- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Canım oluyor öyle bazen zararın neresinden dönersen kardır. Beyin olarak hazır olmazsan bu iş zor oluyor zaten. Birde sıkılıyor insan diyet modundan sürekli birileri birşeyler yiyor olmalarına inat et Ben öyle yapıyorum. eminim en kısa sürede sende diyet değil saplıklı yiyecekler yiceksin.Ben daha 2 hafta listeye giremem heralde.
Cok salagim ya
Ne oluyor yesem de yemesem de tuvalete gidiyor iste.
Listeye girmeden menu paylasimi yapmamaya karar verdim
Ama yine degisen bi sey olmadi
Ha birde canım. Canının istediğini sağlıklı şeylerle karşılayabilirsin. Canım tatlı istediğinde meyve yiyorum ben. daha önceden hurma atıyordum ağzıma Cips falan istediğinde ise ki çoktandır istemiyor. Şu special k lar var ya atıştırmalık yapıyordum.Ben daha 2 hafta listeye giremem heralde.
Cok salagim ya
Ne oluyor yesem de yemesem de tuvalete gidiyor iste.
Listeye girmeden menu paylasimi yapmamaya karar verdim
Ama yine degisen bi sey olmadi
Menü mükemmel afiyet olsungünaydınlar
sabah aynı kahvaltım
peynir ekmek salatalık yeşil biber
1 parça kaşar peynir ilava
Öğle
6 yk taze fasulye
1 kepçe kadar yoğurt
Ara
150 gr yoğurt
2 ceviz
Maden suyu
türk kahvesi
Akşam
150 gr ton balığı ile salata
2 dilim karpuz
3 lt su
45 dk yürüyüş
45 dk eliptik
30 dk fitnes
OnDeryaa @chentiq
Ben de sagliksiz abur cubur yemiyorum ama miktarlar cok fazla.Ha birde canım. Canının istediğini sağlıklı şeylerle karşılayabilirsin. Canım tatlı istediğinde meyve yiyorum ben. daha önceden hurma atıyordum ağzıma Cips falan istediğinde ise ki çoktandır istemiyor. Şu special k lar var ya atıştırmalık yapıyordum.
Akşam yemeği fazla kaçırmamak için ise iş yerinde çayın yanına 4-5 bazen 2-3 ceviz yiyorum.
Kizlar iglumco k hasta gece hic uyumadim simdi dra giturycem idrar yollari enfeksiyonlu heralde cis yapamiyor kan geliyor pipisinden dua edin
Gecmis olsun, allah sifa versin canimKizlar iglumco k hasta gece hic uyumadim simdi dra giturycem idrar yollari enfeksiyonlu heralde cis yapamiyor kan geliyor pipisinden dua edin
Sebwbini bilmiyom da yarim saat sonra tahlil sonucu cikacak bakalimm cisi geliyor ama yapamiyor zorlayincada 1 2 damla kan geldi
Çok geçmiş olsun insallah hemen iyileşirKizlar iglumco k hasta gece hic uyumadim simdi dra giturycem idrar yollari enfeksiyonlu heralde cis yapamiyor kan geliyor pipisinden dua edin
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versınKizlar iglumco k hasta gece hic uyumadim simdi dra giturycem idrar yollari enfeksiyonlu heralde cis yapamiyor kan geliyor pipisinden dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?