en bi tatlı kaptanımOo hoşgeldinn cnm seni görmek ne güzel :)
İnşallah hayırlısı ile al kucağına yavrunu sonra aldığın kiloları veririz kız biz senle önce yeğenimiz doğsun :)
senin protein tavsiyelerinde ben 1 haftada 2-3 kilo vermiştim. bence sen başlayaiblirsin bu tavsiyelereevet ya grubu motive edicek birşeyler yapmalı yarış olur. başka gruplarla yarış olur. Kaynaşma adına da hergün biri kendinden bahseder o kişiye soru sormak isteyen sorar Yani diyet geçmişi en kilolu hali daha önce neler yaptı fayda gördüğü detokslar nasıl motive oluyor. Gözü ne zaman hangi yiyeceğe dönüyor. Ne olursa diyeti bozuyor. Sağlıklı beslenme adına tarifler vs. gibi kendinden bahsedebilir mesela .
Ayy canımm ne güzel faydalı olmuşuz birbirimize senin de sporların çok azimliydi İnsanı spor yapmaya heveslendiriyordu. Bu takım birbirine çok yardımcı oluyor. Bebeğinizi de burada gün ve gün sağlıkla mutlulukla büyüteceğiz inşallah..senin protein tavsiyelerinde ben 1 haftada 2-3 kilo vermiştim. bence sen başlayaiblirsin bu tavsiyelere
Ikili gruplar halinde yaris yapalimmm cuma baslayalim bir dahaki cumaya kadarrrr cok guzel olur bir ara telli ogullari filan yapiyodukk oda iyiydiiii
evet ya grubu motive edicek birşeyler yapmalı yarış olur. başka gruplarla yarış olur. Kaynaşma adına da hergün biri kendinden bahseder o kişiye soru sormak isteyen sorar Yani diyet geçmişi en kilolu hali daha önce neler yaptı fayda gördüğü detokslar nasıl motive oluyor. Gözü ne zaman hangi yiyeceğe dönüyor. Ne olursa diyeti bozuyor. Sağlıklı beslenme adına tarifler vs. gibi kendinden bahsedebilir mesela .
Selam kizlar dün arkadaslarimda kaldim hala ordayim malesef tartilamadim. Ama dün bende ipin ucunu kaçırdım malesef. Cumaya kadar sıkıyorum kemerlerimotivasyonum çok düşük bir türlü adapte olamıyorum
Kilom71.8 gorunce mutlu oldum ama sebebi aslinda dun ishal olmam ama olsun
Ben de bugun guzel basladim. Insallah iyi devam ederim. Cuma ya gore +1.5 kg muhtemelen bol odem. Bu hafta kasacagim cumaya kadar sifir kacamak. Ayrica her gun 100 mekik, 50 squat, en az 20 dk da eliptik.
Bu da burada yazili dursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?