Çok güzelmiş canim keke karşı salatalık tatları aynı zatenoyy baklavaya karşı soda içiyorum.
Akşam da kızımla kek yaptık ona karşı salatalık yemiştim...
Şu diyet bitseydide korumaya geçseydim.
Çok geçmiş olsun. Hava beslenme değişince vücut şaşırdı galiba dikkat et kendineMerhabalar çok boşluyorsunuz Ceylan fahriyeaba kızlar devam asılın ha gayret. Bu arada hangi yoğurt diyetini yapıcaksınuz içinde sadece yoğurt olan mı yoksa patetes olan mı?
Ben fena yiyorum kaynanamda ama mutlu olduğum tarafı ise fena halde ishalim su içsem tuvalete koşuyorum. Kaynanam çok endişeleniyor ama ben çok mutluyum. Habire ilaç iç diye baskı yapsa da iyi gidiyor şuan. Akşam yemeği yemiyorum iki gündür üstüne ishal de var koruyorumdur diye düşünüyorum. Tartı Yok eczane henüz göremedim etrafta. Bugün markete filan da gittim ama bulamadım. Zaten listede değilim ama alışkanlık olmuş günde 30 kez tartılırken şimdi bi boşluğa düştüm :)))
Karın ağrımla aşırı Diyarbakır sıcağından hepinizi öperim efenim.
Aaa bu arada eşimin işinde problem çıkmış uçak pazar günüymüş kalmamız bi hafta daha uzadı. Ben kendimi atayım en iyisi. Naapcam buralarda of offf.
Herkesd gunaydin menumu yazayim bebek duruyorken
Sabah
1 sahanda yumurta
1kk peynir 4 zeytin sal dom
Ara
1 elma
Ara
Sade turk kahvesi 10 badem
Aksam
2.5 kepce mercimek corba
Salata
3 lt su
Spor 1 saat yuruyus
Menüler çok güzel afiyet olsun :)günaydın kızlar
menüm
sabah 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yeşil biber
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Bir dilim rulo köfte
1 yk patates püresi
1 kepçe cacık
Ara
150 gr yoğurt
Akşam
Biraz salata
Haşlanmış baharatlanmış kırmızı et
Ara
1 dilim salatalık
su 3,5 lt
spor 45 dk yürüyüş
30 dk fitnes
İnşallah kaybetmem canım artık diyet yapmaktan sıkıldım ama yediğim zamanda mutsuz olduğumu gördüm mutlu olmak için farkındaysanız hayatımdaki herşeyi değiştiriyorum tabi ben ilk kocadan başladım hayatımdan çıkarıyorum bu arada da vücudumdaki yağlardan kurtuluyorum artık yeni güzel bi hayatım olsun istiyorum bunun için ne yapılacaksa yapıcam hatta iş bulamazsam tekrar üniversite okumayı bile düşünüyorum Rabbim hayatta herkese doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah ben herseyde Rabbim sığınıyorum Rabbim bana kefil olduktan sonra yaparım evelallah
Kaynanamın kız ben napiim kurutmalığı@kkli_kadın bu arada bütün patlıcanları almışsınız bizi de düşünseydiniz. Ne yani 1 kg patlıcan almaya size mi gelelim arkadaşım ayıp ama :) zayifladiktan sonra senden bol acılı kuru patlıcan dolmasi istiyorum
Ah benim kaynanam 1 taneydi valla kendisi yapardı bide gel kızım sana öğreteyim derdi. O kadar patlıcanı kaynanan ne yapacak kız size vermeyecek mi? 75 kilo patlıcanı tek yicek deme banahakkında hayırlısı canım
Kaynanamın kız ben napiim kurutmalığıhayatta uğraşmam. Yemem daha iyi be. O ne öyle hasta hasta sabahtan beri öldüm 6 kişiydik allahtan yoksa hepsi bana kalırdı kesin sinir krizleri geçirirdim
Canim nasıl oldu beğendin mi resim at bizde gorelimKizlar ben saclarimi kestim
6 numaraya vurdum makinaylaCanim nasıl oldu beğendin mi resim at bizde gorelim
Birgün bende yapacam aynısını:)sıhatler olsun cnm6 numaraya vurdum makinayla
fena degil ama esimin zulmunden korkuyorum dogrusu
Sagol canimBirgün bende yapacam aynısını:)sıhatler olsun cnm
Onun biricik kızları var bide yaltakçı bi gelini var. Bize de bi pişirimlik verir sağolsun. Geçen sene ve önceki sene verdiği halâ duruyo. Kurtlandılar.Ah benim kaynanam 1 taneydi valla kendisi yapardı bide gel kızım sana öğreteyim derdi. O kadar patlıcanı kaynanan ne yapacak kız size vermeyecek mi? 75 kilo patlıcanı tek yicek deme bana
İyiki bi tatile gittim(hapise desem daha doğru yakimsecikler uğramaz oldu buralara(
Ben daha 2 hafta listeye giremem heralde.valla bu hafta diyet kaçamaksız geçiyor. Ama bazen aç bi gofret ye diyorum kendime ama yemiyorum. Bu hafta listeye gireceğim sanırım öyle ki sabah izne çıktığım kilomdan +100 gr fazla cumaya kadar gider ödem vs olmazsa listeye gircem diye nasıl sıkıyorum kendimi anlatamam Girince koyvermem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?