Günaydın herkese
Eşim dün bana istediğim yanına korseyi sipariş vermiş. Deli yaa azıcık kulağına çıtlatsam şunu istiyom diye napıp edip buluyo. Salı günü doğumgünü. Esas benim almam lazım. Bende bugün çarşıya çıkayım bakayım ne bulcam. İki çocuk- çarşı siz düşünün. Akşama sağsam görüşürüz canlar
Valla evde ekmek yoktu. Çocuklara iki poğaça almış. Küçük olan yarısını yedi bende ziyan olmasın diye yedim. Ama mazeret değil mis gibi wasam var dimiPoğaça yerine 1 dilim ekmekte olabilirdi güzel menü cnm
Valla evde ekmek yoktu. Çocuklara iki poğaça almış. Küçük olan yarısını yedi bende ziyan olmasın diye yedim. Ama mazeret değil mis gibi wasam var dimiama canım hiç kahvaltı istemiyo zorla attım ağzıma.
Şu kahvaltı işini es geçip sadece kahve içsem noolur yaa
İşte kendimi hep pasif görüyorum onun yüzünden. İlişkide o seven değer veren taraf ben ilgisiz. Ona üzülüyorum ben. Dışardan da hissediliyor onun çabalayıp benim bişey yapmayışım. Kendimi düzeltmeye çalışıyorum o yüzdenOh ne güzel valla isteklerini yerine getiriyor en azından cnm mutluluğunuz daim olsun :)
İşte kendimi hep pasif görüyorum onun yüzünden. İlişkide o seven değer veren taraf ben ilgisiz. Ona üzülüyorum ben. Dışardan da hissediliyor onun çabalayıp benim bişey yapmayışım. Kendimi düzeltmeye çalışıyorum o yüzden
Bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez maalesef bende öyleyimm yapamıyorum ilişkide genelde odun ben oluyorum :)
Aynen bende
Verirsin cnm free de takılsan listedesin sonuçta :)
Listedeymis gibi düşün zaten bu hafta gireriz hadi motive ol ne kaldı şurada biraz sporla eritirsin. Bu hafta kaçamak yapma sağlıklı şeylere yönel
hadi sen yaparsın kilo mu seni yenecek. Sen daha güçlüsün
Benim yaptigim hatayi sen yapma ozellikle 2. Donem yani 3-6 ay arasina dikkat et toplamda 10 kilo alirsan dogumdan sonra hepsi giderGencler gunaydin:)
Haftasonu olunca herkesler islere mi koyulmus napmis:)
Ben memleketten dondugumde 66.7flndim.annem sagolsun.bide istahimda acikti baya:) donunce zaten ufakligi ogrenmistim.suan 3.ayin icerisindeyim.68.2 falanim. Hic almasam daha iyiydi :) ama hala arkadasiniz s ve m bedene giriyor.28 29 beden kota giriyor:)
9Kiloyla kapatmayi dusunuyorum.umarim oyle olur.mide bulantisi donemlerini atlattgmda.yuruyuslere baslicam. Insallah diledigim gibi olur:)Benim yaptigim hatayi sen yapma ozellikle 2. Donem yani 3-6 ay arasina dikkat et toplamda 10 kilo alirsan dogumdan sonra hepsi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?