Menülerinide yazmadınmaalesef 59 kilom almışım bir hafta dikkat etmedim diye hemen almam mı gerekiyordu
Yeni başladığın için az evetgünaydın kikol 75,1 çok az verdim
ben de cok seviyorum kahveyi.. ama benden cok sevenler de varmis40 tane kesmiyor illa ki 41 olacakacele ettim yazarken farketmemişim
cok cok gecmis olsun kaptancim. Sen bugun listeler falan icin mi buradasin. Ne kadar fedakarsin.. sonra izin al. Bos ver menu yorumlamayi falan. Biz eksik gedik yorumlariz elden geldiğinceGünaydın kızlar
Benim bünyeiflas etti akşam 40 derece ateşle acili boyladım
Bugunde hiç halim yok
Parmaklarım dahi ağrıyo beni mazur görün olur mu ama ilk fırsatta gelip menülere bakaıcam
senin boyun kac canim? Spor konusunda beni durtecektin. LutfeeeennnnnnÇok az su içiyorsun ama yaahep 1.5 tu bu sefer daha da az şişeyi gözünün önünde tut gördükçe içesin gelir )
Ahh canım çok dikkat et stres yorgunluk bünye kaldırmaz tabi. Allah şifa versin.
Esas son 5 kg çaba istiyor onun öncesindekiler zaten fazlalık bize ait değiller vermemiz daha kolay olabiliyor. Esas mesele hedefin doğru mu bir ona bakalım ikincisi ise sen hangi kiloda mutlusun. Kilon 58 se mutluysan fazla da zorlamaya gerek Yok hani.. benim için 5'li rakamlar hayal olsa da ben 65'te mutluyum zaten sıfır beden olmak gibi bi arzum da Yok ama 66 oldu muydum depresyona bağlıyom64 candır benim için. Sen de kendine karar ver ona göre mezuniyet oluyorsa ol yoksa ver biraz daha hemen salma kendini
Benim fikrim böyle :))
be nasil bi menu boyle Kuzucum. Yani dusman da degilim ama resmen catladim. Mezunken bile biyle yapiyorsan allah seni basimizdan eksik etmesinKızlar menüm
Sabah;yarım muz
Ögle;sulu köfte,cacık,yarım kase mercimek çorbası
Akşam;yarım taze fasulye
2.5 lt su
ne sporu yapiyorsun kaptanim. Ben de seni takip edeyim. Spor motive olmayinca gidiyor. Hele haftasonu da geldi hic yapmam..Bugünden itibaren bende spora başladım @Kkli_kadin inşallah beslenme düzenine de hafta içi geçeceğim :)
bence inanilmaz guzel. Ben mesela 200 gr bile versem cok mutlu oluyorum. Cunku son kilolarim.700 gr az mı canım nerdeyse 3 paket margarin yağı eder bir de öyle düşün :)
ne sporu yapiyorsun kaptanim. Ben de seni takip edeyim. Spor motive olmayinca gidiyor. Hele haftasonu da geldi hic yapmam..
Merhabalar kilom 74.6 sonuctan oldukca memnunum sukurler olsun
Eminim bu hafta dikkat ederek daha iyi verirsin cnm moral bozmak yok
Bildirim yapamazsak eleniyor muyduk. Sari kart mi aliyorduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?