Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim sıfır tatliyla kapadım ben bayramıKızlar çok kaçırmıyoruz demi bayramda
Nasıl geçiyor
Harikasın canım okadar olurKaptanim sıfır tatliyla kapadım ben bayramısadece sabah kahvaltılarımda esnek yedim biraz.Hamur işi, kızartmaya değil de bal, tereyağ falan yedim doğal el yapımı olunca. Bi de dalından meyve yeme konusunda biraz abartmış olabilirim. Akşamları dengeledim ama :)
Kahvaltisiz kahveyi ben hic icemiyorum midem bi garip oluyorgünaydın
kimsecikler yok ama ben menümü yazayım
Sabah
1 fincan nescafe
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
1 şeftali
Akşam
yarım kepçe tarhana çorba
1 küçük biber dolma
2 yk et kavurma
2 lt su
spor yok
geç kaldım işe poğaça falanda yemek istemedim. Kahve hem ayılmamı hem de açlığımı bastırıyor. Tatil dönüşü çalışmak zor geldi. :)) malesef bugünde geç kalktım kahveyle başladım güneKahvaltisiz kahveyi ben hic icemiyorum midem bi garip oluyor
Kahvaltı eksik sadece onun dışında ölçülü olmus ama senin menülerini biliyorum canım kısa sürede toparlarsıngünaydın
kimsecikler yok ama ben menümü yazayım
Sabah
1 fincan nescafe
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
1 şeftali
Akşam
yarım kepçe tarhana çorba
1 küçük biber dolma
2 yk et kavurma
2 lt su
spor yok
Evet canım oyüzden menülerimizi yazalımHerkese gunaydin bencede artik hareketlendirelim burayi kendimiz icin
Bugun yazicam kaptanim cok dikkat ettim zaten bugunEvet canım oyüzden menülerimizi yazalım