Seni görmek ne güzel :))9Kiloyla kapatmayi dusunuyorum.umarim oyle olur.mide bulantisi donemlerini atlattgmda.yuruyuslere baslicam. Insallah diledigim gibi olur:)
Yaaa cok tatlisin kiz sen. Nasil duygulandim sen boyle yazinca. Cok tesekkur ederimSeni görmek ne güzel :))
Sağlıkla kucağına al inşallah. Kiloyu kafana takma sağlığınıza odaklan. Zira ilk hamileliğimde 30 kg aldım bebek 3700 doğdu ikinci de 8 kg aldım bebek 4.250 doğdu. Sağlıklı güzel geçti ikincisi. Çünkü hareket ettim. İlkinde yaptığım hataları yapmadım.
Takımımızın bebişi yaa çok heyecanlı değilmi
Kizlarrrrrrrr 2 gundur diyettt miyet yalan olduuu acill destekk tam destek istiyorummmm bu cumayaaa az
Ben de cok fenayim bugun diyeti birak normal bile beslenemedim. Halbuki bu hafta sonunda listeye girebilmeyi umut ediyordum
Tmm canim yapicamAa bu ne böyle bak aldırmayın elime oklavayı...
Ahanda geldim. Kim o bir bir lokmları mideye indiren. İsim verin bana çabuk bakiimm
F fahriyeabaSismaniye ikinize de 50 mekik 2 dk plank (1 yap dinlen 1 daha)ceza kestim hadi atlatmayın beni bekliyorum
İtiraz kabul edilmiyor. Çok saldınız.
@chentiq sende yazmıyorsun ama düzene soktun mu menüleri naaptın.
Ama tatil dönüşü de aynı şeyi söyledin. Sporlarını aksatmıyorsun farkındayım. Ama itiraf ediyorum bir kaçamak yapınca ipin ucu bende de kaçıyor. Ama tadına bile bakmayıp inat edince oluyo bu işOnDeryaa i kadar yorgunumki dun sporu fazla abartmisim her yerimmm agriyorbkizlar b3n netten surekli yeni videoolar bulup spor yapiyorummm dunki harekwtler kaslarimiii cok calistirdi jeral mahvaoldummm ama yarinn yeni bir gunn ve ben 10 gunde 2kg vermek icinnn siki bir kampa giriyorummm sadece saglikli beslenicem insalllahhhh
Ya zatennnn b3n evimdenn ciktimmi tamammm donusude 1 aya anca eski duzenime donuyorummm offffffAma tatil dönüşü de aynı şeyi söyledin. Sporlarını aksatmıyorsun farkındayım. Ama itiraf ediyorum bir kaçamak yapınca ipin ucu bende de kaçıyor. Ama tadına bile bakmayıp inat edince oluyo bu iş
9Kiloyla kapatmayi dusunuyorum.umarim oyle olur.mide bulantisi donemlerini atlattgmda.yuruyuslere baslicam. Insallah diledigim gibi olur:)
Selam kızlarrrr
Evime kavustum şükür dün perdelerin ve dolaplarım geldi
Şimdi koliler beni bekliyor bu hafta yerleşme telaşı geçicek
Evde hala elektirik yok yarın açılacak
Bana bir hafta daha müsade edin sonra sizlerleyim
Zerosima cnm tüm yetki sende yeni üye alabilirsin
Ve katılım sorunu olanları takımdan uzaklaştırabilirsin
Kizlarrrrrrrr 2 gundur diyettt miyet yalan olduuu acill destekk tam destek istiyorummmm bu cumayaaa az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?