Gecmis olsun gecenlerde bende ishal olmustum tartida baya farkediyo ama giden su aslinda bol su icmeyi ihmal etmeMerhabalar çok boşluyorsunuz Ceylan fahriyeaba kızlar devam asılın ha gayret. Bu arada hangi yoğurt diyetini yapıcaksınuz içinde sadece yoğurt olan mı yoksa patetes olan mı?
Ben fena yiyorum kaynanamda ama mutlu olduğum tarafı ise fena halde ishalim su içsem tuvalete koşuyorum. Kaynanam çok endişeleniyor ama ben çok mutluyum. Habire ilaç iç diye baskı yapsa da iyi gidiyor şuan. Akşam yemeği yemiyorum iki gündür üstüne ishal de var koruyorumdur diye düşünüyorum. Tartı Yok eczane henüz göremedim etrafta. Bugün markete filan da gittim ama bulamadım. Zaten listede değilim ama alışkanlık olmuş günde 30 kez tartılırken şimdi bi boşluğa düştüm :)))
Karın ağrımla aşırı Diyarbakır sıcağından hepinizi öperim efenim.
Aaa bu arada eşimin işinde problem çıkmış uçak pazar günüymüş kalmamız bi hafta daha uzadı. Ben kendimi atayım en iyisi. Naapcam buralarda of offf.
Sal dom cok sevdim bunu:) menun cok guzelIyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim peynir
Sal-dom
Ara 1 kuru hurma
1 ck fıstık ezmesi
Ara
1 sb yoğurt
Bi kaç dilim karpuz
Akşam
7 yk kuru fasulye
1 kase yoğurt
Salata
Su 2.5 lt
Hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu :)) İkinizde çok güzel kilolar verirsiniz umarımTamam canım yarın başlayalım
Geçmiş olsun cnm Değişik yemeklerden olmuştur muhtemelen birde sıcak olunca. Kilonu nasıl buldular zayıflamışsın dediler mi :)))Merhabalar çok boşluyorsunuz Ceylan fahriyeaba kızlar devam asılın ha gayret. Bu arada hangi yoğurt diyetini yapıcaksınuz içinde sadece yoğurt olan mı yoksa patetes olan mı?
Ben fena yiyorum kaynanamda ama mutlu olduğum tarafı ise fena halde ishalim su içsem tuvalete koşuyorum. Kaynanam çok endişeleniyor ama ben çok mutluyum. Habire ilaç iç diye baskı yapsa da iyi gidiyor şuan. Akşam yemeği yemiyorum iki gündür üstüne ishal de var koruyorumdur diye düşünüyorum. Tartı Yok eczane henüz göremedim etrafta. Bugün markete filan da gittim ama bulamadım. Zaten listede değilim ama alışkanlık olmuş günde 30 kez tartılırken şimdi bi boşluğa düştüm :)))
Aaa bu arada eşimin işinde problem çıkmış uçak pazar günüymüş kalmamız bi hafta daha uzadı. Ben kendimi atayım en iyisi. Naapcam buralarda of offf.
SalatalıkSal dom cok sevdim bunu:) menun cok guzel
Canim bi hırsla yapmam lazım en azından 72 71 igörmek istiyorum bu 3 hafta sonunda yeğenimi istemeye gelecekler aynı gün yüzükler takılacak güzel olmam lazım o gün eylül 10 na kadar bu rakamları görebilirim sanırım haftada 1 kilo versem 72 yi görürüm şuan regl dönemindeyim ödem tuttumu vücudum bilmiyorum tartılmak istemiyorum. Seneye de düğün olur o zaman daha çıtır olucam inşallahMerhabalar çok boşluyorsunuz Ceylan fahriyeaba kızlar devam asılın ha gayret. Bu arada hangi yoğurt diyetini yapıcaksınuz içinde sadece yoğurt olan mı yoksa patetes olan mı?
İnşallah canim sonucu bende merak ediyorumHadi bakalım merakla bekliyorum sonucu :)) İkinizde çok güzel kilolar verirsiniz umarım
Evet herkes çok beğendi kilomuGeçmiş olsun cnm Değişik yemeklerden olmuştur muhtemelen birde sıcak olunca. Kilonu nasıl buldular zayıflamışsın dediler mi :)))
Hırsını kaybetme ne olur. Bütün arkadaşlarımın zayıflamasını istiyorum yaaCanim bi hırsla yapmam lazım en azından 72 71 igörmek istiyorum bu 3 hafta sonunda yeğenimi istemeye gelecekler aynı gün yüzükler takılacak güzel olmam lazım o gün eylül 10 na kadar bu rakamları görebilirim sanırım haftada 1 kilo versem 72 yi görürüm şuan regl dönemindeyim ödem tuttumu vücudum bilmiyorum tartılmak istemiyorum. Seneye de düğün olur o zaman daha çıtır olucam inşallah
oyy baklavaya karşı soda içiyorum.
Akşam da kızımla kek yaptık ona karşı salatalık yemiştim...
Şu diyet bitseydide korumaya geçseydim.
bugünde neşeli kurabiye yapıcakmışız kızım öyle diyor.
F fahriyeaba yi bilemem ama ben kazanıcam hemde regl olmama rağmen hemde ağrıdan yerlerde surunmeme rağmen Allahın izniyle bu hafta 73 u ucundan da olsa gorucem 75.4 den inicem. F fahriyeaba senin meydan okuyusunu görelim bide :))Selamlar kızlar
OnDeryaa sevindim cnm şok oldular demi seni görünce :)
cylnslymn ve F fahriyeaba hadi bakalım kim kazanacak :)
20_KELEBEK menün her zaman ki gibi güzel cnm
@olvidos senin de menün güzel cnm
İnşallah kaybetmem canım artık diyet yapmaktan sıkıldım ama yediğim zamanda mutsuz olduğumu gördüm mutlu olmak için farkındaysanız hayatımdaki herşeyi değiştiriyorum tabi ben ilk kocadan başladım hayatımdan çıkarıyorum bu arada da vücudumdaki yağlardan kurtuluyorum artık yeni güzel bi hayatım olsun istiyorum bunun için ne yapılacaksa yapıcam hatta iş bulamazsam tekrar üniversite okumayı bile düşünüyorum Rabbim hayatta herkese doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah ben herseyde Rabbim sığınıyorum Rabbim bana kefil olduktan sonra yaparım evelallahEvet herkes çok beğendi kilomu
Hırsını kaybetme ne olur. Bütün arkadaşlarımın zayıflamasını istiyorum yaa
10 gün erken regl oldum. Felaket sancım vardı kıvrandım durdum. Bide görümce elti filan geldi 75 kg patlıcan içini oyup ipe dizdik şimdi bitti. Bunlar kafayı yemiş yaa. Güya bu sene az almışlar. 100-150 kg alıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?