Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menüleri yazmayayım pek menü gibi değildi çünkü sporlarım;

Cumartesi
30 dk yürüyüş
15 dk egzersiz = 45 dk

Pazar
Havuza gittik 7 saat ordaydık ama 3 saat yüzmüşümdür
30 dk mezdeke halay zıplama falan(gelin hamamı vardı bizde onlarla coştuk )
Toplam 180 dk @Kkli_kadin

Bugünkü kilom sabit aslında görünce bir şok olmadım değil kaçamaklarım olduğu için ama ben hep kaçamakları gündüz yapıp akşam yemedim en geç 16da yeme işim bitmişti galiba bunun etkisi oldu :)

Ama bu sabahta kötü bişey yaptım motive gidince kardeşim sabah sıcak sıcak poğaça getirmiş bir kaç tane ağzıma attım şimdi pişmanım zaten 2 gün yaptım bugün yapmam dedim ama yedimmmmm ama tek güzel etkisi beni bayağı susattı iç iç geçmiyor :)

Evet arkadaşlar bu zamana kadar yeri geldik hata yaptık nefsimize yenildik yeri geldi bıktık kendimizi bıraktık ama bugün yepisyeniii bir sayfa açma vakti hepimize motive edecek bişeyler bulalım takımca benim aklımda olan bir kaç şey yazayım sizde fikirlerinizi belirtinn :)

1-Menü yazıp çıkmak yerine diğer arkadaşların menülerine bildiğimiz kadarı ile yorum yaparsak hem sohbet etmiş oluruz hem doğru bildiğimiz yanlışları ya da yanlış bildiğimiz doğruları öğrenmiş oluruz
2-Hergün en az 5 dk da olsa spor yapalım grupçada sporlar aktive edebiliriz hepimizin yapacağı
3-Kendi aramızda,2li takım olarak 2li grup olarak ya da diğer ttakımlarla yarışma
4-Haftanın derecesini alana 2 kaçamak ödülü
5-Her hafta bir gün kendimize ödül günü (cuma günleri olabilir ya da pazar çünkü herkes ailesiyle bişeyler yapmak istiyor)
6-Burası diyet grubu olabilir ama günlük hayatımızdan da öğrenmek istediğiniz sormak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz ki kaynaşalımm illa birbirimizi yüz yüze tanımamız gerekmez ama her türlü destek oluruz
7-Günde en az 5 msj yazılacak kii kaynaşma ortamı olsun

Aklıma gelenler şimdilik bunlar hadi bakalım kızlar biraz kendimize çeki düzen verelim istediğini giymek isteyen her istediğini yiyemez değil mi sadece biraz emek verip sonra meyvesini yiyeceksiniz şimdi toparlanma vaktii :)

C Ciftligininhanimi
Vasfiyeteyzeniz
chentiq
@olvidos
@Gencanne68
F fahriyeaba
T tudeel
@Kkli_kadin
20_KELEBEK
Sismaniye

Masallahhh kilo veren bacilarimi tebrik ediyorummm
Benim gibi artida olanlar sikinti yokkkkk devammmm ver2cez bu kilolari
B3n vumaya gore +300gramimmm sporrr baslasinnn 1 saat evde vucut calisicam 1 saatte firsat bulursam yuriycemm

Ikili gruplar halinde yaris yapalimmm cuma baslayalim bir dahaki cumaya kadarrrr cok guzel olur bir ara telli ogullari filan yapiyodukk oda iyiydiiii

evet ya grubu motive edicek birşeyler yapmalı yarış olur. başka gruplarla yarış olur. Kaynaşma adına da hergün biri kendinden bahseder o kişiye soru sormak isteyen sorar Yani diyet geçmişi en kilolu hali daha önce neler yaptı fayda gördüğü detokslar nasıl motive oluyor. Gözü ne zaman hangi yiyeceğe dönüyor. Ne olursa diyeti bozuyor. Sağlıklı beslenme adına tarifler vs. gibi kendinden bahsedebilir mesela .

senin protein tavsiyelerinde ben 1 haftada 2-3 kilo vermiştim. bence sen başlayaiblirsin bu tavsiyelere

Selam kizlar dün arkadaslarimda kaldim hala ordayim malesef tartilamadim. Ama dün bende ipin ucunu kaçırdım malesef. Cumaya kadar sıkıyorum kemerleri motivasyonum çok düşük bir türlü adapte olamıyorum

senin protein tavsiyelerinde ben 1 haftada 2-3 kilo vermiştim. bence sen başlayaiblirsin bu tavsiyelere
Ayy canımm ne güzel faydalı olmuşuz birbirimize senin de sporların çok azimliydi İnsanı spor yapmaya heveslendiriyordu. Bu takım birbirine çok yardımcı oluyor. Bebeğinizi de burada gün ve gün sağlıkla mutlulukla büyüteceğiz inşallah..

Ben de bugun guzel basladim. Insallah iyi devam ederim. Cuma ya gore +1.5 kg muhtemelen bol odem. Bu hafta kasacagim cumaya kadar sifir kacamak. Ayrica her gun 100 mekik, 50 squat, en az 20 dk da eliptik.
Bu da burada yazili dursun :)

Evet mantıklı cnm aslında olabilir :)
Yarışmaya hep birlkikte karar veririz ben yanıma notları alayım perşembe konuşur cuma başlarız tam anlamıyla :)

Selam kizlar dün arkadaslarimda kaldim hala ordayim malesef tartilamadim. Ama dün bende ipin ucunu kaçırdım malesef. Cumaya kadar sıkıyorum kemerleri motivasyonum çok düşük bir türlü adapte olamıyorum

Bu hafta düşürmüyoruz mativasyonu hepimiz geri kazanıcaz ama bunun için katılım şart az katılım yapanları uyaracağım 5 msj dışına çıkan olursa da uyarıcam hani bir gün işi olur yazamaz anlarım ama ikinci gün mutlaka 5ten fazla msj istiyorum cumadan sonra msjları da sayacam haftada en az 35 msjın altına düşen olursa ona da güle güle deriz :)

Ben de bugun guzel basladim. Insallah iyi devam ederim. Cuma ya gore +1.5 kg muhtemelen bol odem. Bu hafta kasacagim cumaya kadar sifir kacamak. Ayrica her gun 100 mekik, 50 squat, en az 20 dk da eliptik.
Bu da burada yazili dursun :)

Hadi bakalım inşallah cnm :)

Selammm ne güzel sayfalar ilerlemiş yeni isimler var. Bi selam vermek istedim sabırsızlıkla bekliyorum kızımı kucağıma almayı ve aranıza dönmeyi :) umarım 2 çocuklu hayat herkesin bahsettiği kadar zor değildir. Kilo veren hedefe yaklaşan tüüüm 3. Takım üyelerine tebrikler8.6 kilo aldım bu arada ama 77 ile hamile kalınca... herkese kolaylıklar bol eksili ve enerjik günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…