- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 40
Memnun oldum hilal 7.takimda 1 hafta kalmistimBana nickin yabancı gelmedi cnm, karıştırmışda olabilirim
Daha önce başka takımda yarıştınmı
Haftasonu diye biraz sakin burası
Yarın gelir kızlar
Ben 9.takımdan Zühal
Daha önce hedefime ulaşmıştım ama takımdan uzaklaşınca birazını geri aldım kürkçü dükkanına döndüm tekrar :)
Pardon zuhalBana nickin yabancı gelmedi cnm, karıştırmışda olabilirim
Daha önce başka takımda yarıştınmı
Haftasonu diye biraz sakin burası
Yarın gelir kızlar
Ben 9.takımdan Zühal
Daha önce hedefime ulaşmıştım ama takımdan uzaklaşınca birazını geri aldım kürkçü dükkanına döndüm tekrar :)
Önemli değil bebeğim :))Pardon zuhal
Tatlım ilk sayfada kurallar varMerhaba ben geldin şimdi be gibi bilgiler vermem lazım ve kesinlikle yapmam gerekler ne
Benim arkadaşım var oda takıma katılabilir miTatlım ilk sayfada kurallar var
Günlük menü su spor paylaşımı
Cuma günü kilo bildirimi
Ve burda bol paylaşım takımla kaynaşma :))
Kendini tanıtırmısın cnm
Yaşın boyun ne yapıyon ne ediyon kilo geçmişin vs.
Merhabalar hosgeldiniz ben de yeni katildim insallah kilo verebiliriz.Herkese iyi akşamlar. 4 aylık bir anneyim hamilelikte aldığım kiloları vermek istiyorum öyle çok katı diyet yapamıyorum ama zayıflamak ve eski halime dönmek istiyorum bir on kilo fazlam var 30 yaşındayım
Kilom 74
Hedefim 64
İnşallah altılı rakamlara ilerim
Bugün mü karıldın sendeMerhabalar hosgeldiniz ben de yeni katildim insallah kilo verebiliriz.
Evet cnm tabiki katılabilir çok iyi olurBenim arkadaşım var oda takıma katılabilir miebruliki
Evet cnm arkadaşda bu akşam geldiBugün mü karıldın sende
Tatlım zaten şok diyetler falan yapılmıyorHerkese iyi akşamlar. 4 aylık bir anneyim hamilelikte aldığım kiloları vermek istiyorum öyle çok katı diyet yapamıyorum ama zayıflamak ve eski halime dönmek istiyorum bir on kilo fazlam var 30 yaşındayım
Kilom 74
Hedefim 64
İnşallah altılı rakamlara ilerim
tamamdır sağolasın ben arkadaşlara söyleyim o zaman uygun olursa gelsinler bende öyle yemeğe çalışıyorum mesela su an şeker oruçu yapıyorum kendim bebeğimin el verdiği kadar spor yaparım inşallahEvet cnm arkadaşda bu akşam geldi
Aynı zamanda geldiniz
Birbirinize destek olursunuz :)
Maşallah herkese de yetişiyorsun canımTatlım zaten şok diyetler falan yapılmıyor
Önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek
Sen zararlı karbonlardan
Yağlı tatlı hamurişlerinden uzak dur yeterli olur
Zaten onların ne sana nede sütüne bi faydası yok
Bide suyunu ihmal etmedinmi patır patır gider kilolar
Cnm benim çıkmam gerekiyor
Yarın kızlar gelir tanışırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?