz var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…