Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oh ne güzel valla isteklerini yerine getiriyor en azından cnm mutluluğunuz daim olsun :)

Günaydınn kızlar hadi bakalım hafta sonu rehavetine kapılmadan atlatalım şu iki günü :)

Dünkü menüm,

Saat 08,15
1 dilim tb ekmeği üzerine çikolata
1 bardak süt

Saat 10,00
1 bardak biberiyeli kayısı çayı

Saat 13,00
100 gr döner
Yarım kase yoğurt

Saat 17,00
1 kupa sade nescafe
1 torku frambuazlı çokofest çikolata

2,5 -3 litre arası su

30 dk yürüyüş
5 dk bacak hareketi
Toplam 35 dk OnDeryaa

Poğaça yerine 1 dilim ekmekte olabilirdi güzel menü cnm
Valla evde ekmek yoktu. Çocuklara iki poğaça almış. Küçük olan yarısını yedi bende ziyan olmasın diye yedim. Ama mazeret değil mis gibi wasam var dimi ama canım hiç kahvaltı istemiyo zorla attım ağzıma.
Şu kahvaltı işini es geçip sadece kahve içsem noolur yaa

Aynen kahvaltı beni de zorluyor ne yiyeceğimi bilmiyorum canım bişey de istemiyor sırf çok acıkmayayım diye süt içmeye başladım en azından şimdilik :)

Oh ne güzel valla isteklerini yerine getiriyor en azından cnm mutluluğunuz daim olsun :)
İşte kendimi hep pasif görüyorum onun yüzünden. İlişkide o seven değer veren taraf ben ilgisiz. Ona üzülüyorum ben. Dışardan da hissediliyor onun çabalayıp benim bişey yapmayışım. Kendimi düzeltmeye çalışıyorum o yüzden

Bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez maalesef bende öyleyimm yapamıyorum ilişkide genelde odun ben oluyorum :)

Bugun iki hafta aradan sonra spor yapim dedim sinirlerim bozuldu vücudumu zor kaldırdım resmen eziyet gibiydi normalde dumbell la 1 sette 20 tekrar yaparken şimdi 10 a düşürdüm. Yavaş yavaş arttırayım diğer günlerde artık.
30 dk yavaş koşu
10 dk ağırlıkla egzersiz OnDeryaa

Menümü de erkenden yazayim :)
Sabah
Peynirli otlu omlet
3-4 yk lor peyniri
Sal-dom
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
Öğle
300 ml tarçınlı süt
2 avuç yer fıstığı
Ara
2 ucgen dilim karpuz
Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
Su 3 lt

Kahvaltı 9:30
bi çatal peynir iki üç çatal tavada patates 1 yumurtanın beyazı omlet
Öğle: 15:00
Yarım ince lavaş 2 ciğerşişi ve maydonoz soğanı koydum içine. Üç köz biber yarım bardak ayran

Akşam 18:00 bi porsiyon marlenka bi expresso mocha
Spor göbek ve basen hareketleri plank hepsi 10 dk
(Çarşı pazar dolandım durdum)

Listede olunca takimi etkilerim diye vicdan yapiyorum. Free liste de tabii hic yoktan iyi ama sadece kendime sorumluluk hissediyorum

Verirsin cnm free de takılsan listedesin sonuçta :)

Sabah kalkınca bi fincan form çay içtim
Kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir
Öğle 13:30 gibi salata,4 köfte bide elim kadar bi gobit ekmek yedim
Sonrasında saat 17:00-22:00 arasında da 3 hurma,iki avuç leblebi,2 dilim kavun,kahve
Bugün renk ilk günü tatlı olarak hurma ve kavunla kapatmam mucize :)

Bugunkii menumm cokkk kotuuuuu paylasamiycammmm@Kkli_kadin 1saat spor yapildi canim
Yarin sabah sutlu kahve 3 ceviz
Igle 1 kase kisir yesillik
Aksam salata yogurt

Gencler gunaydin:)
Haftasonu olunca herkesler islere mi koyulmus napmis:)
Ben memleketten dondugumde 66.7flndim.annem sagolsun.bide istahimda acikti baya:) donunce zaten ufakligi ogrenmistim.suan 3.ayin icerisindeyim.68.2 falanim. Hic almasam daha iyiydi :) ama hala arkadasiniz s ve m bedene giriyor.28 29 beden kota giriyor:)

Kızlar günaydın dün ugrayamadım menüm

Sabah;çok az peynir,iki çatal sucuklu yumurta,domates,salatalık

Ögle;yok

Akşam;kıyma kebap,avuç içi kadar pide,ayran

Bir saat yürüyüş,5 dk eliptık,50 iç bacak hareketi

Benim yaptigim hatayi sen yapma ozellikle 2. Donem yani 3-6 ay arasina dikkat et toplamda 10 kilo alirsan dogumdan sonra hepsi gider

Benim yaptigim hatayi sen yapma ozellikle 2. Donem yani 3-6 ay arasina dikkat et toplamda 10 kilo alirsan dogumdan sonra hepsi gider
9Kiloyla kapatmayi dusunuyorum.umarim oyle olur.mide bulantisi donemlerini atlattgmda.yuruyuslere baslicam. Insallah diledigim gibi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…