Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

9Kiloyla kapatmayi dusunuyorum.umarim oyle olur.mide bulantisi donemlerini atlattgmda.yuruyuslere baslicam. Insallah diledigim gibi olur:)
Seni görmek ne güzel :))
Sağlıkla kucağına al inşallah. Kiloyu kafana takma sağlığınıza odaklan. Zira ilk hamileliğimde 30 kg aldım bebek 3700 doğdu ikinci de 8 kg aldım bebek 4.250 doğdu. Sağlıklı güzel geçti ikincisi. Çünkü hareket ettim. İlkinde yaptığım hataları yapmadım.
Takımımızın bebişi yaa çok heyecanlı değilmi

Yaaa cok tatlisin kiz sen. Nasil duygulandim sen boyle yazinca. Cok tesekkur ederim
Bakalim elimden geldigince bakmaya clsiyorum.insallah basariliyimdir canim:)))

Selam kızlarrrr

Evime kavustum şükür dün perdelerin ve dolaplarım geldi

Şimdi koliler beni bekliyor bu hafta yerleşme telaşı geçicek

Evde hala elektirik yok yarın açılacak

Bana bir hafta daha müsade edin sonra sizlerleyim

Zerosima cnm tüm yetki sende yeni üye alabilirsin
Ve katılım sorunu olanları takımdan uzaklaştırabilirsin

Kizlarrrrrrrr 2 gundur diyettt miyet yalan olduuu acill destekk tam destek istiyorummmm bu cumayaaa az

Ben de cok fenayim bugun diyeti birak normal bile beslenemedim. Halbuki bu hafta sonunda listeye girebilmeyi umut ediyordum

Kizlarrrrrrrr 2 gundur diyettt miyet yalan olduuu acill destekk tam destek istiyorummmm bu cumayaaa az

Ben de cok fenayim bugun diyeti birak normal bile beslenemedim. Halbuki bu hafta sonunda listeye girebilmeyi umut ediyordum

Aa bu ne böyle bak aldırmayın elime oklavayı...

Ahanda geldim. Kim o bir bir lokmları mideye indiren. İsim verin bana çabuk bakiimm

F fahriyeaba Sismaniye ikinize de 50 mekik 2 dk plank (1 yap dinlen 1 daha)ceza kestim hadi atlatmayın beni bekliyorum
İtiraz kabul edilmiyor. Çok saldınız.
@chentiq sende yazmıyorsun ama düzene soktun mu menüleri naaptın.

OnDeryaa i kadar yorgunumki dun sporu fazla abartmisim her yerimmm agriyorbkizlar b3n netten surekli yeni videoolar bulup spor yapiyorummm dunki harekwtler kaslarimiii cok calistirdi jeral mahvaoldummm ama yarinn yeni bir gunn ve ben 10 gunde 2kg vermek icinnn siki bir kampa giriyorummm sadece saglikli beslenicem insalllahhhh

Tmm canim yapicam

Ama tatil dönüşü de aynı şeyi söyledin. Sporlarını aksatmıyorsun farkındayım. Ama itiraf ediyorum bir kaçamak yapınca ipin ucu bende de kaçıyor. Ama tadına bile bakmayıp inat edince oluyo bu iş

Ya zatennnn b3n evimdenn ciktimmi tamammm donusude 1 aya anca eski duzenime donuyorummm offffff

Günaydın kızlar
hafta sonu çok karışık beslendim. Eşimin memlekette idik. Çok çok abartmadım ama tadımlık yediklerim de var. Çok fazla da hareket ettim aslında. Ama bu sabah cumaya göre artı çıktım. Bugün yeniden düzene başlıyorum. Akşam spora gidiyorum.

Günaydın takımımın azimli güzel hatunları

9Kiloyla kapatmayi dusunuyorum.umarim oyle olur.mide bulantisi donemlerini atlattgmda.yuruyuslere baslicam. Insallah diledigim gibi olur:)

Oo hoşgeldinn cnm seni görmek ne güzel :)

İnşallah hayırlısı ile al kucağına yavrunu sonra aldığın kiloları veririz kız biz senle önce yeğenimiz doğsun :)

Allah yardımcın olsun cnm kolay gelsin :)
Merak etme buralardayım ben bekleriz seni

Günaydınn arkadaşlar bende şu iki gün kaçamak falan yaptım ama bir o kadar da harteketliydimm

Ben son 4 gündür akşam yemeği yemiyorum. 16-17'de öğleni yiyip suyuyla devam ediyorum. Ama normal yiyorum. Evdeki yemeklerden. Sanırım etkili oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…