Açabildim o sayfada 18vs29 diye bi film 3 bölüm izledim :))Google a yeppuda my venus online izle yaz
Turk dizilerinden daha guzelAçabildim o sayfada 18vs29 diye bi film 3 bölüm izledim :))
Sevdim yaa. Konuşmaları filan çok komik bağımlılık yapıyo
çok geçmiş olsun ,bol bol dinlen.Sağlığın herşeyden önemliGünaydın kızlar
Benim bünyeiflas etti akşam 40 derece ateşle acili boyladım
Bugunde hiç halim yok
Parmaklarım dahi ağrıyo beni mazur görün olur mu ama ilk fırsatta gelip menülere bakaıcam
Çok az su içiyorsun ama yaaMerhaba kizlar menum;
Sabah bir zeytinli pogaca
Oglen peynirli salata bir dilim esmer ekmek
Aksam; balik salata ekmeksiz
Gun ici bir lt su
Ahh canım çok dikkat et stres yorgunluk bünye kaldırmaz tabi. Allah şifa versin.Günaydın kızlar
Bugunde hiç halim yok
Parmaklarım dahi ağrıyo beni mazur görün olur mu ama ilk fırsatta gelip menülere bakaıcam
Esas son 5 kg çaba istiyor onun öncesindekiler zaten fazlalık bize ait değiller vermemiz daha kolay olabiliyor. Esas mesele hedefin doğru mu bir ona bakalım ikincisi ise sen hangi kiloda mutlusun. Kilon 58 se mutluysan fazla da zorlamaya gerek Yok hani.. benim için 5'li rakamlar hayal olsa da ben 65'te mutluyum zaten sıfır beden olmak gibi bi arzum da Yok ama 66 oldu muydum depresyona bağlıyomKızlar menü paylaşmadım çünkü bu hafta saldım ipin ucunu resmen sanırım çok sıkıldım artık.Ya izin alayım biraz diyorum yada pazartesiden sonra eski moduma geçeyim halen 58 im bu arada verilen kilo yok ama bu hafta yedim de. İzin mi dersiniz devam mı son üç kilo ama maalesef gitmiyoru
Tesekkurler kaptanim 2 gundur giremedim kardesimin lise tercihleriyle ugrastim ay o kadar zorki aksam menulerimi yazarim diyet spor harika gidiyor her gun yuruyorum artik
Çok çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bugunde hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?