Yok mahvoldum ya toparlanamiyorumSen hala giremedin mi çok bişey yoktu canım hadi gayret
İyiym cnm sen nasılsın:)hiç bu kadar kilo verememiştim inan ki çok mutluyum bu ara
kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. Beslenmem düzensiz kaçamak yapmıyorum . Zaten istah falan kalmadı ama çok yoğun geçiyor gunlerim misafir falan derken yoruldum baya bi de haftaya memlekete gidicez tarti sıkıntı olacak. Bayramdan sonra enerjimi toplayıp dönmek istiyorumVasfiyeteyzeniz C Ciftligininhanimi @olvidos kıxlar menüler nerde
Nasıl gidiyor bakalım hadi eski enerjiyi istiyorumm
Tabi katılabilirsin cnmMerhaba ben de size katilabilir miyim
Menün gayet güzel cnmMenüm
Sabah
1 haş yumurta
6 küçük zeytin
1 dilim peynir
Sal-dom
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 tk hindistan cevizi rendesi
Akşam
6 yk taze fasulye
1 sb yoğurt
3 lt su . 2 gündür menülerimi yazamadım. Aşağı yukarı aynı şeyleri yedim.
:) Oldu galiba haziranın başında girdim diye hatırlıyorum. Sorun sağlıksız ve eksik beslenme değil ama işte herkes başka şeyler yerken ben hızlı hızlı anı kurtaracak şekilde besleniyorum yanlış şeylere yönelmemek için. Yediklerime herkes karıştığı için de psikolojik olarak yoruldum sanırımMenün gayet güzel cnm
Az değil yani :))
Izine çıkmak istemişin ama Sen listeye gireli 2 ay oldumu
Buda kim dersen ben kardeş takım 9.takımdan geliyorum :))
Güzelim hedefimize ulaşmak istiyorsak bazı şeylerden feragat etmeliyiz:) Oldu galiba haziranın başında girdim diye hatırlıyorum. Sorun sağlıksız ve eksik beslenme değil ama işte herkes başka şeyler yerken ben hızlı hızlı anı kurtaracak şekilde besleniyorum yanlış şeylere yönelmemek için. Yediklerime herkes karıştığı için de psikolojik olarak yoruldum sanırım
Bana nickin yabancı gelmedi cnm, karıştırmışda olabilirimMerhaba ben seda ingilizce ogretmeniyim 31 yasindayim kastamonuluyum.ailemle yasiyorum bekarim 72 kiloyum hedefim 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?