Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oyy baklavaya karşı soda içiyorum.
Akşam da kızımla kek yaptık ona karşı salatalık yemiştim...
Şu diyet bitseydide korumaya geçseydim.
Çok güzelmiş canim keke karşı salatalık tatları aynı zaten bende içli köfteye karşı yoğurt yicem nasipse Allah im ya her insan en azından hayatında 1 defa diyet nedir görsün nasıl bişeyle başa çıkmaya çalıştığımızı görüp bizi anlasınlar ya nelerle sınanıyoruz kızlar biz böyle kimse farkında değil :)

Çok geçmiş olsun. Hava beslenme değişince vücut şaşırdı galiba dikkat et kendine diyete elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum ama misafirlerimiz var ne yazik ki buraya pek vakit ayıramıyorum

Herkesd gunaydin menumu yazayim bebek duruyorken
Sabah
1 sahanda yumurta
1kk peynir 4 zeytin sal dom
Ara
1 elma
Ara
Sade turk kahvesi 10 badem
Aksam
2.5 kepce mercimek corba
Salata
3 lt su
Spor 1 saat yuruyus

Menüler çok güzel afiyet olsun :)

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
2 haş yumurta
1 dilim peynir
Sal-dom-biber
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 kuru hurma
1 tk fıstık ezmesi
Ara
1 şeftali
3 yk yoğurt
2 salatalık
Akşam
3 köfte
1 kase yoğurt
Salata
Su 2.5 lt

hakkında hayırlısı canım

Kaynanamın kız ben napiim kurutmalığı hayatta uğraşmam. Yemem daha iyi be. O ne öyle hasta hasta sabahtan beri öldüm 6 kişiydik allahtan yoksa hepsi bana kalırdı kesin sinir krizleri geçirirdim

Ah benim kaynanam 1 taneydi valla kendisi yapardı bide gel kızım sana öğreteyim derdi. O kadar patlıcanı kaynanan ne yapacak kız size vermeyecek mi? 75 kilo patlıcanı tek yicek deme bana

Ah benim kaynanam 1 taneydi valla kendisi yapardı bide gel kızım sana öğreteyim derdi. O kadar patlıcanı kaynanan ne yapacak kız size vermeyecek mi? 75 kilo patlıcanı tek yicek deme bana
Onun biricik kızları var bide yaltakçı bi gelini var. Bize de bi pişirimlik verir sağolsun. Geçen sene ve önceki sene verdiği halâ duruyo. Kurtlandılar.
Anlıyorsun seve seve verse seve seve yapıcan ama olmuyo işte bende pişirip yiyemedim bunca zaman.kurtlandılar

günaydınlar
sabah aynı kahvaltım
peynir ekmek salatalık yeşil biber
1 parça kaşar peynir ilava

Öğle
6 yk taze fasulye
1 kepçe kadar yoğurt

Ara
150 gr yoğurt
2 ceviz

Maden suyu
türk kahvesi

Akşam
150 gr ton balığı ile salata
2 dilim karpuz

3 lt su

45 dk yürüyüş
45 dk eliptik
30 dk fitnes
OnDeryaa chentiq

kimsecikler uğramaz oldu buralara (
İyiki bi tatile gittim(hapise desem daha doğru ya )
Hepiniz boşladınız. Yazın diyet olmuyo ama yaa siz de haklısınız ama ideallerimiz için o incecik elbiseler için yapıcaz bunu dimi. Haydi kızlar herkes şuan ki durumundan bi cümle yazsın bakalım. Maksat muhabbet olsun

Kendim kaşındım hava değişikliği olur dedim kalktım geldim buralara bidaha mı tövbeeee sıkıntıdan patlıyorum kaynana evinde tatil mi olur. Aklıma tüküreyim

valla bu hafta diyet kaçamaksız geçiyor. Ama bazen aç bi gofret ye diyorum kendime ama yemiyorum. Bu hafta listeye gireceğim sanırım öyle ki sabah izne çıktığım kilomdan +100 gr fazla cumaya kadar gider ödem vs olmazsa listeye gircem diye nasıl sıkıyorum kendimi anlatamam Girince koyvermem sanırım.

Ben daha 2 hafta listeye giremem heralde.
Cok salagim ya
Ne oluyor yesem de yemesem de tuvalete gidiyor iste.

Listeye girmeden menu paylasimi yapmamaya karar verdim
Ama yine degisen bi sey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…