Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkesd gunaydin menumu yazayim bebek duruyorken
Sabah
1 sahanda yumurta
1kk peynir 4 zeytin sal dom
Ara
1 elma
Ara
Sade turk kahvesi 10 badem
Aksam
2.5 kepce mercimek corba
Salata
3 lt su
Spor 1 saat yuruyus

Gecmis olsun gecenlerde bende ishal olmustum tartida baya farkediyo ama giden su aslinda bol su icmeyi ihmal etme

günaydın kızlar
menüm
sabah 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yeşil biber

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Bir dilim rulo köfte
1 yk patates püresi
1 kepçe cacık

Ara

150 gr yoğurt

Akşam
Biraz salata
Haşlanmış baharatlanmış kırmızı et

Ara
1 dilim salatalık

su 3,5 lt
spor 45 dk yürüyüş
30 dk fitnes

Geçmiş olsun cnm Değişik yemeklerden olmuştur muhtemelen birde sıcak olunca. Kilonu nasıl buldular zayıflamışsın dediler mi :)))

Canim bi hırsla yapmam lazım en azından 72 71 igörmek istiyorum bu 3 hafta sonunda yeğenimi istemeye gelecekler aynı gün yüzükler takılacak güzel olmam lazım o gün eylül 10 na kadar bu rakamları görebilirim sanırım haftada 1 kilo versem 72 yi görürüm şuan regl dönemindeyim ödem tuttumu vücudum bilmiyorum tartılmak istemiyorum. Seneye de düğün olur o zaman daha çıtır olucam inşallah

Geçmiş olsun cnm Değişik yemeklerden olmuştur muhtemelen birde sıcak olunca. Kilonu nasıl buldular zayıflamışsın dediler mi :)))
Evet herkes çok beğendi kilomu
Hırsını kaybetme ne olur. Bütün arkadaşlarımın zayıflamasını istiyorum yaa

10 gün erken regl oldum. Felaket sancım vardı kıvrandım durdum. Bide görümce elti filan geldi 75 kg patlıcan içini oyup ipe dizdik şimdi bitti. Bunlar kafayı yemiş yaa. Güya bu sene az almışlar. 100-150 kg alıyorlarmış

İnşallah kaybetmem canım artık diyet yapmaktan sıkıldım ama yediğim zamanda mutsuz olduğumu gördüm mutlu olmak için farkındaysanız hayatımdaki herşeyi değiştiriyorum tabi ben ilk kocadan başladım hayatımdan çıkarıyorum bu arada da vücudumdaki yağlardan kurtuluyorum artık yeni güzel bi hayatım olsun istiyorum bunun için ne yapılacaksa yapıcam hatta iş bulamazsam tekrar üniversite okumayı bile düşünüyorum Rabbim hayatta herkese doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah ben herseyde Rabbim sığınıyorum Rabbim bana kefil olduktan sonra yaparım evelallah

@kkli_kadın bu arada bütün patlıcanları almışsınız bizi de düşünseydiniz. Ne yani 1 kg patlıcan almaya size mi gelelim arkadaşım ayıp ama :) zayifladiktan sonra senden bol acılı kuru patlıcan dolmasi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…