kilon boyuna göre normalmiş cnmBu arada bugunkü menüm
Sabah;peynir,iki dilim karpuz,bir sigara böreği,yumurta
Ögle;yok
Akşam;4 hindi ızgara köfte,yeşillik salatası
1 saat yürüyüş,2 lt su
bu süper cnmtamamdır sağolasın ben arkadaşlara söyleyim o zaman uygun olursa gelsinler bende öyle yemeğe çalışıyorum mesela su an şeker oruçu yapıyorum kendim bebeğimin el verdiği kadar spor yaparım inşallah
Senin gibi tatlişimMaşallah herkese de yetişiyorsun canım
Çokk sevindim canımİyiym cnm sen nasılsın:)hiç bu kadar kilo verememiştim inan ki çok mutluyum bu ara
Güzel cnmDünkü menüm
Sabah;iki dilim karpuz,iki çatal yumurta,peynir,bir dilim kızarmış ekmek
Ögle;yok
Akşam,fırında balık,salata
40 dk yürüyüş,5 dk eliptik,40 mekik,50 iç bacak hareketi
1.5 lt su
Evet var ancak su ara ev taşıdım il değişikliği ilgilenemem diye belirtmedim ama yerleştim artık takımdayımSelam kizlar. Uyeye ihtiyaciniz var mi. Varsa size yonlendirme yapacagiz. Paylasim alanina bi bakarsankz iyi olur
Tabıkı hoşgeldin cnmMerhaba ben de size katilabilir miyim
Canım izinlik bi durum yok bence cok güzel gidiyordun izin demek kiloları geri almak demek iyi düşünkaptanım ben izne ayrılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. Beslenmem düzensiz kaçamak yapmıyorum . Zaten istah falan kalmadı ama çok yoğun geçiyor gunlerim misafir falan derken yoruldum baya bi de haftaya memlekete gidicez tarti sıkıntı olacak. Bayramdan sonra enerjimi toplayıp dönmek istiyorum
Gayet güzel canımMenüm
Sabah
1 haş yumurta
6 küçük zeytin
1 dilim peynir
Sal-dom
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 tk hindistan cevizi rendesi
Akşam
6 yk taze fasulye
1 sb yoğurt
3 lt su . 2 gündür menülerimi yazamadım. Aşağı yukarı aynı şeyleri yedim. Ama akşam yemekleri 8 e falan kaydı. Öğlenleri de alel acele yiyorum yedigimden bisey anlamıyorum. Evde hamur işleri kızartmalar uçuşuyor bide
Hoşgeldin seda bende gülşah yaş 30Merhaba ben seda ingilizce ogretmeniyim 31 yasindayim kastamonuluyum.ailemle yasiyorum bekarim 72 kiloyum hedefim 55
HoşgeldinnMerhaba ben geldin şimdi be gibi bilgiler vermem lazım ve kesinlikle yapmam gerekler ne
Hoşgeldin canımHerkese iyi akşamlar. 4 aylık bir anneyim hamilelikte aldığım kiloları vermek istiyorum öyle çok katı diyet yapamıyorum ama zayıflamak ve eski halime dönmek istiyorum bir on kilo fazlam var 30 yaşındayım
Kilom 74
Hedefim 64
İnşallah altılı rakamlara ilerim
TabıkıBenim arkadaşım var oda takıma katılabilir mi @ebruliki
Sabırsızlıkla bekliyorumYarından itibaren bende artık menümü paylaşacağım ve aklımda tutayım herşeyi
Bitanedir oooMaşallah herkese de yetişiyorsun canım
Mesaj tekrarı
Boşa gitmesin
3.takıma sevgiler başarılar :))
Hoşgeldin canımMerhaba aslen sakaryali olup gumushane yasiyorum 2 yillik evliyim 8 aylik bir kizim var.
Boyum 158 civari.kilom 57 küsürlü.(sabah tartilip yazagim)
Kizim emmedigi icin cok rahat kilo veremiyorum hedefim 50 kilo olmak ins.
Yarin sabahtan itibaren 3. Takimda basliyorum ins. Bu takima yönlendirildim umarim sizlerle istedigim hedefe ulasirim
Canım hepimiz hayatımızın bu ve buna benzer problemle karşılaşıyoruz. Güçlü olmalısın motive elbetteki düşmesi çok normal ama kaldığın yerden devam etmek gerek. Eşinle ilgili problemi de inşallah çözersin. Küçük bir bebeğin vardı değil mi canım. Eğer eşin affedilmeyi hak ediyorsa bir şans vermelisin.Selam kızlar nasılsınız. Geçen haft hiç uğratmadım kusura bakmayın. Ailevi problemlerle uğraştım. Hala da tam çözülmüş değil ama 5 senede ilk kez boşanmak istediğimi söyledim. Sonuç olarak su an eşim gönlümü yapma derdinde ama benim genel olarak hayata karşı motivasyonum epey düşük.
Bahane mi değil mi bilemem ama diyette yerle bir tabi. Bilmiyorum tekrar motive olabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz
Evet canım 7 aylık ve 4 yaşında çocuklar. Affedilmeyecek değil tabi ama ömür boyu çekilir gibi de olmayan şeylerdi. Ama bu süreçte hatasını farketti haklı olduğuma karar verdi. Çabalıyor bakalım. Ama bu süreç bana 1,3 kilo olarak geldi. BakalımCanım hepimiz hayatımızın bu ve buna benzer problemle karşılaşıyoruz. Güçlü olmalısın motive elbetteki düşmesi çok normal ama kaldığın yerden devam etmek gerek. Eşinle ilgili problemi de inşallah çözersin. Küçük bir bebeğin vardı değil mi canım. Eğer eşin affedilmeyi hak ediyorsa bir şans vermelisin.
Hosbulduuuuukgünaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler birlikte kilo vereceğiz inşallah kızlar
hiç sanmıyorum ben yoruldukça daha bi acıkıyorumMinnoslar spor yapmayı unutmuyoruz. Sabah kalkınca ben kuru kayısı birde ılıktan biraz daha sıcakca su içiyorum. Kabiz olmamak için. Birde şimdi bayram temizliğine başladım beybiler. Ordan da bayagi kalori yakarım. Herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?