- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Ben yiyemezdim sanırımKizlar pirunc lapasi diyeti yapiyolar ben sahsen pirinc lapasina bayilirim diyeti degilde 1 ogune yapi yesek olmazmi acaba
yok cumaya kadar pirinc ekmek hamir Allahin izniyle yemiycemmBen yiyemezdim sanırım
Bi dene belki iyi gelir sana ama akşama kalmasın bence
kiiiiizz o ne yedinnnn eleeeeeCuma : 64.3
Pazartesi : 66.1
Tmm bitanem bildirim yapmadı yazıcaz mecburen yeni üye oldugundan izin olmuyorBu arada kaptanımsahgull ben bu cumartesi tatile çıkıcam. Bu cuma tartı bildirimi yapabilirim ama dönüşümüz 2 ağustos. Bi sonra ki cuma tartı bildirimi yapamicam. Yediklerimi yine her gün paylaşabilirim ama tartı sıkıntı
3gündür amcamlarda ordan da köye küçük amcamlara gittim eve yeni girdim. Fena yedim sorma.yok cumaya kadar pirinc ekmek hamir Allahin izniyle yemiycemm
kiiiiizz o ne yedinnnn eleeeee
Hoş yarın oğlumun Doğum günü var nasıl duracaksam artık3gündür amcamlarda ordan da köye küçük amcamlara gittim eve yeni girdim. Fena yedim sorma.
Kampa sokuyorum kendimi bu akşamdan itibaren. Artık bi hafta kendime süre veriyorum bi haftada 3 kg hedefim bakalım olcak mı. Haftaya pazartesi sorun bana. Sıkıştırın bak sakın yeme diye
Bugunki menum sabah 1 yumurta 2 wasa salatalik dimates peynir 4 5 zeytin
Ara 2 kucuk seftali
Ogle 1 bardak sut 1 tati kasigi nisasta 3 kucuk kare bitter karistirip pisirdim puding oldu onu yedimmm tatli kriziiiiiiiii
Aksam firind kiymali patlican oturtmasi yaptim kizartmadan ondan 1 kase cacik salata
Spor 1 sa aerobik simdiilikkk
Tadidaaa muthiss iglummm aglayarak yas pasta istedi dunnnn nasil canim cekti bugun kendime bundan yaptim ki nefsimm korelsinnnGÜZel cnm nişasta miktarı da az iyi geldi bana
Benimm tarifi yapppp kuru kayisi cevizlede ausle bir guzel s3n onu yeee canimmmHoş yarın oğlumun Doğum günü var nasıl duracaksam artık
Anladım kaptanım herhangi bir cezasi oluyor mu pekiTmm bitanem bildirim yapmadı yazıcaz mecburen yeni üye oldugundan izin olmuyor
Oo sahalara dönüyorsunOnDeryaa yaz atom karincam 20dk 2km yuruyus tempolu. 10Dk yavas yavas yatay bisiklt:)
Süper gidiyorsun tatlım hergün sporları gördükçe mutlu oluyorum. Biraz da düzeldim ya kıskanıyorum sanırım fena spor yapasım var hevesim var birinize bulaştırsam ya şunu biraz. Ben yapamıyom boyumun ölçüsünü aldım siz yapın bari şöyle hiç sporunu göremediklerimiz var meselaOnDeryaa sporum 1 saat aerobik 40dk yuruyus
Aaa şey soracaktım gündüz bi saat yazmıştım. Ona ek mi 2saat 40 dk mı acabaOnDeryaa sporum 1 saat aerobik 40dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?