Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evettt kizlarrrr biri dondurmami dediiiii kim yer o sekerrr torbasini 1 ince dlm kavunu dlimlesim buzluga koydum dinduktan sonra cikarip birazcik yumusayinca blendirdan cektim 1 yk sut kattim bidaha cektimmm misss gibi kavunlu dondurmama ara ogun yaprtimm

Ben varım canım

Menüm

Kahvaltı :yarım dilim süzme peynir, 3 zeytin ,1 çatal omlet

Akşam yemeği : 3 yk tavuklu -Mantarlı sote,bol salata

2 çk üzüm pekmezi atıştırmalık.
1. 6 litre su devamı gelicek.
Acıkırsam 1 bardak süt içicem:) Bugünlük menüm bu.

Iyi akşamlar kizlar :) menüm
Sabah
2 haş yumurta
Bol sal-dom-biber
Öğle
2 dilim tam b. ekmeği 2 dilim peynirden tost
1 sb kefir
Bol sal-dom-biber
Akşam
8 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 3 lt

Supersin isteyince herseyin cozumu var

SABAH
1 yumurtadan omlet
1 domates
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ÖĞLE
1 şeftali
AKŞAM
1/2 kase çorba
6 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Bugün de böyle bitti gelen dondurma,çikolata,pizza tekliflerine hayır dendi :)

Ay nasil yorgunum nasil ayaklarimin alti agriyo menumu yazip uyuyacagim ins tabi yavrucak kalkmazsa
Sabah
Sirkeli su
Domates salatalik kapya biber
Peynir 5 zeytin
Ara
Yarim domates salatalik
Ogle
2 kepce mercimek corba marul
1 dilim ekmek
Ara yesilcay
Aksam
8 yemek k bamya yemegi
1 kase yogurt
Simdide 1 fincan turk kahvesi ictim
3lt su 1 saat yuruyus

Menume birebir uydum kizlarrr yarin yarisimiz basliyor haydi Bismillahhhh
Yarinki planim sabah 3 ceviz 1 yesil elma peynirli salata
Ara kahve 1 seftali( B bayandipali dilapta 3 gundur duruyor gunde 1 meyveyi gecmedigimden yemiyodumm bu sefer yiyecem)
Ogle tavuk gogsu sote patlican kozlemesi yogurt
Aksama faha karar vermedimm

Ben günü birlik geldim döndüm cnm Nilüfer'den de geçtik :) hatta onun nette bir capsi var onun hakkında bile yorum yaptık :)

Ay nasıl duygulandım cnm ya hayırlısı ile kucağına alacağın günler de gelir inşallah :)
İstanbuldayım çok zamanım olsa senle de görüşmek isterdim ama kısmet değilmiş çünkü bugün dönüyorum bir daha gelişimde yeğenimi görmeye gelirim belki görüşürüz :))

Günaydın kızlarrr. Bugün nihayet temizliğim yapılıp halılar gelecek bende bu sayede bugün itibariyle ufak ufak spora başlarım belkş. İlk iki haftada 4.4 kilo verdim ama artık yavaşlat kilo verişim sporla desteklemem lazım mutlaka. İşte yavrulardan fırsat bulabilirsem. Mekik çekmem şart sezeryancıklarım sağolsun. Birde göğüslerim aşırı yumuşadı ve sarktı onlar için de egzersizler bulucam şimdi bulunca sizinle de paylaşırım :) özellikle belli bölgesel problemi olanlar yazsın buraya bulabildiğim egzersiz resimlerini koyayım kızlar

Vasfiyeteyzeniz benimde goguslerim buyukk airtim cok yagli
Kizlar sabah yesil elma yiycektim ama canimm istemedi 1 yumurta 5 6 fistik peynir salatalik dimates yedimm
Ara 1 yeail elma yiycem
Oglen tavuk gogsu sote soganli biberli salata ayran
Bu arada 1 saat spor yapildi simdi eusa giriyomm

Kızlar cardio hareketleri buldum bunların özellikler su. Listenin başında yazan müziği açıyorsunuz son ses müziğin başından sonuna gelene kadar bu hareketler bitmiş oluyor eğlenceli gibi geldi bana uygulanabilir sizinle de paylaşmak istedim :) resimleri ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…